Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od MambaD » Pon Aug 03, 2009 2:04 pm

booože moj, čo sa tu deje??? kto iný by mal pomocť ak nie rodina, ja nehovorím snehurva, že to rieš sama, ale mali by ste sa chytiť celá rodina a začať to riešiť, rodina má držať pokope v dobrom aj v zlom, inak rodina ako taká zlyhá. Treba si sadnúť aj s tvojou sestrou aj s celou rodinou a pokecať si o tom otvorene a začať veci riešiť, možné je aj to, že tvoja sestra bude aj rada prijme každú možnú pomoc, možno že v podvedomí sa ani jej samej nepáči ako činí, kto to vie, to vie len ona a možno vy ako najbližší. :wink: držím palce aby sa to vyriešilo a aby to dopadlo čo najlepšie. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 03, 2009 8:35 pm

gonica píše:
sisu22 píše:
snehurva píše:
dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.

dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je :wink:

Ja iba tolko...snehurva neutoci..len si zastala samu seba.
Ona tieto veci riesi takymto vyrospravanim..niekto zas sa vyrosprava kamaratkam a............no proste kazdy inac.
Ja by som sem taku vec napriklad vobec nenapisala, lebo by som sa hambila. Ale ju hned neodsudzujem a nepisem ze je divna ...cudna ...a ojebava.

Moze sa jej to dotknut .

Staci si iba mysliet svoje a nechat ju diskutovat.

ved nech diskutuje,ale takisto aj akceptuje kazdy nazor,nielen tie "mile"
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 03, 2009 8:38 pm

MambaD píše:booože moj, čo sa tu deje??? kto iný by mal pomocť ak nie rodina, ja nehovorím snehurva, že to rieš sama, ale mali by ste sa chytiť celá rodina a začať to riešiť, rodina má držať pokope v dobrom aj v zlom, inak rodina ako taká zlyhá. Treba si sadnúť aj s tvojou sestrou aj s celou rodinou a pokecať si o tom otvorene a začať veci riešiť, možné je aj to, že tvoja sestra bude aj rada prijme každú možnú pomoc, možno že v podvedomí sa ani jej samej nepáči ako činí, kto to vie, to vie len ona a možno vy ako najbližší. :wink: držím palce aby sa to vyriešilo a aby to dopadlo čo najlepšie. :)

ja stale navrhujem psychologa, nakolko myslim,ze nezainteresovanemu clovekovi,ktory navyse musi byt diskretny sa podla mna lepsie zdoveri....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 8:43 pm

mambaD neska bola u nas sestra nechala tu malych a ani jednemu ani čaj ani jest. Mna neska boli hlava. Ved okolo jednej odišla a prišla až okolo siedmej. Suseda nam pomahala. Okupala ho prevarila kravske mlieko atd. Som jej neskutočne vdačna. Ale ked prišla sestra(stale pohadana) nepačilo sa jej prezliekla sama do toho preštaneho a ogrcaneho a vykrikovala blbosti a pritom plakala. Všetci sme pozerali ako blby. Ved sa chovala ako ciganka vrieskal tu..... Je normalne že postihnuta sestra bola u mna a ona nemohla ist ani s kubom ani so samom donutra? Musela byt vonku. A chvala bohu ked odišla tak sme išli dnu.
Večer sme boli na bytovke aj so susedku a rozpravali sa. Mamka povedala že medzi tym bola za starostkov takže mala by prist socialka tento tyžden. Fakt už nevladzem radčej sme odišli preč lebo to sa nedalo počuvat ked prišla segra domo. A ešte k tomu jedna cudzia osoba jej musela ist kupit sunar lebo na bytovke nebolo mlieko a nemala mu čo dat. Mamka už nechce každeho živit. Ved aj jej to lezie na nervy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 03, 2009 8:47 pm

no po poslednom prispevku,upravujem-psychologa nie,psychiatra :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 03, 2009 8:50 pm

sisu22 píše:
gonica píše:
sisu22 píše:
snehurva píše:
dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.

dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je :wink:

Ja iba tolko...snehurva neutoci..len si zastala samu seba.
Ona tieto veci riesi takymto vyrospravanim..niekto zas sa vyrosprava kamaratkam a............no proste kazdy inac.
Ja by som sem taku vec napriklad vobec nenapisala, lebo by som sa hambila. Ale ju hned neodsudzujem a nepisem ze je divna ...cudna ...a ojebava.

Moze sa jej to dotknut .

Staci si iba mysliet svoje a nechat ju diskutovat.

ved nech diskutuje,ale takisto aj akceptuje kazdy nazor,nielen tie "mile"

Akceptujem aj druheho nazor a nemusi byt kladny...len ked mi niekto napise ze ojebavam...tak to uz asi tiez sa ozvem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 03, 2009 8:52 pm

a podla mna sa taketo veci neprejednavaju v diskusiach.............ale riesia niekde inde...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 8:52 pm

dannii píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko.

a toto je co Snehurva,citanie medzi riadkami,pardon,ale ty si to tak napisala.ako Sisu podotkla,mam svoje za sebou,len sa mi to proste dajako nezda.no tak mi napis sukromnu spravu,kde das meno tvojej sestry a presnu adresu,mam kamosku na socialke,niekoho tam posle.ked to chces tak strasne riesit.ak to tak bude tak sa ti tu verejne ospravedlnim,sorry,len proste ti neverim :?

Alena Prielomkova Malženice 426 91929 a ked neveriš prid sa presvečit. Alebo zajtra ju pošli nech sa popitaju ludi čo im robi ale každy povie to iste. A čo neska robila? To sa neda ani popisat. Prosim len nech pride zajtra nech to peklo skonči. Ved ja som tehulka a nemožem sa rozčulovat ale to sa bez toho neda. Mne sa nemusiš ospravedlnit stači mi ak potom napišeš čo všetko povedala tvoja kamaratka. a BUDE MI STAčIT IBA prepač. A inak ma nevolajte snehurva ale Silvia. A ked chceš daj to do televiznych novin nech mi všetci veria.
PS:nemajte zle pripomienky ved viete že tehulky su citlivejšie. Ved ja sa rozplačem aj pri rozpravke a nie ešte teraz. Dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 8:55 pm

Ozaj kto by chcel počut na vlastne uši tak nech si zavola na matkyn mobil. 0903440815 nech sa pači ty čo pochybuju. Kludne aj teraz a mamka by nešla klamat stači ked sa spytate či ma dceri Alenu Darinu A Silviu. A dalej čo chcete.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 9:00 pm

Nechcela som sukromne nech každy vie kde byva taka matka. Aj ako sa vola. Načo to budem tajit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Aug 03, 2009 9:09 pm

snehurva píše:mambaD neska bola u nas sestra nechala tu malych a ani jednemu ani čaj ani jest. Mna neska boli hlava. Ved okolo jednej odišla a prišla až okolo siedmej. Suseda nam pomahala. Okupala ho prevarila kravske mlieko atd. Som jej neskutočne vdačna. Ale ked prišla sestra(stale pohadana) nepačilo sa jej prezliekla sama do toho preštaneho a ogrcaneho a vykrikovala blbosti a pritom plakala. Všetci sme pozerali ako blby. Ved sa chovala ako ciganka vrieskal tu..... Je normalne že postihnuta sestra bola u mna a ona nemohla ist ani s kubom ani so samom donutra? Musela byt vonku. A chvala bohu ked odišla tak sme išli dnu.
Večer sme boli na bytovke aj so susedku a rozpravali sa. Mamka povedala že medzi tym bola za starostkov takže mala by prist socialka tento tyžden. Fakt už nevladzem radčej sme odišli preč lebo to sa nedalo počuvat ked prišla segra domo. A ešte k tomu jedna cudzia osoba jej musela ist kupit sunar lebo na bytovke nebolo mlieko a nemala mu čo dat. Mamka už nechce každeho živit. Ved aj jej to lezie na nervy

cisty priznak abstinencnych priznakov...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladulienko » Pon Aug 03, 2009 10:44 pm

Silvia, držím ti palce vo vyriešení situácie, ale osobne si myslím, že na to v akom stave je mom. tvoja sestra sa bez pomoci odborníkov nepohnete. Ja mám 2 deti, a neviem si predstaviť, že by som im dávala vo veku 3 mesiacov piť mlieko len 3xdenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ved je to bábätko, to potrebuje piť veľmi často, a obzvlášť v takomto horúcom počasí! A čo tvoja mama, to im ani ona nedá najesť ? ved bývajú v jednej domácnosti! Chápem ťa, máš svoju rodinu, a nemôžeš živiť ešte aj sestrine deti, ale ak bábence nemajú dostatok jedla - tuku, nevyvíja sa im dostatočne mozog, a môže to mať celoživotné následky-môžu ostať napr. psych. postihnuté! Fakt je mi ľúto tých detí, a čo z nich vyrastie, ked poznajú len takýto život. Podla mna, v takejtto situácii by im bolo lepšie, keby ich tvojej sestre zobrali, mali by čisté oblečenie, jedlo, svoju postielku, ten menší dojčenské mlieko - nie kravské, a zdravotnú starostlivosť, a možno aj tety opatrovateľky by sa k nim správali láskyplnejšie než tvoja sestra. Skús si to porovnať s tým, čo majú teraz, z čoho sa tešia? Ja by som matku, ktorá nedá najesť bábetku dala na tvrdo do basy, a nech je ona tam zavretá bez jedla.... ale to sa nedá, škoda, tak pomôž trochu ty, ty môžeš, máš šancu urobiť správnu vec... obráť sa na odborníkov ... detskú lekárku, psychologa, socialku... a daj vedieť, ako ste dopadli. pa Katarina
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Uto Aug 04, 2009 9:15 am

ja si myslim,ze Silvia veru neklame,sice to pise zvlastnym sposobom,ale ziju medzi nami taki ludia,ako jej sestra.

Silvi,nemyslim,ze bolo nutne sem davat adresu a tel.c. takto verejne.Nikdy nevies,kto sem nazre.

Ale ta socialka tam mala byt uz davno.A neviem ako sa to riesi,ze socialkou,ale nestaci uplne zajst na prislusny urad,podat ziadost ze nech sa pridu pozriet tam a tam??A treba mat vzdy daky dokaz?Ci ako?A treba to vobec riesit cez starostku?Ved to nie je v jej kompetencii,ci ano?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Aug 04, 2009 9:26 am

Ljublju píše:ja si myslim,ze Silvia veru neklame,sice to pise zvlastnym sposobom,ale ziju medzi nami taki ludia,ako jej sestra.

Silvi,nemyslim,ze bolo nutne sem davat adresu a tel.c. takto verejne.Nikdy nevies,kto sem nazre.

Ale ta socialka tam mala byt uz davno.A neviem ako sa to riesi,ze socialkou,ale nestaci uplne zajst na prislusny urad,podat ziadost ze nech sa pridu pozriet tam a tam??A treba mat vzdy daky dokaz?Ci ako?A treba to vobec riesit cez starostku?Ved to nie je v jej kompetencii,ci ano?
silvia ty by si nemala nam dokazovat o sa v rodine deje ale naozaj tym prislusnym uradom mi ti akurat vieme poradit ale tvoj/vas problem nevyriesime.No a adresa tel.c to sem davat neni rozumne podla mna nehnevaj sa Co koho do toho ako je to u vas kto ti veri ten bude kto nie natoho sa vykasli teraz je hlavnee riesit tu situaciu u vas ale zas malo sa uz daaavno riesit nie teraz
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonka776 » Uto Aug 04, 2009 12:11 pm

Ahoj Silvi, potrebovala si počuť nejaké rady a hlavne sa vyžalovať. To chápem, ale nemusíš nikoho presviedčať že to je pravda anech si to overí. Ten kto nechce aj tak neuverí. Mám pocit, že sociálka Vám nepomôže. U nás na dedine je jedna taká cigánska rodina a sociálka tam bola často a nikdy nič neuribila. Susedia potom dali podnet na políciu a po určitom dokazovaní a tak, súd odobral rodičom detí a dal ich do opatery starým rodičom. Treba zvážiť či to naozaj chcete.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť