Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Ned Feb 27, 2011 4:48 pm

Tak to veru nieje :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 5:45 pm

tak som zvedavá,ako to dopadne..dajte potom info:-)papa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Feb 27, 2011 7:21 pm

kicita2 píše:Oprava citátu:ale mne to nesedí:-)))to čo pani kicita tu opisala...Tak,aby to bolo správne:-)

tu vetu predtym treba spajat tiez s tym" mne to nesedi ":wink:

citujem sa
mozno si poviete ze mam velku fantaziu
ale mne to nesedi:-))

a potom tu poslednu vetu
no neva chodila som do madarskej skoly 8 rokov kde nas toho moc nenaucili co sa tyka slovenciny a len "zivot"a ludia s ktorymi som sa stretla ma naucili po slovensky este aj na strednu do trencina som chodila tak ze som asi tak na 45% vedela :-))))tak mozno som to mala inak sformovat,neviem ...
asi to bude tym ze ste to inak pochopili :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 7:46 pm

inguli píše:
kicita2 píše:Oprava citátu:ale mne to nesedí:-)))to čo pani kicita tu opisala...Tak,aby to bolo správne:-)

tu vetu predtym treba spajat tiez s tym" mne to nesedi ":wink:

citujem sa
mozno si poviete ze mam velku fantaziu
ale mne to nesedi:-))

a potom tu poslednu vetu
no neva chodila som do madarskej skoly 8 rokov kde nas toho moc nenaucili co sa tyka slovenciny a len "zivot"a ludia s ktorymi som sa stretla ma naucili po slovensky este aj na strednu do trencina som chodila tak ze som asi tak na 45% vedela :-))))tak mozno som to mala inak sformovat,neviem ...
asi to bude tym ze ste to inak pochopili :wink:

Ingrid,no máš to ťažké :wink: :wink: :wink: ale verím,že pani pochopí,čo jej píšeš a zistí,že to bol len "preklep" z Tvojej strany :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Ned Feb 27, 2011 7:54 pm

Ale samozrejme,že to chápem.Teraz to chápem o to viac:-):-):-)Takže beriem to z humorom.Ja mám muža maďara,tak si to viem predstavit:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Feb 27, 2011 9:09 pm

no super :-)ano jani ty ma uz poznas aj na fb mam take" preklepy "
mam tam kopu spoluziakov zo strednej a tiez stale chcu aby som po slovensky pisala statusy ale ked som si neni ista ze to co chcem pisat som prelozila dobre tak si vyberiem madarcinu radsej :D
diky za pochopenie pani kicita:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 9:17 pm

tak som rada,že ste sa pomerili" a inguli,fakt by si mala viac slovenčiny občas používať na FB,lebo aj ja som z toho už Madar:DDDDD
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Ned Feb 27, 2011 9:42 pm

FB: myslite facebook? :D :D :D :D uz sa pani vyjadrila aj v galerii a pekne nam to natrela...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Ned Feb 27, 2011 9:42 pm

myslim tu pani co mi predala tie vecicky...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Feb 27, 2011 10:01 pm

Janka81 píše:tak som rada,že ste sa pomerili" a inguli,fakt by si mala viac slovenčiny občas používať na FB,lebo aj ja som z toho už Madar:DDDDD

mooooja pol na pol sa snazim ale tazko vyhoviet kazdemu lebo mam veela znamych i kolegin z madarska aj, takze ..tazko...takto :wink:
ved si tam uz raz pisala ze sa naucis po madarsky ...tak hor sa do toho :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 9:17 am

inguli píše:
Janka81 píše:tak som rada,že ste sa pomerili" a inguli,fakt by si mala viac slovenčiny občas používať na FB,lebo aj ja som z toho už Madar:DDDDD

mooooja pol na pol sa snazim ale tazko vyhoviet kazdemu lebo mam veela znamych i kolegin z madarska aj, takze ..tazko...takto :wink:
ved si tam uz raz pisala ze sa naucis po madarsky ...tak hor sa do toho :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 9:18 am

17zuzka6 píše:FB: myslite facebook? :D :D :D :D uz sa pani vyjadrila aj v galerii a pekne nam to natrela...

hej..tak sme to mysleli FB :wink: :wink: :wink: no idem kuk tej pani do galerky a natrieť by sa mala sama :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 9:24 am

no..až tak strašne nám to nenatrela :wink: :wink: :wink:
iba sa zjavne snaží brániť...

apropo...koľko veci a za akú cenu v tom balíku vlastne bolo ??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 28, 2011 9:50 am

Boli tam dvoje sandalky,pyzamka,vysedivene kratasky,vysedivene tricka,saty asi 4ks,tie hnusne spinave botasky,2 klobuciky,jeden taky flisovy kabatik-este ten keby sa dal do poriadku by bol pekny a 2 ruzove tricka boli este celkom pekne..takze asi zo 40 veci bolo toto pekne....este mamina mi povedala,aby som to skusila poprat aj tie botasky,ale radsej nie...a botasky boli strasne velike...no jednoducho,by som to malej nikdy neobliekla,a urcite by som to vyhodila...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 11:47 am

17zuzka6 píše:Boli tam dvoje sandalky,pyzamka,vysedivene kratasky,vysedivene tricka,saty asi 4ks,tie hnusne spinave botasky,2 klobuciky,jeden taky flisovy kabatik-este ten keby sa dal do poriadku by bol pekny a 2 ruzove tricka boli este celkom pekne..takze asi zo 40 veci bolo toto pekne....este mamina mi povedala,aby som to skusila poprat aj tie botasky,ale radsej nie...a botasky boli strasne velike...no jednoducho,by som to malej nikdy neobliekla,a urcite by som to vyhodila...

no poviem Vám,že ste mali odvahu kúpiť toľko obnosených vecí naraz :wink: a kolko Vás to teda vyšlo?..teda ak smiem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť