Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Vraj adidas

od macusik » Štv Máj 14, 2009 2:12 pm

sandras píše:natuska, aj mne sa doma páči :D ... a tiež mam poslednú materskú :cry:
ale naš maly už bude mať na jesen 2,5 roka a ide do školky, kedže by ho cez rok nevzali ( blbý SK system :roll: )

tiež ma to niekdy laka, kupiť niečo lacné, na pohlad pekné ... a niekedy aj neodolám a kupim, a potom si nadávam, ked sa to hned vykrúti a zožmolkuje :?
Mne bude mať malý 3roky v decembri a zobrali mi ho od Januára do škôlky.Ale to spravia málo kedy. :lol: No a ja robotu ešte nemám :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od macusik » Štv Máj 14, 2009 2:16 pm

bublinkam píše:
nanaaa píše:Keď momentálne nemám na značkové, nakupujem napr. v Tescu Cherokee.Cenovo prístupné a myslím, že aj kvalita obstojí.Ale pre malého 99% na bazárikoch.Ale nikdy nie neoriginál, teda keď mi predávajúca láskavo povie pravdu. :wink: Na bazárikoch nakupujem normálne značky napr. George, Adams, Ladybird, Next, HM,CA... Veľmi rada mám GAP, ale už sa mi raz stalo, že som sa ofajčila a bol to šmejd.Málokedy nové, väčšinou nosené.A keď nové, jedine s blokom a zárukou.Čo je na bazárikoch dosť veľký problém :cry: .

Veď to sú tiež značky :lol: ,ja ich tiež obľubujem.A u nás v sekáčoch sú za super ceny :wink: .Tak napríklad mali minule výpredaj všetko po 0,50€-no nekúp to :P .Hneď som nabrala veci aj kamoškám-napr.sukňa GinTonic,kraťasky Next a pod.
V TEscu majú teraz krásne tričká,ešte krajšie ako NEXT a super ceny.Malému som kúpila rifle za 4€,ale sú peckové.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 14, 2009 2:18 pm

macusik píše:
bublinkam píše:
nanaaa píše:Keď momentálne nemám na značkové, nakupujem napr. v Tescu Cherokee.Cenovo prístupné a myslím, že aj kvalita obstojí.Ale pre malého 99% na bazárikoch.Ale nikdy nie neoriginál, teda keď mi predávajúca láskavo povie pravdu. :wink: Na bazárikoch nakupujem normálne značky napr. George, Adams, Ladybird, Next, HM,CA... Veľmi rada mám GAP, ale už sa mi raz stalo, že som sa ofajčila a bol to šmejd.Málokedy nové, väčšinou nosené.A keď nové, jedine s blokom a zárukou.Čo je na bazárikoch dosť veľký problém :cry: .

Veď to sú tiež značky :lol: ,ja ich tiež obľubujem.A u nás v sekáčoch sú za super ceny :wink: .Tak napríklad mali minule výpredaj všetko po 0,50€-no nekúp to :P .Hneď som nabrala veci aj kamoškám-napr.sukňa GinTonic,kraťasky Next a pod.
V TEscu majú teraz krásne tričká,ešte krajšie ako NEXT a super ceny.Malému som kúpila rifle za 4€,ale sú peckové.

Podla mna cherokee zacina strasne napodobnovat next....a ruku na srdce..niektore veci z nextu utekali okolo kvality.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od macusik » Štv Máj 14, 2009 2:23 pm

gonica píše:
macusik píše:
bublinkam píše:

Podla mna cherokee zacina strasne napodobnovat next....a ruku na srdce..niektore veci z nextu utekali okolo kvality.
Presne tak.A tie ceny. :roll: :roll: :roll: Bola som v Tescu v Trenčíne,ja som tam išla oči nechať.No krásne veci.A hlavne pre baby.Dá sa tam fakt super nakúpiť a hlavne ked sú zľavy.No,ale najlepší obchod Nábytku som našla v Trenčíne ASKO.Zo Zvolena sme tam išli pre postel a stoličky,majú tam super nábytok a super ceny a na všetko majú zľavu 20%. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Máj 14, 2009 9:25 pm

no zaplat panboh za diskusie :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Máj 14, 2009 10:09 pm

v tescu aj ja rada nakupujem oblečko či už detské alebo pre seba,niekedy sa tam fakt dajú vyhrabať super kúsky za dobrú cenu a zatiaľ som spokojná aj s kvalitou :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Máj 14, 2009 10:37 pm

anette23 píše:v tescu aj ja rada nakupujem oblečko či už detské alebo pre seba,niekedy sa tam fakt dajú vyhrabať super kúsky za dobrú cenu a zatiaľ som spokojná aj s kvalitou :wink:

moj maly ma vela triciek s tesca,a tiez som s kvalitou spokojna :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Máj 15, 2009 7:34 am

ja ked idem do TESCA tak skoro nič nemaju na chlapca na 2-3-4 roky (98/104) ... dievčenských vecičiek kopu, aj velkých chlapčenských, aj miminkovských ... ale na ten vek skoro nič :?
Inak ked ideme do Polska, nakupujem v TESCO tam, vdaka dobremu kurzu je to tam ešte lacnejšie
Naposledy upravil sandras dňa Štv Máj 28, 2009 9:32 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Pia Máj 15, 2009 8:04 am

No ja som akurát bola v TESCU v Maďarsku a tam mali vecičky pre tvojho drobca-kraťasky,tričká,ale obuv nie.
Lenže náš malý má teraz toľko vecí,že som nekupovala nič.Rátala som mu kraťasky a má ich hádam aj 20ks.
My máme najbližšie TESCO v BB,ale ešte som tam pre malého nekupovala nič.Niežeby sa mi nepáčilo,ale zrovna vtedy nič nepotreboval.
:lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Máj 15, 2009 11:47 am

babenky prave som prisla s KIKu s piestan a maju tam uzasne veci .kupila som malemu len traky lebo ich veeelmi potrebuje:)ale fakt tam mali nadherne veci aj next sa moze schovat,a este ked vidi clovek tie ceny.vzdy tam nieco kupim len teraz ma aj nas maly zasob na leto dost a neskor mu nieco dokupim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Str Máj 20, 2009 9:00 pm

macusik píše:
bublinkam píše:

Super :lol: :P .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Str Máj 20, 2009 9:03 pm

natusa píše:babenky prave som prisla s KIKu s piestan a maju tam uzasne veci .kupila som malemu len traky lebo ich veeelmi potrebuje:)ale fakt tam mali nadherne veci aj next sa moze schovat,a este ked vidi clovek tie ceny.vzdy tam nieco kupim len teraz ma aj nas maly zasob na leto dost a neskor mu nieco dokupim

Ak pôjdem niekedy okolo,určite sa tam zastavím 8) .Ja zbožňujem obchodíky,kde sa dá dobre nakúpiť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť