ahojik baby ...tak ta preberava zenska je baba ktora tu niekedy fungovala pod nickom :
Uživatel: AdiAdi30 Účet: ZABLOKOVANY
Zaregistrovaný: 4.8.2009

TARZYCIA píše:sisu22 uz si spominas kto to je???
http://forum.babybazar.sk/adiadi30-nesp ... t2617.html
![]()
![]()

NasPatko píše:DAKUJEM sisu22 ... mamicky vd ja tiez darujem oblecko mam to v inzerate poste mne sa tie vecicky niektore nepacia. a ja nechcem nic zadarmosisu22 píše:Neviem preco,ale ja jej verim. Ved neziada len zadarmo,chce vymienat....a ved preco by nepredala napr. dupky ktore sa jej nepaci? Podla seba-tiez som predala nieco,co sa mi nepacilo,podla mna to je normalne. Ved mozno jej ponukne niekto nieco podla jej gusta

ivustek píše:slnko19, Slniecko1307, slatina, smiesko001, smieskooo001, MamaMilka, Vierka989898,
PanAPani, MImriskova, omiik5, misamasariko, Zuzupredeti, kocikovo, peter02501,
mia025010, bpjotr, mamamiska, JanaKopecna, AdiAdi30, - Oľga Gašpercová, Bytča,
Emília Gašpercová, Žilina, Emília Ševčíková, Dolný Hričov
účty blokované. Ja len toľko, že sa jedná o jednu osobu.

TARZYCIA píše:vies sisu22 ... ja som tu este fakt zlu skusenost nemala ale ak citam ze niekto sa obohacuje na ukor druheho tak ma to vie poriadne rozculit![]()
![]()
sak kazda tu chodime aby sme si pomohli ...
FAKT AK TU CHCE CLOVEK FUNGOVAT MUSI SA NAUCIT CITAT MEDZI RIADKAMIA KTO TO NEVIE ...hmm ma smolu

TARZYCIA píše:MAS PRAVDU NETREBA HNED KAZDEHO ODSUDZOVAT AJ JA SOM ZA TO ...ale jej inzeraty boli dokonale zretelne dementne a nelogicke ...
uz sa nezlosti ... je to smutne ale ak NEJDE O ZIVOT NEJDE O NIC![]()
![]()
![]()
ESTE BY SOM SA CHCELA PODAKOVAT MAMINE S NICKOM marianna79 ktora mi vcera pomohla dopatrat sa blizsie
marianka VDAKA

NasPatko píše:BABY JA NIESOM OG VOLAM SA LUBOMIRA GASPROVA BYVAMdLONA TIZINA 56 NARODENA 24.12.1985

alex píše:NasPatko píše:BABY JA NIESOM OG VOLAM SA LUBOMIRA GASPROVA BYVAMdLONA TIZINA 56 NARODENA 24.12.1985
dobrý pokus...

kludne thy mozem prefotit moj obciansky a aj ine doklady ze to niesom ja a preco ma s nou spajatesisu22 píše:alex píše:NasPatko píše:BABY JA NIESOM OG VOLAM SA LUBOMIRA GASPROVA BYVAMdLONA TIZINA 56 NARODENA 24.12.1985
dobrý pokus...
spina hnusna,ved ja zistim kto je na tom datume narodeny