Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 5:30 pm

no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut..... :cry: :cry: :cry: no ved by sa aj patrilo po 3 :twisted: :twisted: :twisted: , ze :?: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:37 pm

hej paradajka téma Dieta ale ked tie detičky sú lákavé...a potom ked budeme v tom...tehotné tak máme aspoň výhovorku...a ked budeme kojiť tak tiež ....máme postarané na aspoň 2-3ročky...dobreéé nie??? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 5:39 pm

no ved som hovorila,ze musim 20kg schudnut,aby som mohla 20kg pribrat...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 07, 2009 5:43 pm

adinka33 píše:no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut..... :cry: :cry: :cry: no ved by sa aj patrilo po 3 :twisted: :twisted: :twisted: , ze :?: :lol:
Adinka,ja som si po treťom pôrode myslela,že už žiadne dieťa.Ale v kútiku duše by som takú peknú bambulku brala aj hneď :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ale čo ak by bol znovu chalan :?: :?: :idea: :idea: :?: :?: :idea: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:44 pm

martuskab píše:
adinka33 píše:no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut..... :cry: :cry: :cry: no ved by sa aj patrilo po 3 :twisted: :twisted: :twisted: , ze :?: :lol:
Adinka,ja som si po treťom pôrode myslela,že už žiadne dieťa.Ale v kútiku duše by som takú peknú bambulku brala aj hneď :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

martuskab máš troch chalanov? :shock: fíííha
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:45 pm

paradajka píše:no ved som hovorila,ze musim 20kg schudnut,aby som mohla 20kg pribrat...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 07, 2009 5:46 pm

MajcaRia píše:
martuskab píše:

martuskab máš troch chalanov? :shock: fíííha
No,si to predstav.Po prvých dvoch som mala 53kg :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
A teraz som v téme dieta-nie dieťa. :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 5:50 pm

ja mam krpcov prec no ake cudne ticho je tu hehe :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:54 pm

bubufo tak to sa máš :lol: a kde sú???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 5:55 pm

MajcaRia píše:bubufo tak to sa máš :lol: a kde sú???

sestra ich vzala von a teraz su u nej :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 5:55 pm

bubufo píše:ja mam krpcov prec no ake cudne ticho je tu hehe :D

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: chybaju ti :?: :?: :?: chces, poslem ti letecky mojich lumpov :evil: :evil: a ziadne ticho tam nebudes uz mat,,,,zarucene :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 5:57 pm

adinka33 píše:
bubufo píše:ja mam krpcov prec no ake cudne ticho je tu hehe :D

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: chybaju ti :?: :?: :?: chces, poslem ti letecky mojich lumpov :evil: :evil: a ziadne ticho tam nebudes uz mat,,,,zarucene :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

cooooo siiii? to ja som sa nestazovala ale chvalila :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 6:02 pm

nóóóóó, aj ja sa budem za chvíľku vytešovať ,,,,,,, dojde tatinko a mne v tej chvíli skončila na dnes materská.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
a nezáviďte.... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:06 pm

adinka33 tebe tiež dôjde mangelik okolo polšiestej???ináč chudák chlapy...uvedomujete si aké sme...ja sa tiež vytešujem ked dôjde...ale oni chudáci musia ráno skoro vstávať do rpáce a ked z práce prídu musia ostať s deťmi...ja môjho občas aj ľutujem a ked je víkend tak niekde chceme ísť , nemá ani kedy oddychovať...my áno popri svojích drahých..ešte že ich máme :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 6:13 pm

MajcaRia píše:adinka33 tebe tiež dôjde mangelik okolo polšiestej???ináč chudák chlapy...uvedomujete si aké sme...ja sa tiež vytešujem ked dôjde...ale oni chudáci musia ráno skoro vstávať do rpáce a ked z práce prídu musia ostať s deťmi...ja môjho občas aj ľutujem a ked je víkend tak niekde chceme ísť , nemá ani kedy oddychovať...my áno popri svojích drahých..ešte že ich máme :P

prosim ta to kde si videla ze chlapa trba lutovat? :D :D ono je sice pravda ze chodia do roboty za zarabaju,ale zas na druhej strane my sa starame aj o ich deti a mozem zodpovedne prehlasit ze to nije len o fyzyckej ale hlavne o psychyckej robote, jemu ked sa nechce tak nerobi,tebe ked sa nechce musis fachcit...si stale v strehu aby sa nic nestalo..a okrem tych deti este riadis varis peries.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť