livijja píše:normalne mi je tak do smiechu z vas ze konec šak vy tu riešite totalne hluposti ach no co už aj take tu musia byt
tak sa zamyslite co ste teraz napisala...lebo praveze je velmi smutne, ze su tu take ako vy.....
livijja píše:normalne mi je tak do smiechu z vas ze konec šak vy tu riešite totalne hluposti ach no co už aj take tu musia byt

martinka74 píše:Livijja aj keby si mala 100 kladnych referencii,svoj nazor na teba uz nikdy nezmenim a myslim,ze nie som sama.

sisu22 píše:martinka74 píše:Livijja aj keby si mala 100 kladnych referencii,svoj nazor na teba uz nikdy nezmenim a myslim,ze nie som sama.
martinka presne takto som to brala aj ja.Ale nieco ma vo vnutri nahovaralo,a kupila ona odomna,ja od nej a bola som spokojna,teraz sa chystam kupit zase.Ja neviem,ale mozno je 1 zo 100 co konecne pochopila,ze podvod je zla vec.

martinka74 píše:Sisu ste zlatucka,drzim palce aby ste bola spokojna.Podvodnici sa nemenia,viem o com hovorim.Zazraky bohuzial neenexistuju,aj ked si to vsetci zelame.

martinka74 píše:Gonica zbytocne plytvate slovami,u Livijji to nikdy nepadne na urodnu podu,niekedy mam dojem ze nema ani zakladku.

livijja píše:martinka74 píše:Gonica zbytocne plytvate slovami,u Livijji to nikdy nepadne na urodnu podu,niekedy mam dojem ze nema ani zakladku.
moja vysoku študujem

inguli píše:maminy treba si pytat referencie a vy budete mat tiez za vsetko