Všímajú,nevšímajú,ale aj tak ich máme radi no nie teda ja občas ked ma ten môj naštve mu poviem,že ho nenávidím a on mi na margo odpovie,ja viem z lásky
tak to je super, ani náš malý nevedel o čo ide, keď sme oslavovali jeho 1 rôčik, ale na ďaľší rok to už bude vedieť lepšie jasné, že starší dvaja mali najväčšiu radosť no a samozrejme ja z tortičky, mňam, mňam....
Myslím, že nie ste sama. Aj ja som dnes od rána ako "mechom udretá". Už som vypila aj kávu a stále nie a nie sa rozhýbať. Ešte že máme navarené od včera,lebo inak neviem neviem čo by sme papali. Slečna síce ešte tvrdo spinká,ale už počítam minúty,kedy sa prebudí a budem sa musieť aspoň trochu prebrať. Von je dnes také depresívne počasie tak to bude asi preto.
PASAVEC,tiez si myslim,ze to pocasie urobi svoje.Priserne ma boli hlava a to mam v sebe uz 2 kavy...Za chvilu vsak idem pre deti do skoly a skolky,potom uz nebude casu na hlavy bolenie
noo Ivet asi sme také strašne zaneprázdnené že nemáme čas behať na net. ja to tu tiež sledujem dosť často ale ked chcem napísať tak tu nikdy nikoho neni.no čo narobím..
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť