sandras píše:ja mam veci NEXT len z aukcie od jednej predavajucej a vydražila som za smiešnu cenu ... teda primeranú tomu, kolko next stojí v UK ... a riskla som aj to, že to bude trošku velké, ved deti dosrastú, radšej som vzala väčšie. Nemala som problem, veci boli nove, neičo už bez vsačiek. Ale za tie predražené ceny, čo to predavaju bežne (1,5 až 2x tak drahé ako v UK) by som to teda nekupila bez zaruky a dokladu.
navyše, nie som si istá, či vobec NEXT schvaluje takéto praktiky. Určite nie je povolené davať si na stránku fotky stiahnuté z ich oficiálnej stránky. Ajnapríklad Bonprix vyslovene zakazuje dalšiu distribúciu ich tovaru, Quelle davalo vybraným obchodníkom ponuku na spoluprácu a predávať mohli len ako oficiálni spolupracovníci, tovar dostávali lacnejšie a predávať smeli len za ceny uvedené v katalogu! Nie vyššie! Tiež mali iné podmienky ohladne vrátenia tovaru ... nie 10 dní ale celý mesiac a zákazník tovar smel najskor vyskúšať a ak nesadol, mohol ho neprebrať, prípade aj do 10 dní distributorovi vrátiť ... takže všetko s da, ak sa to robí oficiálne a na zmluvy. Ale načierno samozrejme nie ...
Svata pravda,,porusuju jeden zakon za druhym,,obohacuju sa na druhych.
Dufam,,ze takymto sa budem vyhybat a nenarazim na taku,,lebo to nedopadne pre nu dobre.Vsetko dobre sandras a dakujem za tvoj nazor,,ktorym si ma podporila a potesila.Aspom viem,ze nie som sama s takymto rozmyslanim.