snehurva píše:Keby ste boli v mojej kožy a prizerali by ste sa na sestru ako nechava svoje deti trpiet neviem ako by to dopadlo.
Je normalne aby krsna povedala krsniatku,, Ked tomino spravy niečo samovi ja mu to vratim ale silnejšie,,
Sisu22 pozri sa na to takto. Ja mam 18 a sestra ma 20 a nikdy som nechodivala nikoho udavat. Už od 16 chodim po sudoch kvoli malemu aby mi ho zverili. Aby som sa mohla o neho starat. A zasa kvoli tomu aby sme sa mohli zosobašit. Všetko to utychlo tesne pred17. Prvu matersku som dostala ked mal mali 10 mesiacov a ani kočikove nie. Chodila som do školy a pritom mala doma babo. Tedy to sestre nepreskakovalo ona ešte nemala kuba bola len tehula. A ja som každe 3 hodiny byvala hore a rano o 5 stavala na autobus. Do 3 škole a zas tak dalej. O maleho som sa starala sama lebo som byvala ešte u matky. Ona nema rada deti a preto maleho nevzala ani do ruk. Sestra chodievala každe rano na bytovku a pobede preč. S mužom som sa stretla až večer ked prišiel z roboty. A odišla som byvat preč až ked mal maly 5 mesiacov. A doteraz byvam tu a nikto mi nepomaha. A všetko stiham. Venovat sa rodine každy den varit upratovat atd. Tak ked nemam poriadne ani času na zviš prečo by som si všetko vymislela? Ved ja nemam poriadne čas ani na kamošky. Ked pridu jedine za mnov a pohraju sa z malym a ja sa s nimy odreagujem. A ked vždy prišla sestra po nej to tu ostalo alo po tornade. Všade chrupky a bordel. A ked niečo kubo spravil tak ho tu pred celov ulicov strestala. Tak sisu22 rozmyšlaj. Mysliš že by som to tu robila na priek aby som bola stredom pozornosti?
ja by som sa nikdy na take nieco neprizerala!!!! Ved to je nehorazne!Nejde o to,ci si chodila niekoho udavat alebo nie,ale ked sama vidis,ze slovami jej nepomozes,tak ti nic ine neostava!Nejde o stredobod pozornosti. To ako to zvladas(myslim tvoju situaciu),to je super,ale naco sa teda tomu prizeras? neni ti proti srsti pozerat sa ako decka trpia???Preboha spamataj sa!Ak nemas kedy a ako ist na socialku kontaktuj policajtov.