Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ešte dokedy falzifikáty svetových značiek?

od majuska2002 » Štv Máj 07, 2009 6:06 am

Pozrite si stranku www.sportsdirect.com su tam znackove veci za velmi dobre ceny. Tie su vsak v librach cize si to musite preratat na eura.Istotne su to veci ktore sa nepredali v obchodoch a preto ich ponukaju prostrednictvom internetu,ale maju aj svoju predajnu.Chcela by som vas len upozornit na to,ze kopec tychto veci je aj na mmb a za poriadne predrazene ceny.Sama som si z mmb. objednavala.Ale aj tu na bazariku.Tu adresu posielam iba tym maminkam ktorzm staci sice outlet :D ale nove veci.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 07, 2009 7:35 am

majuska2002 píše:Pozrite si stranku www.sportsdirect.com su tam znackove veci za velmi dobre ceny. Tie su vsak v librach cize si to musite preratat na eura.Istotne su to veci ktore sa nepredali v obchodoch a preto ich ponukaju prostrednictvom internetu,ale maju aj svoju predajnu.Chcela by som vas len upozornit na to,ze kopec tychto veci je aj na mmb a za poriadne predrazene ceny.Sama som si z mmb. objednavala.Ale aj tu na bazariku.Tu adresu posielam iba tym maminkam ktorzm staci sice outlet :D ale nove veci.

Majuška, asi sme sa dobre nepochopili.My tu píšeme o jasných falzifikátoch.Veď proti outletu za rozumné ceny tu nikto nič nemá.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

ONA NEKLAME

od Nelinka15 » Štv Máj 07, 2009 9:07 am

TAKŽE MUSÍM SA TEJTO PREDAVAJÚCEJ ZASTÁŤ LEBO NIKDE NEUVÁDZA ŽE JE TO ORIGINAL TAK NEVIEM CO CAKATE.A JE LEN JEJ OSOBNA VEC CO PREDAVA VED KED S TIM MMATE PROBLEM ROBTE TO AJ VY TAKTO.JE SIKOVNA A TO VAM VADI???VELA KRAT SOM JEJ INZERATY POZERALA A ANI V JEDNOM NEMA UDANE ZE JE TO ORIGINAL.KEBY STE SA JEJ NA TO PRI PREDAJI OPYTALI URCITE VAM NAPISE ZE TO ORIGINAL NIE JE.SPRAVILI STE TAK?ASI NIE PRETOZE BY STE JU TU POTOM NEDALI
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majuska2002 » Štv Máj 07, 2009 9:42 am

:D Prepacte ale ozvala som sa iba preto lebo jedna z vas pisala ze znackove veci za tak nizku cenu nemozu byt.Preto som vam dala tu stranku,aby ste videli ze aj kvalitne veci sa daju kupit za dobru cenu.Prajem vam vsetkym aby ste vzdy natrafili iby na same super predavajuce mamicky. :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ONA NEKLAME

od Xara59 » Štv Máj 07, 2009 10:45 am

Nelinka15 píše:TAKŽE MUSÍM SA TEJTO PREDAVAJÚCEJ ZASTÁŤ LEBO NIKDE NEUVÁDZA ŽE JE TO ORIGINAL TAK NEVIEM CO CAKATE.A JE LEN JEJ OSOBNA VEC CO PREDAVA VED KED S TIM MMATE PROBLEM ROBTE TO AJ VY TAKTO.JE SIKOVNA A TO VAM VADI???VELA KRAT SOM JEJ INZERATY POZERALA A ANI V JEDNOM NEMA UDANE ZE JE TO ORIGINAL.KEBY STE SA JEJ NA TO PRI PREDAJI OPYTALI URCITE VAM NAPISE ZE TO ORIGINAL NIE JE.SPRAVILI STE TAK?ASI NIE PRETOZE BY STE JU TU POTOM NEDALI

podľa mňa klamú všetky s týmto akože značkových tovarom, lebo do kolonky Značka vždy uvádzajú názvy týchto svetových značiek, aj keď vedia, že to nie sú originály. Stačilo by k tomu potom napísať napr. Adidas-nie originál. Vy nazývate rafaelku02 a jej podobné ako šikovné? Ja ich nazvem skôr prefíkané, lebo vedia, že mnohé baby naletia na to, že majú predaný originál. Nepochopili ste, o čom som písala? O ilegálnom obchode vo veľkom, za ktorý je parádna basa pri odhalení. Sem-tam sa tu nájdu kočky, čo predajú nie originál, ale 1 - 2 veci, ale aj hneď napíšu, že to nie je originál. Tieto, čo spomínam ja - a pridávam ďalšie meno - mirkusik - obchodujú s týmito napodobeninami fakt vo veľkom!!! Tieto značky si držia už dlhé roky svoju kvalitu a nejakí Aziati chŕlia výrobky s ich názvami v markantných množstvách. To je vlastne veľmi trestné. Veď ja nechcem nikomu zle, preboha. Ja sa hlavne bojím, že raz zle dopadnú...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 07, 2009 11:47 am

babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Máj 07, 2009 11:57 am

natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Nelinka15 » Štv Máj 07, 2009 12:10 pm

adinka33,natusa

presne tak uplne ste vysihli o co mi islo.je to pravda aspon niekolko ludi ktory to chapu.dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Máj 07, 2009 12:12 pm

natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

tak tak :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Máj 07, 2009 12:14 pm

adinka33 píše:

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)

Súhlasím s vami oboma.
Tiež som rada,keď môže kúpiť mojim pubertiakom nejakú tu ,,značkovú,, vec a keďže som na materskej,tak to mojem peňaženke až tak neublíži akokeby som mala kúpiť originál. :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Máj 07, 2009 12:19 pm

Mne to tiež neprekáža, ALE vadí mi ak prezentujú fake ako originál :idea:
Ak predáva niekto napodobeninu, nech má podľa toho danú aj cenu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

značky

od zuzinasa » Štv Máj 07, 2009 12:57 pm

Súhlasím s názorom, že nie každý si dovolí značkovú vec, preto myslím, že by ste sa nemali hnevať na to, ak tu niekto nepredáva origoše. Súhlasím, že vec má prísť nepoškodená a tak ako je popísaná.Ak je to originál, má to byť napísané.Neviem, či je to zákonné napísať, že nie je originál, keď to má visačky originálu a všetko aj tak vyrába Čína.A hlavne , kto vie, čo je a čo nie je originál, keď aj v značkových predajňach sú braky? Pravda je však aj tá, že nikto nenúti nikoho veci kupovať . Podľa mňa, ak si kúpite vec v domnení, že je značková a nie je a prídete na to a chcete značkovú, má Vám vrátiť predávajúci peniaze a tým sa to uzavrie. Je veľa tých, ktorým ten neoriginál urobí radosť a hlavne tú istú službu ako originál. A ešte k číňakom, ten smrad je hnusný, ale sú tam aj veci, ktoré sa fakt dajú nosiť a sú trendy.Ak niekto vie rozoznávať látky, tak si tam dokáže kúpiť pekné veci( Moja suseda príde vždy s perfektnými vecami z číňaku a ja mám smolu, že vždy donesiem niečo , čo sa spere a rozpadne ) Mám však dobré skúsenosti napr. so zn. FROG, ktorá je v číňaku a sú to väčšinou bavlnené veci pre deti, vydržia isto aj dve....
Naposledy upravil zuzinasa dňa Štv Máj 07, 2009 1:18 pm, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 07, 2009 12:59 pm

martuskab píše:
adinka33 píše:

Súhlasím s vami oboma.
Tiež som rada,keď môže kúpiť mojim pubertiakom nejakú tu ,,značkovú,, vec a keďže som na materskej,tak to mojem peňaženke až tak neublíži akokeby som mala kúpiť originál. :wink: :wink: :wink:

v podstate chapem, že nie každy ma na originál ... ale ked na to nemám, tak to preoste nekupim ... a dcera už je tiež školáčka, sice nie pubertiačka, ale dosť presne jej ukazujeme kolko dostávame peniažkov, berieme ju na nakupy, aby videla, kolko čo stojí :idea:
Niekedy sama skonštatuje, že sa jej sice nejaká značková hračka alebo oblečenie velmi páči, ale že je to príliš drahé, takže je to "škoda penazí".

Myslím, že ak deti necháte, aby si na to našetrili, a vidia, kolko to trvá, kym si našetria 50-60€ na značkovú vec a sami zvážia, či im to za to stojí, šetriť trebárs rok a potom to všetko vycálovať za 1 tenisky.

A ked už, tak radšej použitý originál ako falš z Ukrajiny :roll: To už fakt možem rovno navštíviť miestny čínak ... ved "čím víc páskú, tím víc adidas" :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 07, 2009 1:05 pm

adinka33 píše:

Adinka si z BA..tak ako ja. Skus si zbehnut na Vajnorsku a ked su tam vypredaje tak kupis perfektne adidaskove veci, a za rozumnu cenu. Natusa ....tam ma ju slapky aj za menej euro nez je 10 a su original. Treba pozerat v outletovych obchodoch . Novinky su velmi drahe.

A k neoriginalom len tolko....ani jeden nevydrzi tolko co original a hlavne tenisky. Ja si tu take veci kupovat nebudem...lebo ...ak su neni znackove...tak su fajnovo predrazene..U cinaka ich mate fakt lacnejsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 07, 2009 1:13 pm

gonica píše:
adinka33 píše:

Adinka si z BA..tak ako ja. Skus si zbehnut na Vajnorsku a ked su tam vypredaje tak kupis perfektne adidaskove veci, a za rozumnu cenu. Natusa ....tam ma ju slapky aj za menej euro nez je 10 a su original. Treba pozerat v outletovych obchodoch . Novinky su velmi drahe.

A k neoriginalom len tolko....ani jeden nevydrzi tolko co original a hlavne tenisky. Ja si tu take veci kupovat nebudem...lebo ...ak su neni znackove...tak su fajnovo predrazene..U cinaka ich mate fakt lacnejsie.

no to je mozno pravda ale ak mame za parkovne v Bratislave dat za jedno doobedie 300sk tak si ich radsej kupim cez bazar a nemusim nikde chodit.niektore veci su tu fakt predrazene ale aj v obchodoch je to tak to by musel clovek pobehat desat obchodou a potom si vybrat to najlacnejsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť