mataka píše:Ahojte teraz nam ze vraj zvysili matersku o 5 eur ,neviem ci to aj unesem ,ale minimalna mzda to asi nebude nikdy ,lebo dochodky su prednejsie nemam nic proti dochodcom ,ale aby mali viac a pritom nepotrbuju nic ja to vidim na nasej babke![]()
![]()
![]()
![]()
jedna fertucha na mesiac a ides a muz robi od rana do vecera ani doma neni aby sme vyzili ,to tiez nieje spravne ,cely den neni s malym ani ho nevidi poriadne.My si s tym nepomozeme ,ja doprajem nasim politikom zit z almuzny ktoru dostavame my,zachvilu by skapali sorry za vyraz ,ale co sa uz tu deje to nieje normalne
![]()
![]()
![]()
![]()
Strasne ma to jeduje
![]()
![]()
![]()
Hmmm neni babka ako babka. Moja svokra keby mala dôchodok 1000€ aj tak má málo!!!! Ja si nedovolím toľko kúpiť na seba ako ona. A Keď som sa jej spýtala načo jej to je, tak mi povedala, že veď potom to ostane Tebe. No ja budem nosiť oblečenie po 73 ročnej, to isto!!! Ona by bolo chorá keby si niečo na seba každý mesiac nekúpila.
No a aby som nezabudla, zábavy pre osamelých to je jej partia. No tak uznate, že čo mi by sme chceli, keď oni majú takéto požiadavky.
Ja už materskú nepoberám,ale keby ju zvýšili by urobili dobre.
Potom sa čudujú, že je málo deti!!!!