Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

od Janka81 » Štv Feb 11, 2010 12:56 pm

Mám taký malinký návrh...nedal by sa ešte pridať balík "štandard plus" :wink: ??
Je nás tu dosť,čo skôr kupujeme a kedže sa nám nechce prácne aktualizovať inzeráty zjavne ani moc toho nepredáme :cry: ,takže sa nám asi zatiaľ neoplatí platiť si silver....
Bolo by celkom fajn,keby sa k štandardu pridalo za nejaký-dajme tomu polovičný poplatok aspon možnosť občasnej aktualizácie inzerátov--je pravdepodobné,že by sme aj viac predali svojich vecičiek a mali"chuť postúpiť do "silver napr.
Týmto poprosím adminov,či by sa nad tým aspoň nezamysleli :lol: :lol: a maminy,vy pridajte svoj názor :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lilima » Štv Feb 11, 2010 2:57 pm

tak to by bolo super :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Feb 11, 2010 3:13 pm

lilima píše:tak to by bolo super :wink: :wink:

Aj ja si myslím :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Pia Feb 12, 2010 2:13 pm

dobrý nápad :wink: bolo by fajn aktualizovať aspoň 1 inzerát za menší poplatok
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 12, 2010 2:21 pm

babenky,nebudte lenivé :wink: a pridajte sa,možno sa adminko zľutuje :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Feb 12, 2010 2:30 pm

Janka81 píše:babenky,nebudte lenivé :wink: a pridajte sa,možno sa adminko zľutuje :lol: :lol: :lol: :lol:

veru veru, čakáme na vyjadrenia viacerých ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 12, 2010 2:51 pm

alex píše:
Janka81 píše:babenky,nebudte lenivé :wink: a pridajte sa,možno sa adminko zľutuje :lol: :lol: :lol: :lol:

veru veru, čakáme na vyjadrenia viacerých ...

Aj som si myslela :P :P :P

Preto som to dala do inej "kolonky",lebo sa mi zdalo,že tam viac mamín chodí ako sem!Pochybujem,že sú všetky už v min. silver...len sa bojím,že skor aj tá polovičná platba by sa niekomu moc nemusela hodiť :cry:

Maminy,vyjadrite sa :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil Janka81 dňa Pia Feb 12, 2010 3:11 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od erikaba » Pia Feb 12, 2010 2:53 pm

Tiež sa pripájam .... je tu veľa mamičiek, ktoré napr. predaju len pár veciček a jednoducho sa im neoplatí zaplatiť si Silver .... ale zas aby nemuseli inzerátiky na novo nahadzovať, tak navrhujem napr. aktualizácie kazdy 3.den ci 5. .... alebo možnosť aktualizácie menej inzerátov, ako má Silver.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 12, 2010 3:15 pm

erikaba píše:Tiež sa pripájam .... je tu veľa mamičiek, ktoré napr. predaju len pár veciček a jednoducho sa im neoplatí zaplatiť si Silver .... ale zas aby nemuseli inzerátiky na novo nahadzovať, tak navrhujem napr. aktualizácie kazdy 3.den ci 5. .... alebo možnosť aktualizácie menej inzerátov, ako má Silver.

:lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gogo22 » Pia Feb 12, 2010 3:26 pm

uplne jani s tebou suhlasím..je to otravne, ked musím písat inzeraty odznova, zabera to vela času...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Feb 12, 2010 4:10 pm

Ja uz mam sice silver ucet,pretoze ponukam novy tovar na objednavku,ale urcite by to mnohe maminy privitali,,takze sa pridavam k Vam,,dufam,ze sa nad tym bude uvazovat a nieco sa vymysli.

Drzim palceky :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

podpora!!!

od nelly123 » Pia Feb 12, 2010 5:00 pm

...Ahojte babenky,ja mam učet silver-zatial mi vyhovuje...ale takisto si myslim že by bolo fajn a ferove mat-taky medziprestup"...do dalšieho levelu" :wink: ,na začiatku sa registruju zadarmo,vyskušaju...zaplatia si štandart plus"vyskušaju...a ked sa im to oplati...postupia do silveru...a potom "gold"...inak Janka super napad :D .....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od IvetaDu » Pia Feb 12, 2010 5:28 pm

Dobry napad aj ja sa pripajam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Pia Feb 12, 2010 7:11 pm

pripájam sa...nemám tak vela inzerátikou,aby sa mi oplatilo platiť silver...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Feb 12, 2010 7:18 pm

aj ja by som to brala ... nové veci (zatial) nepredávam
myslím, že silver a gold su hlavne pre firmy, čo maju väčší obrat a predavaju aj nové veci, second-handové veci, outlet ... teda nielen po deťoch
hopci verím, že maminky, čo maju doma vela vecičiek, tak si to zaplatia, aby sa toho rýchlejšie zbavili

no hodilo by sa niečo aj pre bežných inzerujúcich, čo maju len bazárik zo svojich vecí, za primeraný poplatok, s nejakými možnosťami (aktualizácie, vyšší počet foto pri inzeráte, väčšie foto, vyšší počet inzerátov), ale s obmedzením, že by nemohli predávať nové veci (okrem nevhodných darov, napr. maximálne 1 nová vec)

a tiež by som uvítala možnosť zakúpiť si čisto balík aukcií (bez platenia účtu Silver alebo Gold)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť