gonica píše:sisu22 píše:snehurva píše:dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.
dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je
Ja iba tolko...snehurva neutoci..len si zastala samu seba.
Ona tieto veci riesi takymto vyrospravanim..niekto zas sa vyrosprava kamaratkam a............no proste kazdy inac.
Ja by som sem taku vec napriklad vobec nenapisala, lebo by som sa hambila. Ale ju hned neodsudzujem a nepisem ze je divna ...cudna ...a ojebava.
Moze sa jej to dotknut .
Staci si iba mysliet svoje a nechat ju diskutovat.

MambaD píše:booože moj, čo sa tu deje??? kto iný by mal pomocť ak nie rodina, ja nehovorím snehurva, že to rieš sama, ale mali by ste sa chytiť celá rodina a začať to riešiť, rodina má držať pokope v dobrom aj v zlom, inak rodina ako taká zlyhá. Treba si sadnúť aj s tvojou sestrou aj s celou rodinou a pokecať si o tom otvorene a začať veci riešiť, možné je aj to, že tvoja sestra bude aj rada prijme každú možnú pomoc, možno že v podvedomí sa ani jej samej nepáči ako činí, kto to vie, to vie len ona a možno vy ako najbližší.držím palce aby sa to vyriešilo a aby to dopadlo čo najlepšie.

sisu22 píše:gonica píše:sisu22 píše:snehurva píše:dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.
dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je
Ja iba tolko...snehurva neutoci..len si zastala samu seba.
Ona tieto veci riesi takymto vyrospravanim..niekto zas sa vyrosprava kamaratkam a............no proste kazdy inac.
Ja by som sem taku vec napriklad vobec nenapisala, lebo by som sa hambila. Ale ju hned neodsudzujem a nepisem ze je divna ...cudna ...a ojebava.
Moze sa jej to dotknut .
Staci si iba mysliet svoje a nechat ju diskutovat.
ved nech diskutuje,ale takisto aj akceptuje kazdy nazor,nielen tie "mile"

dannii píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko.
a toto je co Snehurva,citanie medzi riadkami,pardon,ale ty si to tak napisala.ako Sisu podotkla,mam svoje za sebou,len sa mi to proste dajako nezda.no tak mi napis sukromnu spravu,kde das meno tvojej sestry a presnu adresu,mam kamosku na socialke,niekoho tam posle.ked to chces tak strasne riesit.ak to tak bude tak sa ti tu verejne ospravedlnim,sorry,len proste ti neverim

snehurva píše:mambaD neska bola u nas sestra nechala tu malych a ani jednemu ani čaj ani jest. Mna neska boli hlava. Ved okolo jednej odišla a prišla až okolo siedmej. Suseda nam pomahala. Okupala ho prevarila kravske mlieko atd. Som jej neskutočne vdačna. Ale ked prišla sestra(stale pohadana) nepačilo sa jej prezliekla sama do toho preštaneho a ogrcaneho a vykrikovala blbosti a pritom plakala. Všetci sme pozerali ako blby. Ved sa chovala ako ciganka vrieskal tu..... Je normalne že postihnuta sestra bola u mna a ona nemohla ist ani s kubom ani so samom donutra? Musela byt vonku. A chvala bohu ked odišla tak sme išli dnu.
Večer sme boli na bytovke aj so susedku a rozpravali sa. Mamka povedala že medzi tym bola za starostkov takže mala by prist socialka tento tyžden. Fakt už nevladzem radčej sme odišli preč lebo to sa nedalo počuvat ked prišla segra domo. A ešte k tomu jedna cudzia osoba jej musela ist kupit sunar lebo na bytovke nebolo mlieko a nemala mu čo dat. Mamka už nechce každeho živit. Ved aj jej to lezie na nervy

silvia ty by si nemala nam dokazovat o sa v rodine deje ale naozaj tym prislusnym uradom mi ti akurat vieme poradit ale tvoj/vas problem nevyriesime.No a adresa tel.c to sem davat neni rozumne podla mna nehnevaj sa Co koho do toho ako je to u vas kto ti veri ten bude kto nie natoho sa vykasli teraz je hlavnee riesit tu situaciu u vas ale zas malo sa uz daaavno riesit nie terazLjublju píše:ja si myslim,ze Silvia veru neklame,sice to pise zvlastnym sposobom,ale ziju medzi nami taki ludia,ako jej sestra.
Silvi,nemyslim,ze bolo nutne sem davat adresu a tel.c. takto verejne.Nikdy nevies,kto sem nazre.
Ale ta socialka tam mala byt uz davno.A neviem ako sa to riesi,ze socialkou,ale nestaci uplne zajst na prislusny urad,podat ziadost ze nech sa pridu pozriet tam a tam??A treba mat vzdy daky dokaz?Ci ako?A treba to vobec riesit cez starostku?Ved to nie je v jej kompetencii,ci ano?