bubufo píše:a vies kto by mmohol davat rozumy?
hm,asi ano

sisu22 píše:martuskab píše:Sisu,neboj a hlavne sa nestresuj.sisu22 píše:bubufo píše:sisu urob tak ako sme ti povedali ze len s tebou, sam nie
no a ked to da na sud?schvlia mu to,ked je Jakub este taky maly?
najviac sa bojim toho,co by tam Jakub robil,cely den bezomna,ked tam neni zvyknuty..neviem ci ho tam chce drzat nasilu alebo co,ale viem ze tam bude revat.

sisu22 píše:bubufo píše:a vies kto by mmohol davat rozumy?
hm,asi ano

martuskab píše:sisu22 píše:martuskab píše:Sisu,neboj a hlavne sa nestresuj.sisu22 píše:bubufo píše:sisu urob tak ako sme ti povedali ze len s tebou, sam nie
najviac sa bojim toho,co by tam Jakub robil,cely den bezomna,ked tam neni zvyknuty..neviem ci ho tam chce drzat nasilu alebo co,ale viem ze tam bude revat.
Ja som sviňa v tomto,ale ja by som mu ho nedala.
Ty mu nebrániš sa so synom stretávať ..... a každý víkend? to kde videl...sa s konom zrazil.
Ani súd by mu nedal častejšie ako každý druhý víkend....a aj to len na niekoľko hodín a s tebou.lebo je malý
Ty si ho poslala do ríti že mu jebe?

Nie,nie.sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:sisu urob tak ako sme ti povedali ze len s tebou, sam nie
ty na sude povies ze maly ja na teba citovo zavisly a ze s otcom nebol casto, ze ty nemas nic proti aby bol s nim, ale ze chces byt pritomna
aspon do vtedy kym si maly zvykne a tak....
no nic,musim zajtra opat pootravovat byvaleho,nech sa na to spyta priamo,nejakeho sudcu

bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:a vies kto by mmohol davat rozumy?
hm,asi ano
a jeho si sa spytala ze co ho to tak zrazu napadlo?

Andilku,toho sa neboj.sisu22 píše:martuskab píše:sisu22 píše:martuskab píše:Sisu,neboj a hlavne sa nestresuj.sisu22 píše:bubufo píše:sisu urob tak ako sme ti povedali ze len s tebou, sam nie
Ty mu nebrániš sa so synom stretávať ..... a každý víkend? to kde videl...sa s konom zrazil.
Ani súd by mu nedal častejšie ako každý druhý víkend....a aj to len na niekoľko hodín a s tebou.lebo je malý
ja som mu nic nehovorila..dnes volal ci moze prist,som mu povedala, ze dobre,a potom toto zacal... Ale martuska ked mu to sud dovoli,tak nic neurobim,aj ked len kazdu druhu sobotu...

martuskab píše:Andilku,toho sa neboj.sisu22 píše:martuskab píše:sisu22 píše:martuskab píše:Sisu,neboj a hlavne sa nestresuj.sisu22 píše:bubufo píše:sisu urob tak ako sme ti povedali ze len s tebou, sam nie
ja som mu nic nehovorila..dnes volal ci moze prist,som mu povedala, ze dobre,a potom toto zacal... Ale martuska ked mu to sud dovoli,tak nic neurobim,aj ked len kazdu druhu sobotu...
Jakubko je malý a taký súd môže trvať aj roky....
Len klud,lebo aj ja sa z toho trasiem. ... mi to niečo pripomýna![]()
![]()

bubufo píše:no ja ti len poradim ze spolupracuj,nebud svina aby nebol este vacsi hajzel.

martuskab píše:Sisu,hlavne sa ty nestresuj. Neboj zvládneš to.
Ked bude chcieť komunikovať,tak komunikuj.Ale ked začne hovadiny,tak nech si dá na súd.
Nechaj ho.
Nikto ťa neprinúti mu ho dať ,ked tam nieje zvyknutý a už vobec nie nocovať.

Papasisu22 píše:martuskab píše:Sisu,hlavne sa ty nestresuj. Neboj zvládneš to.
Ked bude chcieť komunikovať,tak komunikuj.Ale ked začne hovadiny,tak nech si dá na súd.
Nechaj ho.
Nikto ťa neprinúti mu ho dať ,ked tam nieje zvyknutý a už vobec nie nocovať.
![]()
uvidime,ako to dopadne..
idem spinkat aj ja,toto premyslanie ma stoji viac energie ako pol dna upratovania.... dobru kocenky,zajtra