Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 7:35 pm

katelara píše:Ja som bola s vynovenou stránkou nadšená, ale nadšenie ma prešlo. Nepáči sa mi, že dám inzerát a za pár minút je už na 3 strane keďže veľa mamičiek sedí pri pc a iba aktualizuje a dáva si inzeráty dopredu. Svoj názor som adminovi napísala a uvidím akú odpoveď na návrh ktorý som mu dala dostanem. Myslím si, že keď už za niečo platím a nie málo, tak by sa to mohlo trochu zohladňovať. Neviem či máte aj ostatné na to rovnaký názor ako ja.

Suhlasim s tymto.Ja menej predam ako pred tym :roll: a teraz si za to fakt platim a dost nemale peniaze si myslim :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 7:38 pm

ceresnicka11 píše:Alebo by sa to mozno dalo poriesit tak,ze ti,co nevyuzivaju akcie by mali moznost vlozit viac inzeratov....Stale by to bol ucet Silver,ale mohli by existovat 2 verzie...Jedna,kde bude napr.300 inzeratov + 20 aukcii a druha,kde by bolo napr.350 alebo 400 inzeratov a ziadne aukcie.A pri platbe by sa kazdy mohol rozhodnut,co mu vyhovuje viac.... :wink:
(teda neviem,ci je to realne,ale napadlo mi to pri citani tejto diskusie)
Pekny vecer vsetkym...N.

Si myslim, ze aj toto by bolo dobre riesenie :lol: ceresnicka dobry postreh
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 7:43 pm

ceresnicka mala celkom ok návrh, no admin vraví, že by sa musel preprogramovať skrz to celý systém...
viem, že to vyzerá tak, že všetko zamietame, ale nieje to jednoduché všetko to súvisí s programovaním.
admin členstvá meniť nebude, nakoľko sa to dlhšie plánovalo ako to bude asi najvýhodnejšie. Jediná možná zmena sa dá spraviť v tom, že gold by mal ďalšie výhody
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ceresnicka11 » Uto Nov 03, 2009 7:44 pm

ohh,dakujem... :oops: :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Nov 03, 2009 7:48 pm

Ja som spokojná, len trošku málo mi je 15inzerátov aktualizovať ale v podstate, keby sa to zvýšilo, tak by to bolo zas horšie s tým, že by inzeráty zas boli o pár minut na 10. strane, takže som aspoň spokojná že je silver cenovo dostupný s ľudskou cenou. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 7:58 pm

alex píše:ceresnicka mala celkom ok návrh, no admin vraví, že by sa musel preprogramovať skrz to celý systém...
viem, že to vyzerá tak, že všetko zamietame, ale nieje to jednoduché všetko to súvisí s programovaním.
admin členstvá meniť nebude, nakoľko sa to dlhšie plánovalo ako to bude asi najvýhodnejšie. Jediná možná zmena sa dá spraviť v tom, že gold by mal ďalšie výhody

Hmmm takže nič :( :( :(
Len aby sme tie výhody využili, nie ako teraz :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 8:00 pm

Ved prave,malo by sa to realizovat tak,aby boli spokojne tie,co si za ucet platia :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 8:04 pm

ivetka1980 píše:Ved prave,malo by sa to realizovat tak,aby boli spokojne tie,co si za ucet platia :wink:

no len nie každému sa dá vyhovieť... máte moc zložité návrhy, ktoré je ťažko realizovať :wink:

tiež som mala návrh, že dať niečo extra, že aby sa to dalo zvlášť dokúpiť, ale tiež to neprešlo ... muselo by sa to všetko preprogramovať
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Nov 03, 2009 8:08 pm

Tiež si myslím že keď sme si tie účty aktivovali, tak sme podmienky čítali, takže, teraz by sme mali byť spokojní, nehovorím že sa niektoré veci nemožu vylepšit. To je moj názor. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 8:09 pm

Tak to ma mrzi,uz som si zvykla na tuto stranku,ale neviem ci takto budem vediet fungovat dalej...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 8:15 pm

ivetka1980 píše:Tak to ma mrzi,uz som si zvykla na tuto stranku,ale neviem ci takto budem vediet fungovat dalej...

Hmm ja tiež. Už nemám ani chuť vkladať nové inzeráty :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 8:18 pm

KATELARA,tak isto sa citim :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Uto Nov 03, 2009 8:19 pm

katelara píše:
ivetka1980 píše:Tak to ma mrzi,uz som si zvykla na tuto stranku,ale neviem ci takto budem vediet fungovat dalej...

Hmm ja tiež. Už nemám ani chuť vkladať nové inzeráty :(

Ja veru tiez nemam chut :? este mam toho dost ,ale zda sa mi to zbytocne :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Uto Nov 03, 2009 8:21 pm

ja som spokojná, aj ked ešte trochu zadrháva klikanie a nejaké drobnosti by mi bodli...

aukcie su neprehladné, nepáčia sa mi....

a baby, nesmutte že nemáte inzeráty na hlavnej stranke... nie preto sa vám nedarí predávať vo velkom množstve , ale preto lebo je hospodárska kriza :(

predaju pomáha kvalitná fotka, podrobný popis, starostlivé uvedenie každej kolonky pri nahadzovaní- ved aj tak vačšina báb vyberá a nakupuje cez vyhladávanie

a ona tá chuť "goldákov" aktualizovať celý den prejde :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 8:35 pm

ja si myslím, že s tými aktualizáciami trošku preháňate.. pochybujem, že niekto celý deň aktualizuje len preto, že to má neobmedzene...
ľudia kupujú podľa toho čo potrebujú alebo čo sa im páči a nie, že to má niekto na prednej strane. Určite zaváži fotka, popis ale aj cena...
Naposledy upravil alex dňa Štv Nov 26, 2009 6:41 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť