Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od inguli » Uto Aug 04, 2009 12:24 pm

snehurva píše:Nechcela som sukromne nech každy vie kde byva taka matka. Aj ako sa vola. Načo to budem tajit
niekedy sa mi tiez zdas cudna aj ked ti verim co tu opisujes no zasa nechapem naco je to dobreee sem napisat ako sa vola aka je akoby tu uz neslo o tie deti ale skor o ponizovanie svojej sestry.Kazda tu ma obavy o tie deti a nikoho podla mna nezaujima ako sa vola sestra atd.Ani detom nepomoze ked ich matku zverejnis...tak isto a dalej sa trapia
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Uto Aug 04, 2009 12:46 pm

inguli píše:
snehurva píše:Nechcela som sukromne nech každy vie kde byva taka matka. Aj ako sa vola. Načo to budem tajit
niekedy sa mi tiez zdas cudna aj ked ti verim co tu opisujes no zasa nechapem naco je to dobreee sem napisat ako sa vola aka je akoby tu uz neslo o tie deti ale skor o ponizovanie svojej sestry.Kazda tu ma obavy o tie deti a nikoho podla mna nezaujima ako sa vola sestra atd.Ani detom nepomoze ked ich matku zverejnis...tak isto a dalej sa trapia

Velmi pekny nazor a aj pekne napisany. Ja este nechapem len jedno. Byva tam aj tvoja mama...tej nevadi co sa deje s vnucatkami.
Na 100 percent mozem napisat, ze mne by mama riadne zakrutil akrkom...keby som sa tak chovala k jej vnucke,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Uto Aug 04, 2009 3:29 pm

čo by ste čakali ked nam robila to iste vlastna matka. Ved ked sestra neni od rana do večera doma tak mamka aj tak nič nespravy. tu adresu vymažem dufam že sisi ju opysala a čo na to ta tvoja kamaratna na soc?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Uto Aug 04, 2009 3:32 pm

snehurva píše:čo by ste čakali ked nam robila to iste vlastna matka. Ved ked sestra neni od rana do večera doma tak mamka aj tak nič nespravy. tu adresu vymažem dufam že sisi ju opysala a čo na to ta tvoja kamaratna na soc?

a co keby ste vy sama zasla na tu socialku....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Aug 04, 2009 3:53 pm

no takze kamaratka si to cele precitala,som jej to preposlala mailom,zhodnotila,ze situacia neni vobec ruzova,mne odporucala sa do toho nestarat a teba poslala na socialku.starostka s tym vobec nic nema,tak smelo do toho.ak zistia,ze detom nevyhovuju podmienky,su zanedbane hladne spinave,ze je s nimi zle zaobchadzane,socialka zacne konat,deti odobere a nemusia to byt len sestrine ,ale aj tie,co budu rovnako na tom.ak to chces teda riesit,staci zavolat na policajny okrsok,vo vasej dedine,ci meste a oni dojdu aj so socialnymi sestrami.je to len na tebe a vobec by som necakala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Uto Aug 04, 2009 5:31 pm

dannii píše:no takze kamaratka si to cele precitala,som jej to preposlala mailom,zhodnotila,ze situacia neni vobec ruzova,mne odporucala sa do toho nestarat a teba poslala na socialku.starostka s tym vobec nic nema,tak smelo do toho.ak zistia,ze detom nevyhovuju podmienky,su zanedbane hladne spinave,ze je s nimi zle zaobchadzane,socialka zacne konat,deti odobere a nemusia to byt len sestrine ,ale aj tie,co budu rovnako na tom.ak to chces teda riesit,staci zavolat na policajny okrsok,vo vasej dedine,ci meste a oni dojdu aj so socialnymi sestrami.je to len na tebe a vobec by som necakala

fuu,kokso,nechcela by som byt v kozi tej matky,ktorej idu odobrat deti-na hanbu!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Aug 04, 2009 7:13 pm

no ale je to tak.a ked tvrdi,ze to tak je,mala by spravit vsetko pre svojich synovcov
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladulienko » Uto Aug 04, 2009 8:36 pm

tak ako silvia? vybavila si už niečo? Možno ak sestre tie deti zoberú, skôr sa spamätá. A možno ti ešte niekedy podakuje. Ale ak to nemá v hlave v poriadku, tak to ani nepochopí - a vtedy ťa to nemusí trápiť, môžeš sa vykašlať na to, že sa s tebou nebude rozprávať, hlavne, že deti nebudú trpieť. Tak ako? už si tam poslala tú políciu a sociálku, ako ti poradili?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Str Aug 05, 2009 12:02 pm

V piatok ked pojdem s malym na prehliadku pojdem aj s papiermy na soc. Včera som sa dozvedela že sestra bola na soc. Zistila že ju chceme udat a ona udala nas.
Na soc poznam Marčaniovu je to fajn osoba ked sa s nou porozpravam uvidime čo na to povie. Budem vas informovat diky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andreake » Str Aug 05, 2009 12:04 pm

A za co Vas udala ? :shock: :shock: :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Aug 05, 2009 12:05 pm

no mozes to posurit,vytoc policiu a hned pridu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Aug 05, 2009 12:18 pm

dannii píše:no mozes to posurit,vytoc policiu a hned pridu

presne tak! Ja by som takisto zavolala policiu!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Aug 05, 2009 12:19 pm

snehurva píše:V piatok ked pojdem s malym na prehliadku pojdem aj s papiermy na soc. Včera som sa dozvedela že sestra bola na soc. Zistila že ju chceme udat a ona udala nas.
Na soc poznam Marčaniovu je to fajn osoba ked sa s nou porozpravam uvidime čo na to povie. Budem vas informovat diky.

tak ako uz sa pytala mamina predomnou,za co vas uzdala?
ja tomu neverim,ak sa deje co pises,nemala najmensi dovod udat vas. To co dosla tam a povedala,ze vas chce udat,lebo vy chcete udat ju? Sprostost,neverim :idea:
Naposledy upravil sisu22 dňa Str Aug 05, 2009 12:20 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Aug 05, 2009 12:19 pm

zbytocne sa to takto predlzuje,akonahle uvidia tie deti,vezmu ich.a druha vecm,medzitym sestra moze nakrmit okupat,upratat a ojebka socialku,a vyhrala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Aug 05, 2009 4:08 pm

Zbytočné to tu riešiť. 1000x sme už všetky snehurve písali čo má robiť. Ak má niečo v hlave, o čom nikedy dosť pochybujem, tak bude konať. Ale poľa mňa aj tak nebude a nič nevyrieši. Keď tak isto vyrastala ona aj jej sestry, tak sa nič nezmení ani na vzťahu jej sestry a detí. A keď si už ani babky nezastane vlastné vnúčatá, škoda reči. Buď skončia v detskom domove, alebo z nich vyrastú ľudia bez vzdelania, slušnosti, citu a základných morálnych hodnôt. Je mi to ľúto, ale bohužiaľ sa prikláňam k tej druhej možnosti.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť