Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - Ja viem asi blba tema ,ale potrebujem poradit ako pribrat :-

Ja viem asi blba tema ,ale potrebujem poradit ako pribrat :-

od zabka1987 » Str Nov 04, 2009 12:46 am

Baby je to blbe ale, potrebujem pribrat.Pred nedavnom (2roky)mi diagnostikovali alergiu na laktozu (mliecne vyrobky).Nejedla som ich, az donedavna :cry: Zacala som ich znova jest a fungovala som normalne pol roka a nic.Asi 3 tyzdne dozadu mi zacalo byt zle.Nepripisovala som to nicomu, no zistila som, ze to je zas toto, tak som okamzite prestala ako som na to prisla.Pravdupovediac so na to uz aj zabudla :( ale schudla som za ten cas skoro 10 kil :cry: , co ja som mala uz aj tak normal vahu :-( mala som 53 kil a teraz skoro 43 uz len...ja neviem ,ale vobec mi nechuti jest :cry: ak sa najem normalne raz denne uz to je vela veru :? Mam len 162cm ale aj tak sa mi 43 kil zda az velmi malo.Ja ale vzdy som mala problem pribrat :cry: mne sa to podarilo vzdy iba B12-kami a nechcem byt zas denno denne kazde rano u lekara :cry: ja som tam ani len nebola, lebo som sa uz az bala ,co mi zas povie :oops: ked som bola takto pred spominanymi 2ma rokmi som chudla na 37 kil :cry: a nikdy viac toto nechcem zazit.Poradte mi prosim, co by mi pomohlo :roll: dakujem kazdej vopred
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 04, 2009 11:25 am

kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 04, 2009 11:31 am

lindda píše:kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?

No len to je tazke ,ked nemozem nic kde je mlieko :-( depku nemam :-( a ja som inac velky jedak :D ale nejak to teraz nejde , po tom ,co som skoro 2 tyzdne zvracala a prehanalo ma :? uz mi nic nechuti, akurat tak mi oci jednia :roll: no ovocie mi zacalo strasne chutit :P vcera som ho ziedla cele, co som kupila a to zvyklo vydrzat tyzden :lol: ale zas nic ine som neziedla ako ovocie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 04, 2009 11:44 am

zabka1987 píše:
lindda píše:kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?

No len to je tazke ,ked nemozem nic kde je mlieko :-( depku nemam :-( a ja som inac velky jedak :D ale nejak to teraz nejde , po tom ,co som skoro 2 tyzdne zvracala a prehanalo ma :? uz mi nic nechuti, akurat tak mi oci jednia :roll: no ovocie mi zacalo strasne chutit :P vcera som ho ziedla cele, co som kupila a to zvyklo vydrzat tyzden :lol: ale zas nic ine som neziedla ako ovocie

a niesi tehu ?
mne nechutilo v tehu :-)
daj tomu cas to sa upravi zaludok je KO po grcani a kakani to sa spravi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 04, 2009 11:48 am

lindda píše:
zabka1987 píše:

a niesi tehu ?
mne nechutilo v tehu :-)
daj tomu cas to sa upravi zaludok je KO po grcani a kakani to sa spravi

Tehu ? Ej ha to ma nenapadlo :D neberiem tabletky a ani ziadna ochrana ,ale pozor si davame ,ale vzdy je tam percento a myslim si ,ze nie len jedno :D no neviem ,ci nezajdem dnes, zajtra do lekarne :lol: dik, dik, dik :) uz nevraciam, ale ked nieco ziem ostane mi zle, a ani ma neprehana
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 04, 2009 11:55 am

je ked som otehotnela schudla som 12 kil som myslela ze mam depku ci co bolo mi zle stale nic mi nechutilo iba ovocie :D :D a bola som v 8 tyzdni :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 04, 2009 12:03 pm

lindda píše:je ked som otehotnela schudla som 12 kil som myslela ze mam depku ci co bolo mi zle stale nic mi nechutilo iba ovocie :D :D a bola som v 8 tyzdni :D :D :D

Ej ha to si ma riadne potesila :lol: a teraz fakt.ja este deti nemam, ale nadovsetko ich milujem...plan bol buduci rok otehotniet ,ale urcite by mi nevadilo byt teraz tehotna :lol: skor naopak :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 04, 2009 12:28 pm

zabka1987 píše:
lindda píše:je ked som otehotnela schudla som 12 kil som myslela ze mam depku ci co bolo mi zle stale nic mi nechutilo iba ovocie :D :D a bola som v 8 tyzdni :D :D :D

Ej ha to si ma riadne potesila :lol: a teraz fakt.ja este deti nemam, ale nadovsetko ich milujem...plan bol buduci rok otehotniet ,ale urcite by mi nevadilo byt teraz tehotna :lol: skor naopak :D

tak sup do lekarne :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jana33 » Str Nov 04, 2009 7:46 pm

no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Nov 04, 2009 10:14 pm

Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut :D :D :D

ja mam 170cm a 45kg,a citim sa hrozne :cry: mi kosti trcia,fuj,je mi zo seba zle.Ale tiez nepriberiem.
No hallo,si tehotna? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Pia Nov 06, 2009 9:03 am

Inak ja mam 173cm a cely zovot som mala 48-59 kil potom prisiel zlom u mna v zivote musela som zacat brat lieky a teraz mam 73kil idem sa so seba dogrcat akurat zacinam dietovat aspom na 60KIL lebo by sme chceli druhe mimi aby soms a na porodny stol vosla :D :D :D :D
ozaj si tehu ????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Pia Nov 06, 2009 12:23 pm

sisu22 píše:
Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut :D :D :D

ja mam 170cm a 45kg,a citim sa hrozne :cry: mi kosti trcia,fuj,je mi zo seba zle.Ale tiez nepriberiem.

Nie :( ale nesnazili sme sa o to :roll: .Na buduci rok urcite chcem otehotniet a dufam, ze sa mi to posari :cry: inak aj ja som mala pred dvona rokmi 38 kil no na to nerada spominam :cry: ja som nevladala ani chodit :? a baby viete co je najhorsie????ja som chuda jak... a prsia mam D-E...desivee, lebo sa ma stale vypytuju ,ci mam silikony :? jaj uplne ich uz neznasam...ked sa niekde objavim chlapi inu temu nepoznaju :cry: a to obliect si nieco je hroza, lebo mne pomaly aj rolak spravi vystrih :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Pia Nov 06, 2009 1:05 pm

zabka1987 píše:
sisu22 píše:

Nie :( ale nesnazili sme sa o to :roll: .Na buduci rok urcite chcem otehotniet a dufam, ze sa mi to posari :cry: inak aj ja som mala pred dvona rokmi 38 kil no na to nerada spominam :cry: ja som nevladala ani chodit :? a baby viete co je najhorsie????ja som chuda jak... a prsia mam D-E...desivee, lebo sa ma stale vypytuju ,ci mam silikony :? jaj uplne ich uz neznasam...ked sa niekde objavim chlapi inu temu nepoznaju :cry: a to obliect si nieco je hroza, lebo mne pomaly aj rolak spravi vystrih :?

ja viem co to je ja mam F-G podprdu a ked som bola 50 kilova mala som D-E poznam ten pocit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Pia Nov 06, 2009 1:14 pm

lindda píše:
zabka1987 píše:
sisu22 píše:

ja viem co to je ja mam F-G podprdu a ked som bola 50 kilova mala som D-E poznam ten pocit

jeej aspon niekto, ale je to fakt blby pocit :roll: a nerada nosim volne oblecenie lebo to vyzera na mne velmi komicky :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Sob Dec 05, 2009 8:55 pm

No baby, nedá mi nezapojiť sa... Ja by som tiež rada vedela akým spôsobom sa priberá... Buďte radi že máte také prsia ako máte. Ja totiž nemám žiadne :( :( :( Mám typickú chlapčenskú postavu, a naozaj to nevyzerá dobre. Mám 169 cm a 47 kg. Už som začala brať aj antikoncepciu Belara, vraj sa z toho priberá, a nič. Na mňa nič nezaberá, ani B- komplex, naozaj nič. Poraďte..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť