Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Recepty – Varenie – Pečenie - ***PEčIETE TORTY?"pečenie doma...napady,rady,grify,skus

od sandras » Pon Mar 29, 2010 5:05 pm

smisova, torta vyzerala super :D a aj celá výzdoba bola krásna, fakt detská
to si mala jedlú oblátku na tu tortu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Pon Mar 29, 2010 7:31 pm

dakujem :D bola to jedla oplatka a strašne mi to uľahčilo robotu
malý teraz fičí na mackovi Pú takže nadšenie bolo obrovské :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

moja prva tortička v "živote"

od nelly123 » Pon Apr 05, 2010 9:59 pm

....ahojte babenky,tak... rada by som sa podelila s vami o moju skušku"ohnom"...robila som moju prvu tortičku,potahovanu mmf-jojo marshmallow...je to na dlhe pisanie,ale nakoniec z toho vznikla velmi peknučka,chutna(podla gratulantov)tortička-2 poschodova,všetko dopadlo,nad moje očakavania...asi stala za to, ta 3 mes.priprava na internete,študovanie,tipy,rady...plnka bola orieškovo-pudingova+rib.džemik+vela-vela bananov...a velmi pekne vyzerala pri krajani...začala som ju chystat vo štvrtok,oslava mala byt v sobotu,no nakoniec sme mali oslavu v nedelu,bola pokropena rumom...ak budete chciet nakuknut,foto doložim do galerie...velmi pekne dakujem, pomocnikovi-mojmu mužičkovi,bez neho by som to asi vzdala... :wink: najvačšiu radost mala oslavenkyna,moja bambulka-nelly a od dnes len pečieme a už nekupujeme...ešte jeden bonus,teda pochvalu,čo som vobec nečakala-od brata-(nieje na sladke,nemusi zakusky,torty už vobec)...ten zahlasil,že "koštoval"vela tortičiek,ale tato bola "vraj" :oops: :lol: najlepšia,najlahšia,najchutnejšia...(to ma velmi dostalo-lebo on je taky"frfloš",na všetko... :) ....takže fakt,sa oplati to aspon skusit,ja som uplny antitalent na pečenie,,,v živote ma nenapadlo že niekedy upečiem niečo viac,ako bublaninu"...ale vdaka,super maminam-čo poradia,doporučia čo a ako...to išlo... :D :D :D takže DAKUJEM za velku,velikansku pomoc.... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Uto Apr 06, 2010 12:53 pm

Ahojky tortička sa ti podarila fantasticky, vyzerá úplne super, len by som ťa chcela poprosiť o komplet celý receptík, viem že je to asi dosť písania, ale ak by si mala čas a chuť bola by som v&´dačná a niekedy keď by si prišla do mesta by som si prišla vziať. :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 07, 2010 9:33 am

janka97 píše:Ahojky tortička sa ti podarila fantasticky, vyzerá úplne super, len by som ťa chcela poprosiť o komplet celý receptík, viem že je to asi dosť písania, ale ak by si mala čas a chuť bola by som v&´dačná a niekedy keď by si prišla do mesta by som si prišla vziať. :wink: :wink: :wink: :wink:

....diky Jani,určite ti ho donesiem,mam trošku nafoteny postup,len je to vela obrazkov,ale možno ho nahodim na mmb,do receptov(bohužial tu take niečo ešte nieje),tak ti potom hodim link,a tam by som podrobnejšie popisala receptik,lebo je poskladany asi zo 6-8 receptov :lol: ...takže sa ozvem :D :D :D ked bude trošku viac času :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Apr 18, 2010 9:41 am

a narodilisa moje prve potahovane torty sice nie z mm cukrikov ale z marcipanu :wink:
v galerii
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Apr 18, 2010 10:08 am

inguli, kukla som, vyzerajú dobre :D
Ak budeš robiť orechovú, pod poťah si nechaj trošku kremu bez orechov (alebo si vymiešaj len maslo s cukrom a tým natri tortu :wink: )

ja som včera piekla mame - ale nie poťahovanú, len takú piškotovu s jahodami a želatínou. Bola fajn, taká osviežujúca.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Apr 18, 2010 9:20 pm

aj ja som ich vcera piekla dnes sme oslavovali:))
diky nabuduce to skusim tak
no a neverite co sa mi stalo do rana s nimi oni tie potahy sa akoby trochu roztopili a ten zeleny sa normalne popraskal...ked som rano otvorila chladnicku som malom plakala ze ake su moje torty :cry: :cry:
vecer boli este "krasne"a rano :roll: neviem
nooo ale chutili vybornee kazdemu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Apr 18, 2010 9:39 pm

inguli, hlavne že chutili :D
ja mam skúsenosti len z MMF, takže neviem, čo sa mohlo stať

MMF tiež niekedy trochu zvlhne od plnky, ale my mame chladničku takú, ktorá odsáva prebytočnú vlhkosť, takže tam vydrží torta do 2. dna uplne v pohode

ja som zasa minule niesla auto-tortu ku kamoške, opatrne a aj tak sa mi trošku zosunula na bok a MMF na jednej strane prasklo ... bolo mi do revu, ešte to nebolo ani pre nás, ale ako darček :oops: :cry: :cry: :cry: Opravila som, ako sa dalo, ale aj tak to bolo z jednej strany vidno :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Apr 18, 2010 9:42 pm

A ja som našla dva rýchle a chutné recepty na tortičky..jednu podobnú Marlenke som piekla malému min.rok a teraz 9.4. mal narodky ,tak som robila Dobošovú-teda s čoko krémom--foto v galérke..veľmi rýchly postup,upiekla som 5 plátov,lebo inak by som to neprerezala bez ujmy:-)))Aj recepty boli tak "stavané,že piecť každý samostatne..
Vždy som to kupovala,platila drahé peniaze,až som min.rok prvýkrát skúsila a výsledok posúdte sami :wink: :wink:

Mrknem aj túto celú tému,nech vidím,čo ste tu napiekli :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Apr 18, 2010 9:55 pm

inguli..v galerke máš odkaz a adinka..tiež dakujem :wink: :wink: :wink: :wink: nie je nad domácu tortičku s krémom z masla--a nie jesť margarín :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Apr 19, 2010 12:42 pm

inguli..máš to oscanované a poslané..a pridala som scany receptov aj do galérie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Apr 19, 2010 4:08 pm

ja prerezávam okrúhlu tortu nitkou
obrežem si do kolieska asi 1cm a potom do rezu "navlečiem" nitku, konce prekrížim a len ťahám nitku ... korpus sa krásne a rovno prereže
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Apr 19, 2010 4:10 pm

sandras píše:ja prerezávam okrúhlu tortu nitkou
obrežem si do kolieska asi 1cm a potom do rezu "navlečiem" nitku, konce prekrížim a len ťahám nitku ... korpus sa krásne a rovno prereže

ak ked chceš viac korpusov?ja som robila 5ks :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Apr 19, 2010 4:39 pm

Janka81 píše:
sandras píše:ja prerezávam okrúhlu tortu nitkou

ak ked chceš viac korpusov?ja som robila 5ks :lol:

takto režem bežne na 3 korpusy (teda 2x)
ale na 5x by sa to asi nedalo :lol: :lol: :lol:

pozerala som tie recepty, na tu marlenku sa cyhstám :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť