Andreake píše:Po tom vsetkom, co som si precitala, si myslim, ze pomoc potrebuje v prvom rade Tvoja sestra. To, ze sa vtedy rozplakala a sla sa osprchovat studenou vodou, znamena, ze si uvedomuje, ze nekona normalne. A to, ze potrebuje tabletky... mozno by pomohlo pohrozit jej socialkou, ze jej nechate deti zobrat a ze sa ona uz nebude moct vratit k mame, ak sa neda do poriadku. A nech ide na liecenie, psychiater Vam isto poradi. Mozno sa to casom samo utrasie. Ja osobne poznam jednu pani, ktora mala 3 deti, najstarsieho chlapceka (6 rokov) a potom 2 dievcatka (2 a 3 roky). Kym o dievcatka sa vzorne starala, chlapcek zil v tej rodine vyslovene ako Popoluska - musel robit rozne domace prace, neustale po nom kricala, bila ho, vsetko mu zakazovala, bol odkazany sam na seba - typicky priklad - dievcata dostali na ranajky nutelu, ale on len suchy chleba... (mozno sa to zda nepodstate, ale pre psychiku toho chlapceka to znamenalo - Ty si menej ako Tvoje sestry, nie si dost dobry.) Prisla socialka (mama si zavolala pomoc sama, ked zbila svojho syna tak, ze mu na ociach rozbila okuliare). Dieta jej zobrali do nahradnej rodiny (neviem, ci takato moznost existuje aj na SK, toto sa odohralo v Rakusku), ona sa dala do poriadku - zacala terapiu u psychologa - po roku sa chlapcek vratil spat k nej.
Mozno aj Tvoja sestra potrebuje prestavku - upratat si v hlave, zoradit si hodnoty a ak ani potom nepride na to, ze je lepsie poriadne sa starat o svoje dva krasne zazraky - potom im bude ozaj najlepsie, ak budu vyrastat daleko od nej.

sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim

snehurva píše:sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim
a čomu neveriš? Keby si prišla do dediny každy ty to povie. Ozaj odkial si? Možno poznaš Malženice. Spytaj sa. A uvidiš.

sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim

snehurva píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko.![]()
![]()

nanaaa píše:sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim
Sisu, bohužiaľ to asi celé pravda bude.Ja radšej svoj komentár nepridám, bol by veľmi nelichotivý.

snehurva píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko.![]()
![]()

smisova píše:Sisu mne to prišlo tiež divné ale potom ma napadlo že prečo by si taketo niečo vymýšlala![]()
Snehurva ked máš pocit že by sestra mohla ublížiť tebe alebo tvojmu malému tak na tvojom mieste by som jej zakázala chodiť k vám a stretávať sa s tvojim synom. Ani pre neho to nie je najlepšie ak je svedkom takýchto icidentov.![]()
![]()

snehurva píše:Ja sama neviem čo robit nechcem sestre zle ale ani kubovi a samovi. Rozmyšlame nad tym mamka sestranica a ja takže mi jej chceme pomoct. Jasne že by som na net nedala sestru ako bije svoje deti. Len som chcela tej neveriacej osobe poslat fotto ako vyzeraju jej deti. Potom by mala iny usudok.
Na začiatku temy som napisala že tu budu aj taky ludia ktory ma budu chciet potopit,strapnit a mala som pravdu. Iba sisu22 ma tu ponižuje. Krby sa tak bala o svoje deti a niekomu pomoct uvidela by že to je drina.