mimi07 píše:PRIDAVAM SA AJ JA...MOJ OSOBNY NAZOR A POCITJ E,ZE VERIM V BOHA,NECHODIM DO KOSTOLA A ANI SOM NIKDY NECHODILA.V KOSTOLE SA LEN OHOVARA AKO POCUJEM A TA STRASNA HUDBA,ALEBO AKO TO NAZVAT.NEVIEM PRECO,ALE VERIM TAK PO SVOJOM A CITIM,ZE MI BOH POMAHA A DAVA SILU.KAZDY VECER SA PODAKUJEM ZA PREZITY DEN A ZDRAVIE MOJEJ RODINY.SOM STASTNA,ZE SA S MANZELOM MAME VELMI RADI,ZE MAME TRI ZDRAVE DETI,ZE MANZEL MA PRACU A MAME STRECHU NAD HLAVOU...TO JE ZAKLAD...STASTIE,LASKA A RADOST ZO ZIVOTATO OSTATNE MA NEZAUJIMA,NERADA PLANUJEM,RANO VSTANEM A VECER LAHNEM.BOH KED EXISTUJE TAK VIDI,ZE KTO AKO ZIJE A KAZDY DOSTANE TO CO SI ZASLUZI.PODLA MNA KED ZOMRIE MLADY CLOVEK,ALEBO DIETA...BOH SI HO VEZME K SEBE ABY NETRPEL NA TOM TO SVETE
VED AKY SVET TO ZIJEME.DROGY,SEX,VOJNY,KATASTROFY,HAVARIE,VRAZDY,OKRADNU STAREHO CLOVEKA ZA PAR €...BOH JE VELMI TAZKA TEMA A KAZDY MA INY NAZOR...
boh ked existuje tak vidi kto ako zije a dostane to co si zasluzi....
tak v tomto mate moj uplny nesuhlas...tak to potom ja som ako 20 rocna nic netusiac o svete este o manzelstve som sa snazila a dostala som to co som dostala co som opisala na 1 ci druhej strane?
ano boh si vezme deti aby netrpeli a niektore deticky ktore su veeelmi chore ktore vidime napr v tom modrom z neba preco necha trpiet?oni su ine deti obni si to zasluzia?
nepochop to zle neidem proti tebe len mame o tom asi odlisne nazory...