Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - zaruka na novy tovar

od 22Evka22 » Uto Okt 19, 2010 10:56 am

natusa píše:tiez neverim ze tu (az na ozaj par vinimiek)ma niekto zivnost.vela predavajucich tu prave preto predava ze nemusi ......ale najviac ma štve ze niektory aj ked neodvadzaju ziadne poplatky ako zivnostnici tu maju tovvar este ovela draksi ako v obchode !!!tomu sa uz hovori nenažranost!!!!

Presne s Tebou suhlasim,,uz aj v obchode sa da kupit lacnejsie ako tu,,proste tieto mamicky to nakupia niekde vo vypredaji,,daju to sem,,,hodia na to svoje ceny,,aby nieco z toho mali a este sa ide rozdrapovat,,ze aky doklad,,ved toto je bazar!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Uto Okt 19, 2010 11:05 am

kriskovalud píše:natusa mas pravdu vela krat sa mi stalo ze som z dlhej chvile vbehla do obchodiku v meste a pozeram ze je to tam lacnejsie ako niekde u nejakych tuna na bb

Aj mam niekedy nutkanie napisat tej dotycnej ze uprav si cenu ved nove kupim lacnejsie ako obnosene, ale das pokoj mas pokoj.
No stalo sa!!! ozaj obnosene bolo drahsie ako nove v obchode a to uz nieje o tom zarobit nejake E kvoli tomu ze sa chcem tej veci zbavit ale ozaj nenazranost!! :cry:

Tak toto o com pisete som si vsimla aj ja teraz ked som nakupovala malej veci.Pouzite veci predavaju za cenu novych,,dokonca si este nieco prihodia,,co ma teda vytacalo do zavratnych vysok.
Nosena teplakova suprava za 9eur nova s postovnym 11.20eur.
Tak o tomto si same mozete urobit obraz.
Ale aby som neodbocovala z temy,,99% nema zivnost a preto nemoze poskytnut 2 rocnu zaruku,,vymenu tovaru a maju problem vratit peniaze,,pretoze su uz davno minute,,cim vazne porusuju vsetky predajne podmienky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Okt 19, 2010 4:55 pm

vidím, že nalada sa tu na BB už pomaly mení
ked by sme toto isté riešili pred 1-2 rokmi, verte, že by tu vypisovali "dotknuté", že ved to robí "každý" a čo vlastne chceme. Ved oni su vlastne dobrodinky, ktore "pomahaju maminkám", aby si kupili pekný tovar, ktorý by inak nezohnali :roll: Ak sa ich priamo opýtate na živnosť, nemaju škrupule napísať, že "samozrejme maju", ale učtenku by ste v balíku čakali asi márne :roll:

Pravda je taká, že zneužívaju to, že značkové obchody ešte nie su také rozšírené po Slovensku a nie každý ma prehlad v cenách ... prípadne ako ja, nemám čas lietať po obchodoch a niekedy vyslovene z núdze objednám na nete, síce s vedomím, že sa to absolútne neoplatí, ale nestíham a decko už potrebuje... a nosené som podla predstáv žial tiež nenašla :(
A tak sa predavaju outletove veci z UK (kupene tam za par šupov, zležané, staré ...), čínaky, faky ... až po veci nakupene v zásielkových katalogoch, v CA, KIKu, alebo HM na Slovensku s prirážkou 30-40% (akože za ochotu). Prípadne second-handové veci z vreca, na ktoré tiež maju mať živnosť (jedná sa tiež o predaj za účelom zisku) a vydávaju to za veci po deťoch ... lebo si asi myslia, že sme mechom udreté a nerozoznáme to...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Uto Okt 19, 2010 6:12 pm

Sandras,,ani jedna takato dobrodenkyna sem nenapise,,pretoze by sa prezradila.A nemala by argumenty na to co robi.No nastastie ja mam casu dost sledovat predaj na nete a porovnavat s tym,,pocom sa predavaju veci tu.
Ale som toho nazoru,,ze ak to clovek potrebuje ,,tak to proste kupi.
No a ani nikoho nenapadne pytat pokladnicny blok,,problem nastane,,ak chcete tovar vymenit,,ci vratit peniaze.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Okt 19, 2010 9:46 pm

22Evka22 píše:Sandras,,ani jedna takato dobrodenkyna sem nenapise,,pretoze by sa prezradila.A nemala by argumenty na to co robi.No nastastie ja mam casu dost sledovat predaj na nete a porovnavat s tym,,pocom sa predavaju veci tu.
No a ani nikoho nenapadne pytat pokladnicny blok,,problem nastane,,ak chcete tovar vymenit,,ci vratit peniaze.

a to by práve u slušnej predávajúcej problém nemal byť..a hrozienko taká určite je :lol: :lol: :lol: :lol: Aňa čauko :wink: :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hrozienko1 » Uto Okt 19, 2010 10:24 pm

Janulka ahoj a dakujem! :oops: No som len bola zvedava ako to je... samozrejme sa vzdy rada dohodnem s kupujucou... o vsetkom... aj o vrateni, ked vec nesedi.... ved sme ludia nie? A je pravda ze aj ja vzdy nekupim tu, lebo inde je lacnejsie... ale kupujem casto prave takto a tu! Dakujem vsetkym damam za odpoved 8) ....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Okt 19, 2010 10:40 pm

22Evka22 píše:Sandras,,ani jedna takato dobrodenkyna sem nenapise,,pretoze by sa prezradila.A nemala by argumenty na to co robi.No nastastie ja mam casu dost sledovat predaj na nete a porovnavat s tym,,pocom sa predavaju veci tu.

co sa tyka kupi ze ak clovek potrebuje kupi a nikoho nenapadne pytat blok...atd
ja si myslim je to chyba tej co kupuje ak potom nesedi a chce menit velkost..
ved ked si idem za nieco drahsie dat peniaze tak trochu sa poobzeram tam kde kupujem alebo sa spytam ak v podmienkach nema nic..
ja som teraz uz 2 krat kupovala raz za 45 eur tovar a teraz za 45 botasky tu na bb a sice predavajuca mala v podmienkach nevymienam,neberiem spat...
ja som o tom popremyslala a kupila som kedze som mala predtym rovanke a za dvakrat taku sumu skoro ako ona davala lenze bohuzial mojou chybou /zabudla som pred bytom /mi ich ukradli..a kedze boli moje najmilsie tak som chcela znova take ale uz som si nemohla dovolit zas tolko penazi dat za ne ...
botasky su rovnake je dovoz z anglicka ale presne ako boli tie ktore boli odtialto z obchodu ...orginalne
a som si vedoma toho ze nemozem tovar vratit spat ak nesadne nemozem reklamovat ..kupila som si ich a tym to haslo..
teda premna to je pomoc..bol :roll:i tak
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Str Okt 20, 2010 9:13 am

inguli píše:

co sa tyka kupi ze ak clovek potrebuje kupi a nikoho nenapadne pytat blok...atd
ja si myslim je to chyba tej co kupuje ak potom nesedi a chce menit velkost..
ved ked si idem za nieco drahsie dat peniaze tak trochu sa poobzeram tam kde kupujem alebo sa spytam ak v podmienkach nema nic..
ja som teraz uz 2 krat kupovala raz za 45 eur tovar a teraz za 45 botasky tu na bb a sice predavajuca mala v podmienkach nevymienam,neberiem spat...
ja som o tom popremyslala a kupila som kedze som mala predtym rovanke a za dvakrat taku sumu skoro ako ona davala lenze bohuzial mojou chybou /zabudla som pred bytom /mi ich ukradli..a kedze boli moje najmilsie tak som chcela znova take ale uz som si nemohla dovolit zas tolko penazi dat za ne ...
botasky su rovnake je dovoz z anglicka ale presne ako boli tie ktore boli odtialto z obchodu ...orginalne
a som si vedoma toho ze nemozem tovar vratit spat ak nesadne nemozem reklamovat ..kupila som si ich a tym to haslo..
teda premna to je pomoc..bol :roll:i tak

Inguli,,ja som mala na mysli kupu tu na BB,,mne sa este nestalo aby som si nevzala blok z obchodu.A co sa tyka toho dovozu z Anglicka,,,aj na to by si mala mat pravo reklamovat,,vymenit ci dokonca vratit peniaze,,ak to predavajuca ma na zivnost urcite s tym nema problem,,pretoze to robi vo vacsom mnozstve.
Len tolko..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Okt 20, 2010 10:55 am

aj ja pisem o kupe tu :wink: nie v obchode zle sme sa pochopili :P
ano jasne mala by som mat asi no zatial som mala vzdy stastie ci v obchode ci tu na bb ze sa mi nic nerozpadol nepokazil
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Str Okt 20, 2010 11:57 am

inguli píše:aj ja pisem o kupe tu :wink: nie v obchode zle sme sa pochopili :P
ano jasne mala by som mat asi no zatial som mala vzdy stastie ci v obchode ci tu na bb ze sa mi nic nerozpadol nepokazil

Tak to štastie som mala aj ja,,ale strykova zena take veru nemala,,tiez tu nakupuje,,skoro vzdy jedna -dve veci co tu kupi nove sa po prvom prani niejako poskodia a samozrejme reklamacie sa nedovas-si na bazare,,tak co vsetky za tie prachy chceme??? :wink:
Tiez som jej poradila,,nech pyta doklad o kupe,,ak nema predavajuca,,nech nekupuje a kludne ju nahlasi na patricny urad,,oni si k jej osobnym udajom cestu najdu cez admina.
A ja budem robit to iste,,som zvedava,,kolke predavajuce tu ostanu ponukat novy tovar za super ceny :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Okt 20, 2010 1:12 pm

ja sa do toho az tak pustat neidem ..suhlasim s viacerymi prispevkamy tu ale ze ja by som mala zavolat niekomu a nahlasit niekoho...na to mam az prilis dost svojich starosti nie to este riesit problemy a preslapy inych :roll:
ako sa zvykne pisat tu viackrat
na kazdeho pride raz ...:!: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Str Okt 20, 2010 2:37 pm

inguli píše:ja sa do toho az tak pustat neidem ..suhlasim s viacerymi prispevkamy tu ale ze ja by som mala zavolat niekomu a nahlasit niekoho...na to mam az prilis dost svojich starosti nie to este riesit problemy a preslapy inych :roll:

Ano inguli,,to mas pravdu,,ale niekedy treba tomu pomoct.Ak si citas podmienky predavajucich,,nestacis sa cudovat,,co vsetko tam maju.Hlavne u noveho tovaru,,kde ma zaplateny ucet silver alebo gold,,co znaci,,ze je to predavajuca s vacsim mnozstvom,,takze by mala dat doklad,,poskytovat zaruku a tovar vymenit ci vratit peniaze.Ale pravda je taka,,ze tam najdes tovar nevymienam,,dokonca niektore maju problem rezervovat tovar na 5 dni.Proste si tu robia co chcu,,mavaju tu s potencionalnymi zakaznikmi.
Je pravda,,ze v obchodoch tiez tovar nerezervuju,,ale nie vo vsetkych.
Nie raz som si v obchode s oblecenim nechala vec odlozit,,ci uz pre seba alebo krsniatko.Ale v dnesnej dobe je to uz ojedinele,,nakolko z jedneho cisla a farby mate v obchode niekolko kusov,,ako tesco,,takko a podobne.
Ale tak je toto bazar a mamicky si pomahaju navzajom,,takze ja v tom nevidim problem.Aj ked ano stava sa,,ze sa vec rezervuje,,nakoniec predavajucej ostane.Co je smutne a sveci to o charaktere kupujucej
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Okt 20, 2010 7:09 pm

hrozienko1 píše:Janulka ahoj a dakujem! :oops: No som len bola zvedava ako to je... samozrejme sa vzdy rada dohodnem s kupujucou... o vsetkom... aj o vrateni, ked vec nesedi.... ved sme ludia nie? A je pravda ze aj ja vzdy nekupim tu, lebo inde je lacnejsie... ale kupujem casto prave takto a tu! Dakujem vsetkym damam za odpoved 8) ....

Aj nabudúce Anka :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Str Okt 20, 2010 10:09 pm

Ja si tiez dost casto objednavam napr.Next z Anglicka ,alebo ine znacky z USA,ale nikdy by ma ani nenapadlo pytat si od predavajucej blok alebo fakturu,ved mi robia laskavost a dodaju mi tovar bud lacnejsie napr. Next ako na Slovensku,alebo tovar z USA,ktory tu vobec nekupim a za super ceny.Maju s tym urcitu namahu ,takze chapem ze si nieco navysuju a rozumiem aj tomu ,ze riziko ,ked nieco nesadne nesiem ja,hold to je internetovy predaj.Mam par takych super kociek na MMB a nikdy by ma ani nenapadlo poslat na ne kontrolu.Ved je to smiesne ,zarobia si par Eur popri materskej,tu na Slovensku sa robia take podvody,ze toto je naozaj len kvapocka v mori,velmi ,velmi smiesna.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Okt 20, 2010 11:08 pm

22Evka22 píše:
inguli píše:ja sa do toho az tak pustat neidem ..suhlasim s viacerymi prispevkamy tu ale ze ja by som mala zavolat niekomu a nahlasit niekoho...na to mam az prilis dost svojich starosti nie to este riesit problemy a preslapy inych :roll:

Ano inguli,,to mas pravdu,,ale niekedy treba tomu pomoct.Ak si citas podmienky predavajucich,,nestacis sa cudovat,,co vsetko tam maju.Hlavne u noveho tovaru,,kde ma zaplateny ucet silver alebo gold,,co znaci,,ze je to predavajuca s vacsim mnozstvom,,takze by mala dat doklad,,poskytovat zaruku a tovar vymenit ci vratit peniaze.Ale pravda je taka,,ze tam najdes tovar nevymienam,,dokonca niektore maju problem rezervovat tovar na 5 dni.Proste si tu robia co chcu,,mavaju tu s potencionalnymi zakaznikmi.
Je pravda,,ze v obchodoch tiez tovar nerezervuju,,ale nie vo vsetkych.
Nie raz som si v obchode s oblecenim nechala vec odlozit,,ci uz pre seba alebo krsniatko.Ale v dnesnej dobe je to uz ojedinele,,nakolko z jedneho cisla a farby mate v obchode niekolko kusov,,ako tesco,,takko a podobne.
Ale tak je toto bazar a mamicky si pomahaju navzajom,,takze ja v tom nevidim problem.Aj ked ano stava sa,,ze sa vec rezervuje,,nakoniec predavajucej ostane.Co je smutne a sveci to o charaktere kupujucej

no kazda to asi inak vidime .."treba tomu pomoct"
preco?ublizili mi?oklamali ma?nie neprisla som o nic a ani jedna z tych ktore u takych objednali ktore ozaj slusne predavaju ci maju zivnost calebo nie!ked maju tam obchodne podmienky napisane tak vie kupujuca do coho ide a ked nie tak sa musime spytat nato a tak sa rozhodnut ci sa nam to oplati ked neni zaruka,vratenie penazi atd...
naco by som takym robila zle...
ved kazda sa snazi prezit nejako ..nikto nam predsa nepomoze musime si pomoct sami...
niekto kradne niekto predava na cierno atd
a ja osobne tiez nevymienam tovar len tu predavam a kupujem a mozno aj ja mam niektore ceny vyssie ako v obchode ...ale mozno o tom neviem :idea: :roll:
ja tiez nebeham po obchodoch predtym ked davam nieco hore ze kolko to stoji viem za kolko som kupila a ako hodnotim ja uz po pouziti alebo nepouziti a medzitym mozno zlacneli uz aj v obchode natolko ze vychadza z toho ze ja chcem vela!
nepochopte ma zle neidem proti vam len mam iny nazor :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť