Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od inguli » Uto Mar 22, 2011 7:44 pm

nekonecny pribeh...fakt vas nechapem ani vas a ani pani zuzku..do galerky napise koniec a potom riesi dalej a vypisuje vam...pani zuzka ja som tam dala len radu pre vas aby ste prestalize to nema vyznam ved je ukonceny ten "problem"mne ste chceli vyhoviet ze ste napisali "mate pravdu uz ani slovo"?tam v galerke?.a potom pisete sukromne dalej ?
mne je to naozaj jedno co robite ale...
ja ked viem ze mam pravdu tak je mi jedno,absolutne jednoooo ci je galeria tam alebo nie ..to ze napisete predavajucej dam ti negatko ked to nezmazes..to je absolutne na smiech ..
neviem rovnako poznam vás ako predavajucu cize vobec ale zda sa mi ani jedna z vas nema ciste svedomie v tejto veci
nechcem nikoho urazit ..ale ja to tak citim..z tych vasich komunikacii a ako s vyjadrujete obe
a to je moj posledny prispevok k tejto teme..
opat vam radim kaslite uz nato zosmiesnujete sa obe!ty vrtas tak aj ja vrtam do teba ....naco?ved to nema koniec potom..no ale ak vas to bavi ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť