Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od skulecova » Pia Máj 01, 2009 2:53 pm

Adi gratulujem, uži si prázdniny.

Kvietok držím palce, budem myslieť na Teba.

My sme mali minulý týždeň ročníkovú a prof. hovorila , že už len fakt pakovia čo nevedeli ani definíciu SP nespravili. Z 15 neúspešných ich zostalo 5 čo nespravili, tak sa spolieham na tú definíciu, že nejako to o rok obkecám. Len dúfam, že nebudeme mať tie skúšky také rozťahané ako má Táňa. Nech už sa môže človek sústrediť len na otázky.

INáč mohli by zvážiť prehodiť štátnice na nejaký november, vtedy vonku nie je tak pekne a nechce sa mu chodiť von. Teraz je to učenie úplne za trest (dúfam, že to aspoň k ničomu bude).
Tak zatím čafte.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Máj 01, 2009 2:57 pm

No a este mame v komisii Hanobika. A nie Kalmanovu,ale Kamanovu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pia Máj 01, 2009 6:32 pm

Ahoj,
tak to teda nepoznam ani jedneho. Mozno Vam to vsetkym tam pomoze, ze sa az tak velmi nevyznaju v soc.oblasti, tak hadam budu ticho a so vsetkym suhlasit.
Tak som zvedava, koho budeme mat my, ci zoberu z Blavy alebo z Trnavy...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Sob Máj 02, 2009 12:42 pm

Kočky myslím na vás, aby ste skúšky spravili na výbornú :wink: :wink: :wink:

na samé "A",,, máte na to, tak šup, šup pre ne :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Sob Máj 02, 2009 9:28 pm

Adinka,dakujem,si zlata,ale ja vobec nepotrebujem A, staci mi prejst,hoc aj s odretymi usami :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Máj 04, 2009 4:34 pm

Tak konecne to mam za sebou.Huraaa! Konecne zo mna opadol ten stres,konecne zacnem robit aj nieco ine ako cumiet do papierov. Taaak sa tesim,nebudem hovorit,ze to nebolo stresujuce,ale komisia bola super,az na tu Kamanovu,ktora trocha rypala, ale inac nikto z komisie nerobil problemy. Hned na zaciatku nam povedali,ze tu nejde o to,aby oni zistili,co nevieme,ale aby my sme ukazali,co vieme.
Takze prezentacia A, metody C a zabezpecenie B.Celkova znamka B.
Tak vam ostatnym budem veelmi drzat palceky a ten stres je fakt zbytocny,samozrejme treba aj nieco vediet.
Tak sa majte,zatial.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Máj 04, 2009 8:51 pm

kvietok686 píše:Tak konecne to mam za sebou.Huraaa! Konecne zo mna opadol ten stres,konecne zacnem robit aj nieco ine ako cumiet do papierov. Taaak sa tesim,nebudem hovorit,ze to nebolo stresujuce,ale komisia bola super,az na tu Kamanovu,ktora trocha rypala, ale inac nikto z komisie nerobil problemy. Hned na zaciatku nam povedali,ze tu nejde o to,aby oni zistili,co nevieme,ale aby my sme ukazali,co vieme.
Takze prezentacia A, metody C a zabezpecenie B.Celkova znamka B.
Tak vam ostatnym budem veelmi drzat palceky a ten stres je fakt zbytocny,samozrejme treba aj nieco vediet.
Tak sa majte,zatial.

:wink: gratulujem, ja stale čakam na vysledky od p.Olaha, už sme z toho všetci na prašky, ta neistota ... keby to bol niekto iný, tak som v pohodičke, A, prinajhoršom B, ale u neho?????? .... od minulej soboty som ako na trnoch, chodim na stranku kazdu hodinu.... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Máj 04, 2009 9:01 pm

adinka33 píše:
tajkar píše:Ahojte, dufam, ze Vam dopadli dnesne skusky vyborne, tak ako mne.

adi - super, zavidim este 2 skusky, a potom take dlhe prazdniny...

babenky zlaté, tak ja už to mám konečne za sebou,,,, a polročné prázdniny pred sebou,,,, :lol: :lol: :lol:

držím vám všetkým palčeky, aby ste dopadli dobre,,,, pa :wink:

gratulujem k uspešnemu ukončeniu a len tichučko zavidim, ja musim este do konca mesiaca z psychiatrie jednu pracu a este 3 skušky + prax. fuuu, nech uz to mame za sebou...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Máj 05, 2009 1:10 pm

Ahoj Erika, dnes sme prisli z nemocnice domov, a pozeramm ze si vyborne dopadla. Tak Ti z celeho srdca gratulujem k uspesnemu ukonceniu a k ziskaniu titulu Bc. Mna este caka skuska zo soc.politiky aj zo zimneho a z letneho semestra naraz...
a ake otazky si vytiahla?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Máj 05, 2009 1:36 pm

Ahoj Tana,dakujem. No vytiahla som si Socialne sluzby a Osobnost socialneho pracovnika a dalsie vzdelavanie. Pri tych sluzbach ta Kamanova dost davala debilne otazky,proste som nevedela na nich odpovdat. Ale nic to. Ty vies kedy mate? Teda tie skusky ti vobec nezavidim,ja som taka stastna,ze nemusim mysliet na tu skolu. Vsetky materialy zo skoly som zalozila a nechcem nic vidiet do zimneho semestra.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Máj 05, 2009 2:15 pm

To si si az take zle a tazke otazky nevytiahla- osobnost soc.prac.sa celkom da a tie soc. sluzby tam sa to da asi tazsie obkecat, tam je toho dost.
My mame mat 15 -18. juna, ale este nemame oficialne potvrdeny termin. TO nam p.Olah vravel na prednaske iba, pozeral to v jeho diari, tak zaital cakame vsetci, co bude...
Takze si davas prihlasku aj dalej, vsak? Idu od Vas dalej aj ti, co nemaju to "povinnu"prax v oblasti?
Tak krasne prazdniny, uzi si ich, ved si to zasluzis :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Uto Máj 05, 2009 6:05 pm

Erika si šikovnica. Gratulujem. Pekné prázdniny.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Str Máj 06, 2009 7:50 am

:wink: ak ste počuli včera poobede velký rachot, tak to mne padol kamen zo srdca, Olaha - SPO som urobila, mam sice B, ale strasne sa tesim. Tym, co uz mate konec školy prajem aj ja pekne prazdnimy. Asi my s Andrejkou mame este nejak skusky pred sebou. Tak sa držte. pa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Máj 18, 2009 7:45 pm

Ahojte, Tak gratulujem Evinea - k uspesnej skuske z SPO. Tak sa tes, mozno na buduci rok ho budes vidiet zase...
Ja som konecne minuly tyzden porobila vsetky skusky, do 23.5. musime mat uzavrety rocnik. Tieto skusky sa neskutocne dlho tahali....
Tak sa mozem zacat ucit na statnice.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Jún 06, 2009 12:45 pm

Nazdar babenky. Aj ja študujem vš. Tak som rada, že nie som sama, komu z toho niekedy šibe :D Naštastie prvák máme už za sebou, tak sa tešme na další stresík. A na stres najviac zaberá sex :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť