Jajus345 píše:vieš Janka81 ja si to neviem ani predstaviť.....obdivujem takýchto ľudí![]()
![]()
, akí sú silní....ja neviem, či by som také niečo zvládla....asi som tu na tomto svete preto, aby som pomáhala
![]()
![]()
strašne ma mrzí, keď niečo také čítam a počujem....keď som pozerala modré z neba, musela som ísť vždy skôr spať....lebo som sa orevala ako malé dieťa
![]()
a to ani nevravím, ako revem, keď pozerám nejaký skutočný film
![]()
![]()

Jajus345 píše:no tak tá nehoda, to je niečo strašné![]()
![]()
Janka81 ale vieš čo je na tom najhoršie, že skôr ti pomôže cudzí človek, ako vlastná rodina...tá sa ti otočí chrbtom, ja nechcem nikoho zaťažovať..väčšinou si vystačím aj sama s rodinou...ale poznám veľa ľudí, čo potrebovali pomoc od rodiny a tá sa správala akokeby boli vzduch
![]()
![]()
![]()

melindi píše:Aj ja. Priateľ mal v auguste narodeniny. Ani smsku nedostal od svojich rodičov. Priateľov brat dostal aj tortu od nich. Od začiatku ma nelúbia. Všetko robia, aby sme rozišli s priateľom. Už od 2010 bývame spolu. Boli u nás len minulý rok, kedy dcéra narodila.

melindi píše:Áno, možno preto. Svokra mi hovorila, že ona ma nemá rada, nie takú manželku predstavila synovi. Neviem sa smiať, nepečiem každý týždeň zákusky. Ona nechce ani to, aby sme mali svadbu, lebo každé druhé manželstvo konči s rozvodom. Inak má troch synov. Ty máš rada svokru?