Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 8:38 pm

Alex,ved to je najvacsi problem ze sa nepredava a musime si platit sluzby aj tie,ktore nevyuzivame...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 8:45 pm

alex píše:ja si myslím, že s tými aktualizáciami trošku preháňate.. pochybujem, že niekto celý deň aktualizuje len preto, že to má neobmedzene...
ľudia kupujú podľa toho čo potrebujú alebo čo sa im páči a nie, že to má niekto na prednej strane. Určite zaváži fotka, popis ale aj cena...

alex nemáš pravdu. Pred zmenou sa predávalo oveľa viac ako teraz, no mne určite. A aktualizácie majú na tom niečo. Pred tým bola sledovanosť lepšia keď sa úvodnej strane dlhšie inzerát udržal. Teraz je hneď fuč. A nieje to v kríze ako tu bolo uvedené. myslím si, že ceny máme veľmi výhodne. Hospodárska kríza je už dlho, ale tu nastala pre nás teraz.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 8:49 pm

ivetka1980 píše:Alex,ved to je najvacsi problem ze sa nepredava a musime si platit sluzby aj tie,ktore nevyuzivame...

základ členstiev je v počte inzerátov, ostatné veci sú potom také bonusy.
ja neviem, treba si to nejako podeliť, aukcie nevyužívate tak začnite...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 8:52 pm

katelara píše:alex nemáš pravdu. Pred zmenou sa predávalo oveľa viac ako teraz, no mne určite. A aktualizácie majú na tom niečo. Pred tým bola sledovanosť lepšia keď sa úvodnej strane dlhšie inzerát udržal. Teraz je hneď fuč. A nieje to v kríze ako tu bolo uvedené. myslím si, že ceny máme veľmi výhodne. Hospodárska kríza je už dlho, ale tu nastala pre nás teraz.

fakt neviem čo Vám mám na to písať. v starom systéme neboli aktualizácie a STÁLE sa na to niekto sťažoval. teraz tu sú a zase sa sťažujete...tak ja neviem čo chcete
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Uto Nov 03, 2009 8:56 pm

Alex,kukni sa na aukcie,musis uznat ze je to bieda,male mnozstvo,ktore ledva niekto sleduje. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 9:02 pm

ivetka1980 píše:Alex,kukni sa na aukcie,musis uznat ze je to bieda,male mnozstvo,ktore ledva niekto sleduje. :roll:

je pravda, že aukcie sa ešte nerozbehli, nakoľko predtým neboli... ale keď to bude brať každý tak ako ty...
no neviem neviem...zas aukcie sú niečo naviac.
Viem, že určité vec beriete podľa iných stránok, vždy keď niečo napíšete viem odkiaľ to máte :wink: tak ale nebudeme nikoho kopírovať, admin si stránku vymyslel sám, bol to jeho nápad... ak by ste mali nejaký návrh ako niečo vylepšiť iba to privítame, ale určité veci sa jednoducho nedajú spraviť...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 9:03 pm

alex píše:
katelara píše:alex nemáš pravdu. Pred zmenou sa predávalo oveľa viac ako teraz, no mne určite. A aktualizácie majú na tom niečo. Pred tým bola sledovanosť lepšia keď sa úvodnej strane dlhšie inzerát udržal. Teraz je hneď fuč. A nieje to v kríze ako tu bolo uvedené. myslím si, že ceny máme veľmi výhodne. Hospodárska kríza je už dlho, ale tu nastala pre nás teraz.

fakt neviem čo Vám mám na to písať. v starom systéme neboli aktualizácie a STÁLE sa na to niekto sťažoval. teraz tu sú a zase sa sťažujete...tak ja neviem čo chcete

Ja už tiež neviem čo k tomu mám napísať lebo to nemá význam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katelara » Uto Nov 03, 2009 9:05 pm

alex píše:
ivetka1980 píše:Alex,kukni sa na aukcie,musis uznat ze je to bieda,male mnozstvo,ktore ledva niekto sleduje. :roll:

je pravda, že aukcie sa ešte nerozbehli, nakoľko predtým neboli... ale keď to bude brať každý tak ako ty...
no neviem neviem...zas aukcie sú niečo naviac.
Viem, že určité vec beriete podľa iných stránok, vždy keď niečo napíšete viem odkiaľ to máte :wink: tak ale nebudeme nikoho kopírovať, admin si stránku vymyslel sám, bol to jeho nápad... ak by ste mali nejaký návrh ako niečo vylepšiť iba to privítame, ale určité veci sa jednoducho nedajú spraviť...

No návrhy máme, ale sú zbytočné. Áno chce ju podľa seba, len aby nepredával na nej sám. Predávame my, tak by sa malo nato prihliadať si myslím, ale asi je úúúúúúúplne zbytočne niečo písať. Všetko čo napíšeme sa mu nepáči. Tak načo potom???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Nov 03, 2009 9:11 pm

katelara píše:No návrhy máme, ale sú zbytočné. Áno chce ju podľa seba, len aby nepredával na nej sám. Predávame my, tak by sa malo nato prihliadať si myslím, ale asi je úúúúúúúplne zbytočne niečo písať. Všetko čo napíšeme sa mu nepáči. Tak načo potom???

Tu nejde o to či sa mu niečo páči alebo nie, admin sa pozerá na to z hľadiska realizácie :idea:
Veľmi rád by Vám všetkým vyhovel, ale žiaľ nedá sa....
Každý deň premýšľame nad novými návrhmi, čo by bolo lepšie čo by sa Vám zapáčilo a pod. ale nieje to jednoduché niečo len tak vymyslieť.

Ja sama som mala návrh ako určité veci spraviť, ale taktiež mi to admin vysvetlil z jeho pohľadu a chápem to, že pre mňa je to trebars super návrh, ale preňho ťažko zrealizovateľný.

A myslím si, že oproti starému systému je tu dosť nových vecí, ktoré ste tu chceli a admin ich tu dal, tak si myslím že poznámky typu predávame my má to byť podľa nás nie sú namieste...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Nov 03, 2009 9:20 pm

Ináč, mám dojem že možno by stálo zato trošku obmedziť tie aktualizácie v účte gold, lebo budete mať stále viac tých platiacich gold a bude sa to zhoršovať, čo písala katelara, dúfam že som to dobre napísala ten nik. Nakoniec to už bude ťažké meniť, lebo s tým nemusia všetci súhlasiť. A može byť veľa sklamaných. Ako už som píslala, na mimičku je to hrozné, tam už nemá význam pozerať inzeráty. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Uto Nov 03, 2009 10:03 pm

Ja musim,za babybazar len podakovat ,ci stary alebo novy je to super vec.Predava sa mi stale dobre,aktualizacie su fajn a zvykla som si uz aj na novu tvar,ktora mi spociatku trochu vadila.Treba urcite pochvalit aj Alex a admina,ktorí sa naozaj snazia riesit vsetky problemy,otazky a pripomienky promptne a ferovo,co sa malo kde vidi.A myslim si,ze cena za silver je naozaj velmi vyhodna.Naozaj sa neda kazdemu vyhoviet,ale myslim si ze je vela spokojnych pouzivatelov tejto stranky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Uto Nov 03, 2009 10:21 pm

martinka74 píše:Ja musim,za babybazar len podakovat ,ci stary alebo novy je to super vec.Predava sa mi stale dobre,aktualizacie su fajn a zvykla som si uz aj na novu tvar,ktora mi spociatku trochu vadila.Treba urcite pochvalit aj Alex a admina,ktorí sa naozaj snazia riesit vsetky problemy,otazky a pripomienky promptne a ferovo,co sa malo kde vidi.A myslim si,ze cena za silver je naozaj velmi vyhodna.Naozaj sa neda kazdemu vyhoviet,ale myslim si ze je vela spokojnych pouzivatelov tejto stranky.

Ináč toto je aj moj názor, Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Nov 04, 2009 11:38 am

Ešte by som chcela napísať ohľadne jednej veci čo spomínala katelara, že sa jej inzeráty posúvajú...
Ono sa Vám to zrejem tak javí, keďže v starom systéme neboli platené členstvá a bolo Vás len pár, ktoré ste boli na úvode.... preto ste tam mali aj tie inzeráty dlhšie. Ibaže teraz sú platené členstvá, a aj silver aj gold majú inzeráty na úvode.
Myslím si, že to je spravodlivé, že teraz môžu mať na úvode viacerí užívateľia svoje inzeráty, veď aj ostatní majú na to právo...

Inak nechcem nič predbiehať, nakoľko neviem za ako dlhý čas to bude zrealizované, ale už máme ďalšie výhody pre členstvo gold. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 04, 2009 11:43 am

alex píše:Ešte by som chcela napísať ohľadne jednej veci čo spomínala katelara, že sa jej inzeráty posúvajú...
Ono sa Vám to zrejem tak javí, keďže v starom systéme neboli platené členstvá a bolo Vás len pár, ktoré ste boli na úvode.... preto ste tam mali aj tie inzeráty dlhšie. Ibaže teraz sú platené členstvá, a aj silver aj gold majú inzeráty na úvode.
Myslím si, že to je spravodlivé, že teraz môžu mať na úvode viacerí užívateľia svoje inzeráty, veď aj ostatní majú na to právo...

Inak nechcem nič predbiehať, nakoľko neviem za ako dlhý čas to bude zrealizované, ale už máme ďalšie výhody pre členstvo gold. :wink:

Super alex :lol: , tesime sa a dakujeme :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Sob Nov 07, 2009 11:19 am

Už som si všimla aj ja inzeráty na jednej stránke sú dva také isté od toho istého inzerenta to je otrasné, už to by sa malo zakázať aby sa zbytočne zaplňali stránky rovnakými inzerátemi asi katelara mala pravdu, za chvílu to tu bude ako na mimičku.Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť