Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od tajkar » Str Apr 01, 2009 8:45 pm

Ahojte maminy,

ako pokracuje so skolou, tiez s takou radostou ocakavate prazdniny?
konecne sa vycasilo, tak to je aspon pre mna s ucenim horsie - viacej svetla, aj vonku sa da byt dlhsie...

A co Adinka33 - ako sa pripravujes na bliziace sa preskusanie?

Vsetkym Vam drzim palceky, aby sa skusky podarili co najlepsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Apr 01, 2009 10:01 pm

tajkar píše:Ahojte maminy,

konecne sa vycasilo, tak to je aspon pre mna s ucenim horsie - viacej svetla, aj vonku sa da byt dlhsie...

Ahojcek Tani, ahojte maminky-studentky,

no uz ano, uz sa ucim, 24.4.-26.4., to mame datumy koncorocnych skusok....to je rychlo....

dufam, ze aj vy ostatne vsetko zvladnete na same 1 s ***** :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Sob Apr 11, 2009 9:37 pm

:wink: ahoj maminky študentky, aké je to nespravodlivé, je tak krásne a my sa musíme učiť. Každú voľnu chvíľu trávim pri PC "s Olahom" , robím "výcuc" z jeho knihy a už mi to ide pekne na nervy. Ale keď už som sa na to dala.... Tak nech sa vam dobre uči, pa. eva :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Apr 12, 2009 9:52 am

Tak ja vas zdravim tiez. Co nevidiet tu mam statnice a ja sa absolutne neviem prinutit ucit sa. Ja neviem ako to dopadne, lebo vecer som taka unavena,ze sa mi vobec nechce a cez den je starsi syn zase doma,lebo najnovsie sme tyzden v skolke a tyzden doma,co ma strasne vycerpava a neviem sa sustredit.
Snad este jedno stastie,ze ked sme mali skusku zo zabezpecenia,tak som sa poctivo ucila,tak to mi ulahci ucenie. A to vobec nezavidim vam,niektorym,co mate pred sebou este skusky z LS. :roll:
Ako,ako sa prinutit? Ked sa uz prinutim,tak sa na to nesustredim,lebo ma to nezaujima... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Uto Apr 14, 2009 7:29 pm

Celú veľkú noc a 2 týždne pred tým som žiarlila, že muž chodí s deťmi na výletíky a ja sa musím drtiť, ale zdá sa, že sa to trochu vyplatilo.

Ženy, mám to u pána O. za Áaaaaaačko, ani neviem ako, ale mám. Ide sa na pivoooooo!!!

Držím palce vám kočky pri ostatných skúškach, ja si dám aspoň týždeň oddych. Ešte mám 4 skúšky pred sebou. Ale hlavný postrach za sebou. Čafte. 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Str Apr 15, 2009 1:33 am

:shock: Gratulujem, klobuk dolu, mna to este len caka, tak som zvedava...

:oops: a trochu zavidim...., hlavne to, ze uz do toho nemusis pozerat :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Str Apr 15, 2009 11:53 am

Ahoj, neboj urcite to zvladnes aj ty, aj ostatne dievcata porobit uspesne skusky, a poniektore aj statnice, na ktore sa urcite teraz tazko uci, lebo je pekne a deticky otravuju von.... Ale musime to nejako dotaihnut do uspesneho konca, ved preto sme sa na to dali....
Ja teraz dokoncievam bakalarku, a tie upravy su asi najhorsie, aby sedeli riadky, nadpisy, velkosti pisma, bolo to bez chyby.... a este musim dat abstrakt prelozit do anglictiny. Myslela som si, ze pre mna bude najhorsie napisat teoriu, nevedela som ako zacat a bude urcite malo stran.
a teraz mam strasne vela teorie, musime z toho davat mnoho prec, aby sa mi tam zmestila aj prieskumna cast, a vsetkeho bolo dokopy tolko, ako kazali....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Str Apr 15, 2009 1:34 pm

Tana,museli ste davat aj prieskum? My nie az v diplomovke.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Str Apr 15, 2009 6:27 pm

No, tak sa vam musim pochvalit. Bakalarku mi konzultantka ohodnotila na A a oponent na B. Tak sa vytesujem,aspon spolovice to mam za sebou. Este tie otazky... :roll: :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Str Apr 15, 2009 7:24 pm

kvietok len sa chváľ, gratulujeeeem. ja som mala nervy len s ročníkovou, ani si neviem predstaviť ako na tom budem o rok ja.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Str Apr 15, 2009 7:49 pm

adinka33 píše:
tajkar píše:Ahojte maminy,

Ahojcek Tani, ahojte maminky-studentky,

no uz ano, uz sa ucim, 24.4.-26.4., to mame datumy koncorocnych skusok....to je rychlo....

dufam, ze aj vy ostatne vsetko zvladnete na same 1 s ***** :wink: :wink: :wink:

ajojky nechcelo sa mi čítat celé diskusu ale v akom odbore si robíš nadstavbu??? to oraginuzeje stredná škola??

no ja sa bojím ze sa po materskej nezamestnám kedze som na matersku sla hned po skole
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Štv Apr 23, 2009 10:00 am

4. maja mi strasne drzte palce.....budem sa potit :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Štv Apr 23, 2009 10:59 am

erika, urcite budem na Teba mysliet. Boze to uz je za chvilu. Tak nech to dobre dopadne.
ja idem prave vtedy so starsim synom do nemocnice lezat, ide na taky mensi zakrok.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Apr 23, 2009 12:07 pm

babenky ja som to tu citala len tak zletma ale fakt vas vééééélmi obdijujem.ja som taka mamča pianko :wink: .maleho si maximalne vychutnavam a snazim sa vobec nestresovat.Prave "žerem"piskoty s nutelou a je mí užasne takže momentalne ziadna skola,ale vam ozaj drzim vsetky palce.je fakt odvaha napr.adinka s tromi malymi huncutmi a škola,aúúúúúúúú odvaha jak hrom :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Apr 23, 2009 12:11 pm

tajkar píše:erika, urcite budem na Teba mysliet. Boze to uz je za chvilu. Tak nech to dobre dopadne.
ja idem prave vtedy so starsim synom do nemocnice lezat, ide na taky mensi zakrok.

vzdy ma dostane slovne spojenie deti a nemocnica :? drzim palceky nech je drobcek odvazny a nech vsetko dobre dopadne :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť