inguli píše:ja sa do toho az tak pustat neidem ..suhlasim s viacerymi prispevkamy tu ale ze ja by som mala zavolat niekomu a nahlasit niekoho...na to mam az prilis dost svojich starosti nie to este riesit problemy a preslapy inych
ako sa zvykne pisat tu viackrat
na kazdeho pride raz ...

Ano inguli,,to mas pravdu,,ale niekedy treba tomu pomoct.Ak si citas podmienky predavajucich,,nestacis sa cudovat,,co vsetko tam maju.Hlavne u noveho tovaru,,kde ma zaplateny ucet silver alebo gold,,co znaci,,ze je to predavajuca s vacsim mnozstvom,,takze by mala dat doklad,,poskytovat zaruku a tovar vymenit ci vratit peniaze.Ale pravda je taka,,ze tam najdes tovar nevymienam,,dokonca niektore maju problem rezervovat tovar na 5 dni.Proste si tu robia co chcu,,mavaju tu s potencionalnymi zakaznikmi.
Je pravda,,ze v obchodoch tiez tovar nerezervuju,,ale nie vo vsetkych.
Nie raz som si v obchode s oblecenim nechala vec odlozit,,ci uz pre seba alebo krsniatko.Ale v dnesnej dobe je to uz ojedinele,,nakolko z jedneho cisla a farby mate v obchode niekolko kusov,,ako tesco,,takko a podobne.
Ale tak je toto bazar a mamicky si pomahaju navzajom,,takze ja v tom nevidim problem.Aj ked ano stava sa,,ze sa vec rezervuje,,nakoniec predavajucej ostane.Co je smutne a sveci to o charaktere kupujucej