Nie 16 káv.ale o 16tej hodine.natusa píše:aj v druhej teme ma zamestnava adinka ale mi maminy od viacerych deti stihame vsetko to nevies???kavu nepijem ale 16???to budes hore tri dni!martuskab píše:Pozerám,že stíhaš dve temy.Adinka tu už nieje?My máme obe manželov v práci a ja ňaňa,som si dala o 16tej kávu s návštevou.Čo ja dnes budem v noci robiť?Zas počítať ovce.

natusa píše:jej hned sa mi to nezdalo prepac uz som myslela ze nejaky kavofil.ale vy baby posobyte celkom fajn aj v inych diskusiach.to sa mi rata

Asi sme jedna krvná skupina.A aké berieš?Ja mám jedno balenie tabletie,vôbec neotvorené,nechcem to vyhodiť a brať nemôžem.natusa píše:jej hned sa mi to nezdalo prepac uz som myslela ze nejaky kavofil.ale vy baby posobyte celkom fajn aj v inych diskusiach.to sa mi rata

Dobrú noc Adinka.Pa paadinka33 píše:kočky, ja už tu len tak sedím, oči sa mi zatvárajú, idem spinuškať...včera som tu sedela do 12 aj voľačo..no môj rekord, tak už ledva vidím na písmenká...prajem dobrú nocku a sladučké sníčky, tak zítra, pa![]()
![]()
![]()

beriem azaliu je to jedine co mozeme pri kojenimartuskab píše:Asi sme jedna krvná skupina.A aké berieš?Ja mám jedno balenie tabletie,vôbec neotvorené,nechcem to vyhodiť a brať nemôžem.natusa píše:jej hned sa mi to nezdalo prepac uz som myslela ze nejaky kavofil.ale vy baby posobyte celkom fajn aj v inych diskusiach.to sa mi rata