lindda píše:kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?

zabka1987 píše:lindda píše:kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?
No len to je tazke ,ked nemozem nic kde je mliekodepku nemam
a ja som inac velky jedak
ale nejak to teraz nejde , po tom ,co som skoro 2 tyzdne zvracala a prehanalo ma
uz mi nic nechuti, akurat tak mi oci jednia
no ovocie mi zacalo strasne chutit
vcera som ho ziedla cele, co som kupila a to zvyklo vydrzat tyzden
ale zas nic ine som neziedla ako ovocie

lindda píše:zabka1987 píše:lindda píše:kasli nato jedz co ti chuti a bud rada ze nemusis chudnut to je ovela horsie ale ak to nechuti nemas depku?
No len to je tazke ,ked nemozem nic kde je mliekodepku nemam
a ja som inac velky jedak
ale nejak to teraz nejde , po tom ,co som skoro 2 tyzdne zvracala a prehanalo ma
uz mi nic nechuti, akurat tak mi oci jednia
no ovocie mi zacalo strasne chutit
vcera som ho ziedla cele, co som kupila a to zvyklo vydrzat tyzden
ale zas nic ine som neziedla ako ovocie
a niesi tehu ?
mne nechutilo v tehu
daj tomu cas to sa upravi zaludok je KO po grcani a kakani to sa spravi

lindda píše:je ked som otehotnela schudla som 12 kil som myslela ze mam depku ci co bolo mi zle stale nic mi nechutilo iba ovocie![]()
a bola som v 8 tyzdni
![]()
![]()

zabka1987 píše:lindda píše:je ked som otehotnela schudla som 12 kil som myslela ze mam depku ci co bolo mi zle stale nic mi nechutilo iba ovocie![]()
a bola som v 8 tyzdni
![]()
![]()
Ej ha to si ma riadne potesilaa teraz fakt.ja este deti nemam, ale nadovsetko ich milujem...plan bol buduci rok otehotniet ,ale urcite by mi nevadilo byt teraz tehotna
skor naopak

Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut![]()
![]()

sisu22 píše:Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut![]()
![]()
ja mam 170cm a 45kg,a citim sa hroznemi kosti trcia,fuj,je mi zo seba zle.Ale tiez nepriberiem.
No hallo,si tehotna?

zabka1987 píše:sisu22 píše:Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut![]()
![]()
ja mam 170cm a 45kg,a citim sa hroznemi kosti trcia,fuj,je mi zo seba zle.Ale tiez nepriberiem.
No hallo,si tehotna?
Nieale nesnazili sme sa o to
.Na buduci rok urcite chcem otehotniet a dufam, ze sa mi to posari
inak aj ja som mala pred dvona rokmi 38 kil no na to nerada spominam
ja som nevladala ani chodit
a baby viete co je najhorsie????ja som chuda jak... a prsia mam D-E...desivee, lebo sa ma stale vypytuju ,ci mam silikony
jaj uplne ich uz neznasam...ked sa niekde objavim chlapi inu temu nepoznaju
a to obliect si nieco je hroza, lebo mne pomaly aj rolak spravi vystrih

lindda píše:zabka1987 píše:sisu22 píše:Jana33 píše:no ale vyska 163 a 43 kg to neni ziadna vyhra viem si ta predstavit moja svagrina dostala cukrovku ked bola tehotna a ked porodila schudla na 38 kg a merala 160 cmm vyzerala ako kostra a to nieje bohvieco ked si vas ludia obzeraju ako keby ste bola anorekticka.je to strasne naozaj dost sa pre to trapila ako si picha inzulin tak je to v pohode az by sa jej troch patrilo schudnut![]()
![]()
No hallo,si tehotna?
Nieale nesnazili sme sa o to
.Na buduci rok urcite chcem otehotniet a dufam, ze sa mi to posari
inak aj ja som mala pred dvona rokmi 38 kil no na to nerada spominam
ja som nevladala ani chodit
a baby viete co je najhorsie????ja som chuda jak... a prsia mam D-E...desivee, lebo sa ma stale vypytuju ,ci mam silikony
jaj uplne ich uz neznasam...ked sa niekde objavim chlapi inu temu nepoznaju
a to obliect si nieco je hroza, lebo mne pomaly aj rolak spravi vystrih
ja viem co to je ja mam F-G podprdu a ked som bola 50 kilova mala som D-E poznam ten pocit