Neviem ako to ide dalej napiskajte ak nieco viete!!!

kriskovalud píše:no to je ozaj trapne
ak mozem nieco napisat tak mozno by vam to trebalo vybavit aj nejako papierovo ale to je asi na dlhe lakte a vela nervov a behania
aj nas teraz zivy manzel a je to hnusny pocit lebo akurat vcera sme si nieco diskutovali ze idem cvicit do mesta aerobik a manzel povedal ze ci to zvladnem ...ja na to ...kedze ti ides z prace na vysku a popri nasich pozickach musime dat rocne do skoly 550E za semestre tak ja idem cvicit za 1.5E apritom cvicime aj u nas v telocvicni kazdy pondelok takze tak je to aj s chlapmi a s nasou materskou ktora este len pride a uz ju nemam a tie eura idu ako voda z vodovodu des ...aj vy mate taky pocit???

kriskovalud píše:natuska suhlasim kazdy ozran ma viac ako mi co nepijeme a starame sa o deti vzorne .....hanba statu!!!

kriskovalud píše:vies co ozaj sa nato vykasli ked mate super vztah a deti ho zboznuju a stara sa o nich tak si myslim ze je to tak oki zaklad je aby vy ste mali medzi sebou super vztahy a tvorili uzasnu rodinku a uradnicky mi niekedy pridu ako nany (cest vynimkam)ktore asi akoby doma nemali ani deti a ani muzov a nikam nepatrili....
taka perlicka na zaver ja som sa volala za slobodna Kriskova a aj teraz sa takto volam vzala som si manzela a volal sa Krisko takze som si nezmenila meno a jedna pani za okinkom na socialke mi povedala ze ci sa nebojim ked pozrela do obcianskeho ze budem mat chore dieta ked som si vzala pribuzneho ....pritom moj manzel je len menovec a rodina absolutne niesme .... vtedy som akurat cakala gabka a mala som brucho ako hrom ale toto sa ma ozaj dotklo....
dohra bola strasna zavolala som si nadriadenu a pani sa mi musela ospravedlnit ale vtedy by som jej najradsej jednu strelila.... krava ...sprosta...!!!!
A to bola tiez "matka"jej asi tie deti priniesol bocian odvtedy som ju nevidela a to chodim na soc.poist.casto.![]()
![]()

kriskovalud píše:no tak vydis viac vyhod ako nevyhod tak preco to menit![]()
![]()
![]()