martuskab píše:Čaute baby.Konečne išiel manžel do práce a možem sa pripojiť.

martuskab píše:Pozerám,že stíhaš dve temy.Adinka tu už nieje?My máme obe manželov v práci a ja ňaňa,som si dala o 16tej kávu s návštevou.Čo ja dnes budem v noci robiť?Zas počítať ovce.

Bola som von s malým a potom sme mali navštevu-švagrináadinka33 píše:martuskab píše:Čaute baby.Konečne išiel manžel do práce a možem sa pripojiť.
ahojček, kde si sa cely den tulala?

aj v druhej teme ma zamestnava adinka ale mi maminy od viacerych deti stihame vsetko to nevies???kavu nepijem ale 16???to budes hore tri dni!martuskab píše:Pozerám,že stíhaš dve temy.Adinka tu už nieje?My máme obe manželov v práci a ja ňaňa,som si dala o 16tej kávu s návštevou.Čo ja dnes budem v noci robiť?Zas počítať ovce.

No kočku by som možno ešte brala aj ja,ale pri mojom poslednom tehotenstve-už sa toho bojím.Či niečo beriem.Nie.Z tabletiek mám migrénu,až zvraciam,doktor mi odporúčal mirenu,ale 6500sk?Nemám.natusa píše:adinka nam vraveli ze to bude tretie dievca cele tehotenstvo a na konci na poslednom sone tato veta:ale pani ta vasa slecna ma dve gulky!!!!to bola sila mi sme mali nakupene saticky a vsetko ruzove .vecicky sme darovali este sme nemali net a v ruzovych pyzamkach spava nas Marko este teraz

natusa píše:aj v druhej teme ma zamestnava adinka ale mi maminy od viacerych deti stihame vsetko to nevies???kavu nepijem ale 16???to budes hore tri dni!martuskab píše:Pozerám,že stíhaš dve temy.Adinka tu už nieje?My máme obe manželov v práci a ja ňaňa,som si dala o 16tej kávu s návštevou.Čo ja dnes budem v noci robiť?Zas počítať ovce.

Ja to nestíham,neviem tak rýchlo ďatlovať,ale naučím sa,myšlilenky sú rýchle,ešte tie prstíky vycvičiťnatusa píše:aj v druhej teme ma zamestnava adinka ale mi maminy od viacerych deti stihame vsetko to nevies???kavu nepijem ale 16???to budes hore tri dni!martuskab píše:Pozerám,že stíhaš dve temy.Adinka tu už nieje?My máme obe manželov v práci a ja ňaňa,som si dala o 16tej kávu s návštevou.Čo ja dnes budem v noci robiť?Zas počítať ovce.