Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - alkohol za volantom

Re: alkohol za volantom

od Jajus345 » Pia Sep 05, 2014 8:08 am

tak aj tvoj priateľ podľa toho čo tu píšeš...musí byť veľmi dobrý človek :wink: :wink: :wink: iní chlap by už dávno zdrhol....ale ako čítam, ani ty to nemáš veľmi ľahké....mňa také veci veľmi mrzia :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaPD » Pia Sep 05, 2014 10:42 am

to niesu nezodpovedni ludia. to si DEBILI!!! naco si brat servitku pred usta ze ano? mozno aj horsie pomenovanie by si zasluzili
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 06, 2014 12:29 pm

Babenky,dakujem pekne :D :D :D ale aká mama roka"..ved sa pozrime na iné mamy,čo majú mužov tyranov,5 detí a napr, ťažkú chorobu na krku :roll: :roll: :cry: :cry:

Ja mám ešte oproti nim skvelý život,aj napriek tomu,že sme sami ako prst,na prd som sa vydala a ešte mi aj mama zomrela....a to iné dlhoročné a dosť vážne problémy ani radšej nespomínam,lebo by ste si aj za mňa mašľu hodili :lol: :lol: :lol: :lol: Kašlať proste na problémy,sú aj dobré na niečo a človeka posilnia..no niekedy aj dosť ostane flegmatickým :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 06, 2014 12:52 pm

vieš Janka81 ja si to neviem ani predstaviť.....obdivujem takýchto ľudí :wink: :wink: :wink: , akí sú silní....ja neviem, či by som také niečo zvládla....asi som tu na tomto svete preto, aby som pomáhala :D :D :D strašne ma mrzí, keď niečo také čítam a počujem....keď som pozerala modré z neba, musela som ísť vždy skôr spať....lebo som sa orevala ako malé dieťa :lol: :lol: a to ani nevravím, ako revem, keď pozerám nejaký skutočný film :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 06, 2014 1:09 pm

Jajus345 píše:vieš Janka81 ja si to neviem ani predstaviť.....obdivujem takýchto ľudí :wink: :wink: :wink: , akí sú silní....ja neviem, či by som také niečo zvládla....asi som tu na tomto svete preto, aby som pomáhala :D :D :D strašne ma mrzí, keď niečo také čítam a počujem....keď som pozerala modré z neba, musela som ísť vždy skôr spať....lebo som sa orevala ako malé dieťa :lol: :lol: a to ani nevravím, ako revem, keď pozerám nejaký skutočný film :oops: :oops: :oops:

Tak ja som tiež taká a všetko ma rozcíti,,aj včera mi slzy tiekli,ked som pozerala správy a videla tú nehodu autobusu..v takýchto chvíľach si vždy poviem,že ešte môžem byť rada,že sa mám napriek všetkému celkom fajn :wink: :wink: :wink: :D
Ja tiež rada pomáham,len ľudia si dnes už ničoho nevážia žiaľ... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 06, 2014 1:14 pm

no tak tá nehoda, to je niečo strašné :( :( :( Janka81 ale vieš čo je na tom najhoršie, že skôr ti pomôže cudzí človek, ako vlastná rodina...tá sa ti otočí chrbtom, ja nechcem nikoho zaťažovať..väčšinou si vystačím aj sama s rodinou...ale poznám veľa ľudí, čo potrebovali pomoc od rodiny a tá sa správala akokeby boli vzduch :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 06, 2014 1:18 pm

Jajus345 píše:no tak tá nehoda, to je niečo strašné :( :( :( Janka81 ale vieš čo je na tom najhoršie, že skôr ti pomôže cudzí človek, ako vlastná rodina...tá sa ti otočí chrbtom, ja nechcem nikoho zaťažovať..väčšinou si vystačím aj sama s rodinou...ale poznám veľa ľudí, čo potrebovali pomoc od rodiny a tá sa správala akokeby boli vzduch :oops: :oops: :oops: :oops:

Tak to už dlho platí,že 100x cudzí ľudia ako vlastná rodina..čo už..také je ľudstvo :wink: :wink:

Frčím ohriať plnenú papriku,lebo si mi naposledy narobila chute a ideme s malým na bicykle :D :D :D ,kým neprší :wink: pokračujeme neskôr :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Sob Sep 06, 2014 2:00 pm

Tak to už dlho platí,že 100x cudzí ľudia ako vlastná rodina..čo už..také je ľudstvo :wink: :wink: -píše Janka.

Janka máš pravdu. Ja mám veľmi dobrých rodičov. Ale priateľovi rodičia sú veľmi zvláštné. Nikomu neprajem takú svokru.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 06, 2014 2:06 pm

prečo sú zvláštni???? ja som vravela, a vždy to tvrdím....keď dožijem a deti sa oženia...nechcem, aby bývali so mnou :wink: :wink: :wink: ja chem byť najlepšia svokra :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Sob Sep 06, 2014 2:16 pm

Aj ja. Priateľ mal v auguste narodeniny. Ani smsku nedostal od svojich rodičov. Priateľov brat dostal aj tortu od nich. Od začiatku ma nelúbia. Všetko robia, aby sme rozišli s priateľom. Už od 2010 bývame spolu. Boli u nás len minulý rok, kedy dcéra narodila.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 06, 2014 2:33 pm

nesmieš si to takto pripúšťať :( :( :( máš rodinu, ktorá ťa miluje :wink: :wink: :wink: a podstatné je, že keď si rozumiete vy dvaja s priateľom....všetko daj bokom....vyčkaj príde tá chvíľa, keď budeš najlepšia :wink: :wink: :wink: prečo ťa nemajú radi? čo majú oni viac ako ty? možno že sa nemôžu zmieriť s tým, že syn sa osamostatnil....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Sob Sep 06, 2014 2:54 pm

Áno, možno preto. Svokra mi hovorila, že ona ma nemá rada, nie takú manželku predstavila synovi. Neviem sa smiať, nepečiem každý týždeň zákusky. Ona nechce ani to, aby sme mali svadbu, lebo každé druhé manželstvo konči s rozvodom. Inak má troch synov. Ty máš rada svokru?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 06, 2014 4:11 pm

áno mám svokru..vychádzame spolu dobre...bývaš ďaleko od nej??? :wink: :wink: :wink: mala hľadať, ak sa jej nepáčiš :oops: :oops: :oops: na každého raz príde....nič si z nej nerob, nevšímaj si ju a netrap sa s ňou...toto milujem, ona si predstavovala inú nevestu...a čo nato vraví tvoj priateľ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 06, 2014 10:13 pm

melindi píše:Aj ja. Priateľ mal v auguste narodeniny. Ani smsku nedostal od svojich rodičov. Priateľov brat dostal aj tortu od nich. Od začiatku ma nelúbia. Všetko robia, aby sme rozišli s priateľom. Už od 2010 bývame spolu. Boli u nás len minulý rok, kedy dcéra narodila.

No ked sú takí,nech radšej ani nechodia :roll: :wink: dokážete to aj bez nich,aj ked to človeka mrzí...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 06, 2014 10:15 pm

melindi píše:Áno, možno preto. Svokra mi hovorila, že ona ma nemá rada, nie takú manželku predstavila synovi. Neviem sa smiať, nepečiem každý týždeň zákusky. Ona nechce ani to, aby sme mali svadbu, lebo každé druhé manželstvo konči s rozvodom. Inak má troch synov. Ty máš rada svokru?

A just sa zoberte...aj keby len o dvoch svedkoch..ja by som jej to spravila,aspon by sa dobre naštvala :lol: :lol: :lol: držím vám palce a verím,že vám to obom dlho vydrží a budete rodinka už naveky :D :D :D :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť