Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od skulecova » Štv Apr 23, 2009 12:48 pm

Akurát som sa išla pýtať absolventiek kedy máte termíny. Držím palce!! Veľmi moc. Mne stačil ten stres pri SPO, uvidím čo bude o rok.

Táni ty máš kedy termín? A treba aj tú prieskumnú časť? My máme v sobotu asi vyhodnotenie ročníkovej som zvedavá. Chcem sa aj na tú bakalárku už opýtať - ja aktívna :roll:

A ako ste sa rozhodli s tým Mgr. idete na to?

Adi ty už po víkende môžeš začať prázdninovať, nech to dobre dopadne.

Evka držím palce aj tebe, hlavne pevné nervy, 2 prednášky pred skúškou, to sa ešte napočúvaš informácií, a budeš mať z toho guláš, aspoň ja tak tesne pred skúškou nasávam (aj blbosti).

Natuska aj by som dala niečo sladké, ale krpci mali v pondelok sviatky, tak máme v sobotu oslavu a doženiem to tortami, zresetujem bublinkami. :lol:

Zatím čafte.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Štv Apr 23, 2009 2:16 pm

To nevadi,ze si aktivna.Ked vies temu na bakalarku,tak si ju cez prazdniny zacni robit. Ja som to tak tiez robila.Aj knih bolo v kniznici neurekom,potom to bude o zivot,hlavne s tou literaturou- aspon u nas to tak bolo.
Ja idem na Mgr.,nech to para tlaci :lol:
Drzim vam palce vsetkym.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Apr 23, 2009 2:21 pm

skulecova píše:Akurát som sa išla pýtať absolventiek kedy máte termíny. Držím palce!! Veľmi moc. Mne stačil ten stres pri SPO, uvidím čo bude o rok.

Táni ty máš kedy termín? A treba aj tú prieskumnú časť? My máme v sobotu asi vyhodnotenie ročníkovej som zvedavá. Chcem sa aj na tú bakalárku už opýtať - ja aktívna :roll:

A ako ste sa rozhodli s tým Mgr. idete na to?

Adi ty už po víkende môžeš začať prázdninovať, nech to dobre dopadne.

Evka držím palce aj tebe, hlavne pevné nervy, 2 prednášky pred skúškou, to sa ešte napočúvaš informácií, a budeš mať z toho guláš, aspoň ja tak tesne pred skúškou nasávam (aj blbosti).

Natuska aj by som dala niečo sladké, ale krpci mali v pondelok sviatky, tak máme v sobotu oslavu a doženiem to tortami, zresetujem bublinkami. :lol:

Zatím čafte.

Andrejka, kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :wink: :wink: :wink:

ved aj 4 su pekne znamky, nee? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hlavne, nech neprepadnem... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Sob Apr 25, 2009 11:52 am

:wink: cavte babulky, idem na "Olaha" dnes o 15.30, mam pocit, ze viem vsetko a nic. :cry: ...som sa ucila tolko, co este ani na jednu skusku... Snad mi sadnu otazky.
Dakujem vsetkým za podporu, aj ja drzim palceky, nech uz ten rok uspesne dokoncime a niektore aj skolu celkom. Držte sa. pa. :D :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Sob Apr 25, 2009 1:20 pm

Adi, Evi a tuším aj Táni držím palce dnes. A hocičo okrem Fx je super známka. Myslím na vás baby. :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Sob Apr 25, 2009 1:37 pm

:wink: dakujeeeeem. pa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Sob Apr 25, 2009 2:18 pm

ahojte, kočky,,, tak ešte zajtra dve skúšky a mám to za sebou,,, a potom až v októbri si ma školička zavolá,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Sob Apr 25, 2009 7:57 pm

Ahojte, dufam, ze Vam dopadli dnesne skusky vyborne, tak ako mne.

adi - super, zavidim este 2 skusky, a potom take dlhe prazdniny...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Apr 26, 2009 10:53 am

tajkar píše:Ahojte, dufam, ze Vam dopadli dnesne skusky vyborne, tak ako mne.

babenky zlaté, tak ja už to mám konečne za sebou,,,, a polročné prázdniny pred sebou,,,, :lol: :lol: :lol:

držím vám všetkým palčeky, aby ste dopadli dobre,,,, pa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Ned Apr 26, 2009 12:05 pm

adinka33 píše:

babenky zlaté, tak ja už to mám konečne za sebou,,,, a polročné prázdniny pred sebou,,,, :lol: :lol: :lol:

Ozaj ťa obdivujem, pri troch deťoch ešte aj školu stíhať.Si šikula :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Apr 26, 2009 12:23 pm

nanaaa píše:
adinka33 píše:

Ozaj ťa obdivujem, pri troch deťoch ešte aj školu stíhať.Si šikula :wink:

... kujééééééééééééééééééééééééééééééééém veľmi pekne :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Str Apr 29, 2009 6:52 pm

Ahojte,

dufam, ze vsetkym skusky dopadli dobre, Erike urcite budeme vsetky na pondelok drzat palceky....
Ja som dnes uspesne odovzdala bakalarsku pracu, skolitelka mi ju ohodnotila na A, tak mam o jednu starost menej. mozem sa ucit v klude na skusku v sobotu....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Máj 01, 2009 8:26 am

Ahojte, tak ano,v pondelok idem.Vsetko sa mi pletie jedno cez druhe a mam pocit,ze ked vytiahznem otazku,tak si nespomeniem ani na makke f. Dnes mam pred sebou este poslednu otazku,ale celkom lahku,lebo skoro vsetko sa opakuje a prelina,tak snad to nebude take strasne. Aspon na E ,aby som presla :lol:
Cez vikend este chcem zopakovat takym stylom,ze si budem tahat otazky a aspon daco vypotit ku kazdej.
Tak drzte palce a dam potom vediet. Ale aj ked si hovorim,ze to nie je az take strasne,ved sme mali aj horsie skusky,tam mam nenormalny stres.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pia Máj 01, 2009 8:43 am

Ahoj,

ono, je to o to tazsie, ze sa musime spolahnut iba na seba, ale verim, ze ked pride k najhorsiemu tak si urcite spomenies na to podstatne... Tak nech Ti to vyjde, nech mate dobru komisiu, aby zle nehodnotila. A potom mi napis aj na mail, aku ste mali komisiu a ako to prebiehalo, nech viem na co sa ma pripravit.
Nam povedali, ze az 3 dni pred statnicami dostaneme posudky od oponenta. Vam ich nedavali skor?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Máj 01, 2009 10:53 am

Ahoj Tana,
posudky sme dostali min. tyzden asi vo stvrtok. A komisia je z nasej fakulty,neviem,ci budes poznat.Predseda je Dancak- ten je z oblasti nabozenstva,filozofie a potom je tam Bugri-ten sa specializuje na ekonomiku, Hucik,ten je na specialnu pedagogiku. A nejaka cudzia Kalmanova. Tak myslim,ze podla zamerania komisie tak nebudu zaparat ani do zabezpecenia ani do metod.

Tak uz nech to mam za sebou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť