sandras píše:Janka81, ja sa do vas neobúvam, ja sa bránim, kledže VY ste najskor napísala, že píšeme zo závisti, že si niekto privyrobí, čo sa mna dotklo ... takže ak take niečo napíšete, neožete sa potom čudovať ( a hnevať), že na to niekto zareaguje.
o tých, čo si načierno privyrobia len par € som písala vyššie ... čudujem sa im
a ešte, podla mna by tí, ktorý predavaju novy tovar a nedavaju doklad mali na to aspon upozornovať v inzeráte ... lebo kupujúci vychádza z toho, že ked ma plny album noveho tovaru, tak je to firma a doklad určite príde ... ale toto je asi na Slovensku zázrak, podla toho, čo čítam a zažívam.
..ale nie každá kupujúca,čo tu funguje,si myslí,že tu všetci predávajú na živnosť a ak niekto môže kúpiť lacnejšie a predávajúca sa chová fér,môže to byť viacerým úplne,ale úplne jedno
a tú závisť som myslela všeobecne,nie konkrétne na Vás..preto to oslovenie "milá Janka" myslené so značnou ironiou nebolo opodstatnené

..jediný,kto mi tu celkovo vadí je pani lubica,ale to nie som jediná..je úplne zbytočné sa naťahovať s niekym iným,ked poznám aj príjemnejšie komunikovanie

..pekný večer všetkým