Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 10:28 am

je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 11:10 am

Andreake píše:Po tom vsetkom, co som si precitala, si myslim, ze pomoc potrebuje v prvom rade Tvoja sestra. To, ze sa vtedy rozplakala a sla sa osprchovat studenou vodou, znamena, ze si uvedomuje, ze nekona normalne. A to, ze potrebuje tabletky... mozno by pomohlo pohrozit jej socialkou, ze jej nechate deti zobrat a ze sa ona uz nebude moct vratit k mame, ak sa neda do poriadku. A nech ide na liecenie, psychiater Vam isto poradi. Mozno sa to casom samo utrasie. Ja osobne poznam jednu pani, ktora mala 3 deti, najstarsieho chlapceka (6 rokov) a potom 2 dievcatka (2 a 3 roky). Kym o dievcatka sa vzorne starala, chlapcek zil v tej rodine vyslovene ako Popoluska - musel robit rozne domace prace, neustale po nom kricala, bila ho, vsetko mu zakazovala, bol odkazany sam na seba - typicky priklad - dievcata dostali na ranajky nutelu, ale on len suchy chleba... (mozno sa to zda nepodstate, ale pre psychiku toho chlapceka to znamenalo - Ty si menej ako Tvoje sestry, nie si dost dobry.) Prisla socialka (mama si zavolala pomoc sama, ked zbila svojho syna tak, ze mu na ociach rozbila okuliare). Dieta jej zobrali do nahradnej rodiny (neviem, ci takato moznost existuje aj na SK, toto sa odohralo v Rakusku), ona sa dala do poriadku - zacala terapiu u psychologa - po roku sa chlapcek vratil spat k nej.
Mozno aj Tvoja sestra potrebuje prestavku - upratat si v hlave, zoradit si hodnoty a ak ani potom nepride na to, ze je lepsie poriadne sa starat o svoje dva krasne zazraky - potom im bude ozaj najlepsie, ak budu vyrastat daleko od nej.

ona sa niešla osprchovat ale toho kuba lebo bol pokakany. A k matke sa može vratit ved kolko krat odišla a vratila sa. Ale ked ona celu matersku ide minut do Bučan na toho jej fetoša.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 11:13 am

sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim

a čomu neveriš? Keby si prišla do dediny každy ty to povie. Ozaj odkial si? Možno poznaš Malženice. Spytaj sa. A uvidiš.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 11:15 am

snehurva píše:
sisu22 píše:je mi luto,ale este raz som si vsetko citala,a velmi ti snehurva neverim

a čomu neveriš? Keby si prišla do dediny každy ty to povie. Ozaj odkial si? Možno poznaš Malženice. Spytaj sa. A uvidiš.

nehnevaj sa, len som si to s celej diskusie vydedukovala,ale je to len moj pocit a nazor. Tu dedinu nepoznam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 11:21 am

Mila sandras. Dakujem za velmi pekne slova. Vieš ja byvam v tej istej dedine ako sestra. Ale nejaky 1km a viac dalej. Momentalne sa nerozpravame. Ona sa odula a nikto nevie prečo. Ale chce sa spet odstahovat k tomu jej priatelovy. Lenže v Bučanoch maly z ich rodiny jeho sestry sifilis. Takže je to nebezpečne tam aj chodit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Ned Aug 02, 2009 12:10 pm

Sisu, bohužiaľ to asi celé pravda bude. :cry: Ja radšej svoj komentár nepridám, bol by veľmi nelichotivý. :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 1:14 pm

Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko. :? :? :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Ned Aug 02, 2009 1:31 pm

snehurva píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko. :? :? :?

tak po tomto co si tu napisala,pochybujem,ze si zrela aj ty :!: ....to ako vazne chces fotit a natacat svoju sestru ako bije deti??? :?: A este to davat na net??

no nemam slov......

precitaj si rady a zariad sa ako uznas za vhodne,ked ju udas na socialke,ona sa nemusi dozvediet od koho prislo avizo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 1:51 pm

nanaaa píše:

Sisu, bohužiaľ to asi celé pravda bude. :cry: Ja radšej svoj komentár nepridám, bol by veľmi nelichotivý. :cry:

preco myslis?

mna to napadlo,lebo stale pridva dalsie veci co sa tam deju,ved mohla hned vsetko rozpisat,a pytat sa na nazory,neviem,je mi to velmi divne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 1:56 pm

snehurva píše:Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko. :? :? :?

v ziadnom pripade som ta nechcela urazit ani nic podobne,a myslim ze by si mala akceptovat kazdy nazor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Ned Aug 02, 2009 2:00 pm

Sisu mne to prišlo tiež divné ale potom ma napadlo že prečo by si taketo niečo vymýšlala :(
Snehurva ked máš pocit že by sestra mohla ublížiť tebe alebo tvojmu malému tak na tvojom mieste by som jej zakázala chodiť k vám a stretávať sa s tvojim synom. Ani pre neho to nie je najlepšie ak je svedkom takýchto icidentov. :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:03 pm

smisova píše:Sisu mne to prišlo tiež divné ale potom ma napadlo že prečo by si taketo niečo vymýšlala :(
Snehurva ked máš pocit že by sestra mohla ublížiť tebe alebo tvojmu malému tak na tvojom mieste by som jej zakázala chodiť k vám a stretávať sa s tvojim synom. Ani pre neho to nie je najlepšie ak je svedkom takýchto icidentov. :( :( :(

mna na dnesnom ludstve neprekvapi absolutne nic. Ale to je len moj nazor
Nekamenujte ma :wink:
a na druhej strane, neverim ze neni v rodine jeden normalny clovek,kto by s tym nieco robil :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:08 pm

snehurva-ak to pravda je,zamysli sa,a rozmysli si,pretoze sama nevies co chces..v jednom prispevku pises,ze by si ju nikdy neudala na socialke, a v dalsom sa pytas na socialku. Ak je ublizovane niekomu kto sa neviem branit, aj zatajovanie je trestny cin :!:
ale to moj nazor nemeni :arrow:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 2:25 pm

Ja sama neviem čo robit nechcem sestre zle ale ani kubovi a samovi. Rozmyšlame nad tym mamka sestranica a ja takže mi jej chceme pomoct. Jasne že by som na net nedala sestru ako bije svoje deti. Len som chcela tej neveriacej osobe poslat fotto ako vyzeraju jej deti. Potom by mala iny usudok.
Na začiatku temy som napisala že tu budu aj taky ludia ktory ma budu chciet potopit,strapnit a mala som pravdu. Iba sisu22 ma tu ponižuje. Krby sa tak bala o svoje deti a niekomu pomoct uvidela by že to je drina.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:29 pm

snehurva píše:Ja sama neviem čo robit nechcem sestre zle ale ani kubovi a samovi. Rozmyšlame nad tym mamka sestranica a ja takže mi jej chceme pomoct. Jasne že by som na net nedala sestru ako bije svoje deti. Len som chcela tej neveriacej osobe poslat fotto ako vyzeraju jej deti. Potom by mala iny usudok.
Na začiatku temy som napisala že tu budu aj taky ludia ktory ma budu chciet potopit,strapnit a mala som pravdu. Iba sisu22 ma tu ponižuje. Krby sa tak bala o svoje deti a niekomu pomoct uvidela by že to je drina.

lenze ak to je tak ako pises,ine ti neozstava! Mas dufam,rozum aby si sa len neprizerala, ale nieco podnikla.
ja ta neponizujem,len som vyjadrila svoj nazor,pozeram sa na nec z viacerych stran,nie len podla textu,ale premyslam a uvazujem :!: a napisala som,akceptuj aj ine nazory.
Sestra,kedze pises ze je taka,vobec by mi jej nebolo luto, tu (opat)ako to pravda je,ide predovsetkym o tie decka,tak sa neprizeraj,je to sice tazke,ale za par rokov ti pridu podakovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť