adinka33 píše:babenky, bodaj by ste mali pravdu,,,,![]()
viete ako moc by som si to priala???
ja viem ako moc!presne tak ako ja
adinka33 píše:babenky, bodaj by ste mali pravdu,,,,![]()
viete ako moc by som si to priala???

dannii píše:no mne materska konci v novembri,tak mne to uz je jedno.ale prajem mamickam,aby sla na zivotne minimum,lebo toto co mame je ubohe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

martinka74 píše:To je pekna blbost,dufajme,ze to v takomto zneni neschvalia.Zaujimalo by ma z akeho dovodu do dvoch rokov.

adinka33 píše:baby, veru tak, ako som uz predtym pisala, na prostredneho mi zobrali v jeho 16.mesiaci zivota rodicovsky,,,![]()
kedze toho najstarsieho mam z 1.manzelstva, tiez sa mi nepocital druhorodeny ako "prvorodeny", hoci je prvorodeny mojho terajsieho manzela... cize zas to bola smola...![]()
ked odsuhlasili prispevok na 2.dieta, tak ten druhy mal uz zopar mesiacikov,,,![]()
a nakoniec som zostala tretikrat tehotna, porodila najmladsieho a po 3 ci 4 mesiacoch odsuhlasili prispevok aj na 3.dieta,,,![]()
no tak uuuuuuuuuuuuuuuuzas ako som to vsetko dobre "stihla"...![]()
![]()
a teraz este aj toto....![]()
![]()

kriskovalud píše:adinka ked sa dari ...tak sa dari ...![]()
Ja tiez niesom na tom lepsie kedze prvorodickam pridali koncom roka ja rodila zaciatkom potom schvalili aj pri druhom ja som akurat porodila a ked schvalia do 2rokov vyssiu matersku tak to pre mna nebude ani rok ale dufam ze pri tretom dostanem vsetko a ujde sa mi mozno aj troska viac.....ale coho este tak to neviem.
to ma zase tmavsia rasa vyhodu ked rodi kazdy rok vzdy sa jej ujde o nieco viac ide ma porazit!!!

kriskovalud píše:adinka normalne som o tom uvazovala aj ja pretoze mi sme iba ticho a kazdy z vlady si mysli ze sme spokojne aj ked opak je pravdou ak by v kazdom meste vysli mamky do ulic zavolat telku mozno by sa to pohlo k lepsiemu
inak som dnes pocuvala o com budu rokovat a ozj uzasne veci len nic pre nas mamicky .....na vsetko je cas!!!
suhlasim a pripajam sa do pochodu za vyssiu matersku!!!