Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ešte dokedy falzifikáty svetových značiek?

od natusa » Štv Máj 07, 2009 1:18 pm

sandras píše:
martuskab píše:
adinka33 píše:
natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)

Súhlasím s vami oboma.
Tiež som rada,keď môže kúpiť mojim pubertiakom nejakú tu ,,značkovú,, vec a keďže som na materskej,tak to mojem peňaženke až tak neublíži akokeby som mala kúpiť originál. :wink: :wink: :wink:

v podstate chapem, že nie každy ma na originál ... ale ked na to nemám, tak to preoste nekupim ... a dcera už je tiež školáčka, sice nie pubertiačka, ale dosť presne jej ukazujeme kolko dostávame peniažkov, berieme ju na nakupy, aby videla, kolko čo stojí :idea:
Niekedy sama skonštatuje, že sa jej sice nejaká značková hračka alebo oblečenie velmi páči, ale že je to príliš drahé, takže je to "škoda penazí".

Myslím, že ak deti necháte, aby si na to našetrili, a vidia, kolko to trvá, kym si našetria 50-60€ na značkovú vec a sami zvážia, či im to za to stojí, šetriť trebárs rok a potom to všetko vycálovať za 1 tenisky.

A ked už, tak radšej použitý originál ako falš z Ukrajiny :roll: To už fakt možem rovno navštíviť miestny čínak ... ved "čím víc páskú, tím víc adidas" :roll:

moja pockaj ked budes mat pubertaka .aj moje deti vedia o nasej financ fitulacii a boli sme na tom aj horsie cize nie su naozaj naucene vsetko v obchodoch vypitovat ale ked viem ze by im nieco urobilo radost a sa snazim im tu radost urobit.pravdaze podla moznosti.

a este u cinana maju napr botasky draksie ako tie akoze znackove takze ja nemam co rozmyslat ale vzdy ide o cenu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 07, 2009 1:24 pm

no naša dcere kupujem každy rok 1 Adidasy tenisky na behanie ... pčkám si na vypredaje v Čchách a vyjdu ma 20-25 € ... ale viem, že jej vydržia, kym z nich nevyrastie, a potom ich ešte za pár Eur predám ako nosené.
Jediný raz som sa dala nachytať, ešte na začiatku mojho bazarikovania, na falšovú lacnu Adidas supravku a niečo hrozné ... číslovenie nezodpovedalo, materiál otrasný .... synovi som ju neobliekla ani raz, taka som bola naštvana že som ju potom predala za polovičnu cenu ako som ja kupila, len aby som ten hnus nemala na očiach :evil: samiozrejme s rozmermi a upozornením, že to nie je originál... nepotrebujem, aby na mna niekto nadával... No nikdy viac...

A ked budú deti pubertiaci a nebudeme na to mať, aby sme im kupili značkové, tak sa budu musieť uskromniť, alebo si budu musieť na to našetriť aspon polovicu peniažkov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 07, 2009 1:31 pm

natusa píše:
gonica píše:
adinka33 píše:
natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)

Adinka si z BA..tak ako ja. Skus si zbehnut na Vajnorsku a ked su tam vypredaje tak kupis perfektne adidaskove veci, a za rozumnu cenu. Natusa ....tam ma ju slapky aj za menej euro nez je 10 a su original. Treba pozerat v outletovych obchodoch . Novinky su velmi drahe.

A k neoriginalom len tolko....ani jeden nevydrzi tolko co original a hlavne tenisky. Ja si tu take veci kupovat nebudem...lebo ...ak su neni znackove...tak su fajnovo predrazene..U cinaka ich mate fakt lacnejsie.

no to je mozno pravda ale ak mame za parkovne v Bratislave dat za jedno doobedie 300sk tak si ich radsej kupim cez bazar a nemusim nikde chodit.niektore veci su tu fakt predrazene ale aj v obchodoch je to tak to by musel clovek pobehat desat obchodou a potom si vybrat to najlacnejsie.

nechcem ti oponovat...abi sisa nenahnevala, ale v BA pri takychto centrach parkujes zadarmo. Ja v meste tiez nekupujem...idem radsej na vypadovky do nakupnych centier a tam je to vzdy lacnejsie ako v meste.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 07, 2009 2:10 pm

Chápem a beriem názor jednej aj druhej strany.Je to téma, o ktorej sa dá diskutovať hodiny. V zákonoch SR je to raz kvalifikované ako trestný čin a to myslím, že hovorí za všetko.Rozčuľujeme a hádame sa tu za to, že niekto nepreberie dobierku, nepopíše dobre stav tovaru, nepošle tovar alebo peniažky atď..., ale keď niekto vedome poruší zákon, to nám nevadí, ešte ho kúpou podporíme.Dá sa to vyriešiť jedine zmenou myslenia ľudí, čo tak skoro nebude.Preto bude tento obchod ďalej prekvitať.Je to zatiaľ jedna z mála tém, pri ktorej sa nehádame, len slušne vyjadrujeme svoj názor, tak dúfam, že to tak zostane :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 07, 2009 2:13 pm

nanaaa maš pravdu, je to nezákonne a tym padom pre mna jasné
a čudujem sa, že to nevadí prevádzkovatelom bazárikov (nielen tohoto, ale všeobecne), že sa na ich stráne kupčí s falzifikátmi
Sice to uvedu do podmienok, aby boli krytí... ale iank s tým nič nerobia, nekontrolujú to, ani námatkovo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 07, 2009 2:20 pm

sandras píše:nanaaa maš pravdu, je to nezákonne a tym padom pre mna jasné
a čudujem sa, že to nevadí prevádzkovatelom bazárikov (nielen tohoto, ale všeobecne), že sa na ich stráne kupčí s falzifikátmi
Sice to uvedu do podmienok, aby boli krytí... ale iank s tým nič nerobia, nekontrolujú to, ani námatkovo

Sandri nevadí, veď by prišli o polovicu predávajúcich :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 07, 2009 2:33 pm

nanaaa píše:
veď by prišli o polovicu predávajúcich :wink:
a asi aj kupujucich ... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ONA NEKLAME

od totemka » Štv Máj 07, 2009 3:33 pm

Nelinka15 píše:TAKŽE MUSÍM SA TEJTO PREDAVAJÚCEJ ZASTÁŤ LEBO NIKDE NEUVÁDZA ŽE JE TO ORIGINAL TAK NEVIEM CO CAKATE.A JE LEN JEJ OSOBNA VEC CO PREDAVA VED KED S TIM MMATE PROBLEM ROBTE TO AJ VY TAKTO.JE SIKOVNA A TO VAM VADI???VELA KRAT SOM JEJ INZERATY POZERALA A ANI V JEDNOM NEMA UDANE ZE JE TO ORIGINAL.KEBY STE SA JEJ NA TO PRI PREDAJI OPYTALI URCITE VAM NAPISE ZE TO ORIGINAL NIE JE.SPRAVILI STE TAK?ASI NIE PRETOZE BY STE JU TU POTOM NEDALI

Ja sa rovnako prikláňam,kto chce kúpi,kto nie.. nech nechá tak :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 07, 2009 3:37 pm

ktorej predavajucej sa musí Nelinka15 zastať???
Myslím, že sme tu nikoho nemenovali, píše sa tu dosť všeobecne ... alebo som niečo prehliadla?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zaburiatkoj » Štv Máj 07, 2009 4:35 pm

Keby značkové veci neboli také hrozne predražené, človek by si rád kúpil aj všetko značkové. Strávila som nejaký čas v Usa, a bola som úplne unesená tým, aké super ceny sú tam. Vo výpredajoch to bola priam paráda.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martula1 » Štv Máj 07, 2009 6:47 pm

k tým čínakom, ja by som do čínskeho obchodu ani nevkročila nie to ešte niečo kúpiť,a to s toho dôvodu že som niekoľko krát čítala,že čínske veci a topánky sú napúšťané napr.olovom a inými zdraviu nebezpečnými látkami,to isté si myslím aj o neorigináloch...aj keď netvrdím,že sú všetky veci od činanov zlé riskovať nemienim...to je len môj názor,mám tiež kamarátky ktoré takýto tovar kupujú
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jana33 » Štv Máj 07, 2009 7:40 pm

dobry pozrela som si ti stranku sportsdirect a som ostala v nemom uzase ak su to originali tak tie ceny su uzasne len ako sa odtial objednava a ktovie ake je postovne ale aj tak super :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 07, 2009 7:54 pm

Jana33 píše:dobry pozrela som si ti stranku sportsdirect a som ostala v nemom uzase ak su to originali tak tie ceny su uzasne len ako sa odtial objednava a ktovie ake je postovne ale aj tak super :)

ano su to original veci..pozerala som to aj ja..len nieje tam moc velky vyber...je to outlet a celkom lacny. Len to postovne je dost vysoke...asi 18 libier...ale ked sa da viacej kamaratok dokopy tak to ujde. Len co este musim vylustit je to cislovanie detskych topanok.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jana33 » Štv Máj 07, 2009 7:59 pm

ja by som si aj objednala ale neviem ako, aby som tam nepoklikala co nemam :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 07, 2009 8:01 pm

Jana33 píše:ja by som si aj objednala ale neviem ako, aby som tam nepoklikala co nemam :wink:

ani ja este neviem ako...ale pootravujem niekoho kto vie dobre anglicky a pomoze mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...DUFAM.... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť