Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Vraj adidas

od bublinkam » Štv Máj 14, 2009 12:36 pm

sandras píše:doviva, ved niektore su šťastné, že maju doma sice smradľavý rakovinotvorný hnus, ktorý sa rozpadne raketovou ýchlosťou a poškodí zdravie. Ved hlavne, že je to "značkové" za par Eur... a ich deti sa s tým možu pred spolužiakmi vyťahovať, že aj im mama kupila "značkove" ... nepochopííím nikdy

:lol: :lol: :P si dala raz zase za vtipnú hlášku :P .
To ani ja nechápem...to by som dieťaťu kúpila radšej v sekáči značkvú vec.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 14, 2009 12:43 pm

Vyrobky znacky KIKI-KOKO alebo jak to tam pusu...su z obchodu KIK. Danii ...ty si blavacka a vies ze taky obchod je v Hainburgu. Nechcem sa tu pohorsovat a ani nikomu nadavat ako zaraba...ale sorry...zbehnem tam aj kvoly dvom veciam..nakolko tam tricka stoja 2-3 €. A Danula001 dnes nahodila jednu supravu...napisala tam znacku ADAMS ...popritom je to z KIKU a kupila som ju tam za 1490 forintov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Štv Máj 14, 2009 12:44 pm

nanaaa píše:Keď momentálne nemám na značkové, nakupujem napr. v Tescu Cherokee.Cenovo prístupné a myslím, že aj kvalita obstojí.Ale pre malého 99% na bazárikoch.Ale nikdy nie neoriginál, teda keď mi predávajúca láskavo povie pravdu. :wink: Na bazárikoch nakupujem normálne značky napr. George, Adams, Ladybird, Next, HM,CA... Veľmi rada mám GAP, ale už sa mi raz stalo, že som sa ofajčila a bol to šmejd.Málokedy nové, väčšinou nosené.A keď nové, jedine s blokom a zárukou.Čo je na bazárikoch dosť veľký problém :cry: .

Veď to sú tiež značky :lol: ,ja ich tiež obľubujem.A u nás v sekáčoch sú za super ceny :wink: .Tak napríklad mali minule výpredaj všetko po 0,50€-no nekúp to :P .Hneď som nabrala veci aj kamoškám-napr.sukňa GinTonic,kraťasky Next a pod.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 14, 2009 12:58 pm

gonica píše:Vyrobky znacky KIKI-KOKO alebo jak to tam pusu...su z obchodu KIK. Danii ...ty si blavacka a vies ze taky obchod je v Hainburgu. Nechcem sa tu pohorsovat a ani nikomu nadavat ako zaraba...ale sorry...zbehnem tam aj kvoly dvom veciam..nakolko tam tricka stoja 2-3 €. A Danula001 dnes nahodila jednu supravu...napisala tam znacku ADAMS ...popritom je to z KIKU a kupila som ju tam za 1490 forintov.

danula001 a takto zavádzať? :lol: :lol: :lol: Len dúfam, že to niekto nekúpi v domnení, že je to Adams a potom to bude chcieť vymeniť, lebo zistí, že to je KIKO-KIKO.Diskusia zase na 100 strán. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 14, 2009 1:04 pm

nanaaa píše:
gonica píše:Vyrobky znacky KIKI-KOKO alebo jak to tam pusu...su z obchodu KIK. Danii ...ty si blavacka a vies ze taky obchod je v Hainburgu. Nechcem sa tu pohorsovat a ani nikomu nadavat ako zaraba...ale sorry...zbehnem tam aj kvoly dvom veciam..nakolko tam tricka stoja 2-3 €. A Danula001 dnes nahodila jednu supravu...napisala tam znacku ADAMS ...popritom je to z KIKU a kupila som ju tam za 1490 forintov.

danula001 a takto zavádzať? :lol: :lol: :lol: Len dúfam, že to niekto nekúpi v domnení, že je to Adams a potom to bude chcieť vymeniť, lebo zistí, že to je KIKO-KIKO.Diskusia zase na 100 strán. :wink:

jooooj..hladam ten inzerat a nemozem ho najst..snad sa mi to podari
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 1:24 pm

aj ja nakupujem v KIKU.maju tam fakt krasne veci hlavne pre drobcov ale aj pre nas dospelakov.a fakt super ceny.chodim do hlohovca alebo do piestan
aj v TAKKO su velmi pekne veci,len trosku draksie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 14, 2009 1:28 pm

natusa píše:aj ja nakupujem v KIKU.maju tam fakt krasne veci hlavne pre drobcov ale aj pre nas dospelakov.a fakt super ceny.chodim do hlohovca alebo do piestan

natusa..ak ked sledujes tie ceny tu na Bb tak sa ti netoci hlava :?: Lebo tam ked je vypredaj , kupis rifle za 2 €
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 1:31 pm

gonica píše:
nanaaa píše:

jooooj..hladam ten inzerat a nemozem ho najst..snad sa mi to podari

nepodari,asi ich vymazala,nenasla som ani ja
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 1:32 pm

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 1:40 pm

gonica píše:
natusa píše:aj ja nakupujem v KIKU.maju tam fakt krasne veci hlavne pre drobcov ale aj pre nas dospelakov.a fakt super ceny.chodim do hlohovca alebo do piestan

natusa..ak ked sledujes tie ceny tu na Bb tak sa ti netoci hlava :?: Lebo tam ked je vypredaj , kupis rifle za 2 €

vsimla som si to a nie raz a zda sa mi ze urcite osoby kupuju veci vo vypredaji v KIKu a potom ich predavaju za oooovela vysie ceny.myslim ze tu par diskusii o tom uz bolo.
je super nakupovat cez net ale je dobre mat aj trosku prehlad o cenach v obchodoch aby sme si potom nemuseli trhat vlasy ked nieco kupime s 200% navysenim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Máj 14, 2009 1:42 pm

dannii píše:http://www.babybazar.sk/fotky_popup.php?id=882475&poc=&poz=1&act=0&stav=1

bol to tento komplet

dannii ja tam ale nevydim kolko to stoji ani od koho to je ,to je zamer?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 14, 2009 1:50 pm

dannii píše:http://www.babybazar.sk/fotky_popup.php?id=882475&poc=&poz=1&act=0&stav=1

bol to tento komplet

ano..aj ty si ho videla ? Len to bola ina fotka....Taka jak z katalogu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Máj 14, 2009 1:59 pm

no tento bol od cibulky,za 8,50 a to co hladate,je uz vymazane
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od rastik » Štv Máj 14, 2009 1:59 pm

Ked to tu citam, neda mi, zapojit sa. Prave dnes som dostala supravu pre syna REBEL, zaplatila som za nu 13,5 eur, lebo sa mi velmi pacila a bola nova este aj s vysackou. A dotycna na nej nechala este aj cenu. Ked som ju zbadala, tak ma trafilo. Bolo tam 8,00 eur. Ja som si myslela, ze je to super cena. Ale nevadi, aspon som sa poucila. Nemam moznost ist do Rakuska, alebo niekde inde, mam to daleko. :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 14, 2009 2:04 pm

rastik, práve na takýchto mamičkách, čo to maju všade daleko a ceny si nemožu tým pádom porovnať tie "obchodníčky" bohatnú
to iste ako z KIKu, je aj s vecami zo CaM, HaM, Nextu ... proste využívajú to, že u nas ta sieť obchodov ešte nie ja taká rozšírená a na nete sa všetky ceny overiť nedajú
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť