Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Vraj adidas

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 7:55 pm

Chcem len upozornit mamičky,ktoré si chcú objednat vraj šlapky adidas od simonkal ,kupila som si od nej žabky,na obrázku sú krásne ale ked mi prišli ,skoro som odpadla,je to obyčajná smradlavá čína,ktorá sa nedá ani vyvetrat,akurat že je na nich natlačený znak adidas,ktory sa po troche šuchnutia hned zmaže,viem že si možem zato sama,že som to kupovala ale mohla aspon v popise upozornit,že to nie je original a kvalita obyčajná čínska guma. :cry: [/list]
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Máj 13, 2009 7:57 pm

mne prisli presne take iste slapky od inej predavajucej a tlacia medzi prstami jak šlak.

ja som si tieto predavajuce zastavala v inej diskusii ale teraz som sa sama oblafla.predtym som objednavala dcere tiez slapky a boli vpohode.navadi mi to ze su to falzifikaty ale skor to cu su dobre urobene alebo odflaknute šmeidy.
Naposledy upravil natusa dňa Str Máj 13, 2009 8:02 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mery73 » Str Máj 13, 2009 8:00 pm

Ahojte!Baby to vazne?Prave som ich chcela objednat!Len ta cena sa Mi zdala az prilis mala!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Bŕrr

od Xara59 » Str Máj 13, 2009 8:02 pm

A sme zase doma... toto ste kľudne mohli napísať aj do tej témy o falzifikátoch. Ďalšia, čo naletela!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 8:03 pm

mna naštvalo hlavne to ako su nastriekané chémiou,proste šmejd za 10€,mohla aspon niečo v popise k tomu upozornit,no čo už nabudúce si dám iný pozor.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 8:04 pm

no tú tému o falzifikátoch som si všimla až teraz presne to všetko pekne vystihuje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 8:05 pm

kočky, pýtajte sa vždy, či je to originál
ak napíše "ano", a potom príde šmejd, normalne by som to vratila s tým, nech zaplatí aj poštovne, ked posiela takýto hnus
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Máj 13, 2009 8:08 pm

teraz tam prave jedna nahadzuje kabelky.a nad kazdou je napisane orginal.ked pozrem na cenu tak pochybujem co vy na to?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 8:10 pm

to máš uplnú,pravdu ale tak pekne na obrázku vyzeraju,že som v tom okamihu nato nemyslela a rychlo ich objednala,kašlem už nato ale určite mnoho mamín takto okašlala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 8:14 pm

no kabelky sú pekné,ale ceny tiež pridobré,tažko povedat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 8:14 pm

doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Máj 13, 2009 8:17 pm

kupovala som aj teplakovu nike aj sustakovu a bola som spokojna .neboli origos ale kvalita bola v pohode ale tie slapky ma dostaly.myslim ze nebudu pouzitelne ked tlacia medzi prstami mozem ich mat tak na dvore ked budem mat nohy vylozene na stole :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vraj adidas

od doviva » Str Máj 13, 2009 8:17 pm

Presne tak....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Máj 13, 2009 8:20 pm

sandras píše:doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy

sandri pochopis ked budes mat deti vecsie a nicim inym im radost neurobis.doteraz sme kupovali u vietnamca a toto je v podstate to iste za tie iste prachy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 13, 2009 8:23 pm

natuska, mam na toto svoj nazor ... a nebudem, ak nebudem mať na poriadne z obchodu, tak šmejdy s logom adidas či nike nekupim ... ani ked sa na riťky posadia - zdravie hlavne mojich detí mi je prednejšie ako moda (alebo snobizmus niektorých spolužiakov?)

a ked už nejaké tenisky budu "musieť" mať, tak dostanu na narodeniny alebo vianoce iba to a nič iné a hotovo

Inak, v našej škole to take dramatické nie je, deti chodia oblečené uplne normálne (aj vo vyšších ročníkoch) aj na gympli, kde učím ... žiadne extra značkové veci nenosia (až na nejaké ojedinelé prípady). Byvame v menšom meste, rodičia maju podobné možnosti, tak tak aj deťom kúpia.
Naposledy upravil sandras dňa Str Máj 13, 2009 8:27 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť