lubica2403 píše:Netreba pozerat len na cenu, ale aj na sluzby ktore za aku cenu dostanete a podla toho zvazit kde inzerovat.
Nedá mi nereagovať - o akých službách hovoríte? Nemám pocit, že tu dostávam viac ako na iných spomínaných portáloch.Mám zaplatený gold a už pomaly rok čakám na zlepšenia ako napr. vysvietenie neprečítaných správ , kategorizáciu vlastných inzerátov (aj ked je vraj hotová, stále nejde) a ďalšie.Už som to tu raz písala,ale musím sa opakovať - najjednoduchšie je ako prvé inkasovať a až potom za pochodu robiť zmeny .Pomaly mi členstvo skončí a zmeny nie sú hotové. Predpokladala som,keď som si členstvo predplatila, že si platím funkčnú službu s dobrým systémom. nemám nič proti platbám ani ich výške v prípade, že za ne aj dostanem primeranú kvalitu.
Aj keď možno nie okamžite, ale aspoň v priebehu niekoľkých týždňov.... či rokov?
no ked Vám sa nedalo nereagovať

Treba nechať ľudí aj pracovať a nie len stále nadávať a vyčítať niečo a okydávať bazarik

A kedy Vám končí to členstvo
My ,čo tu pozeráme len na minitor asi moc nevieme,čo neustále alex ,admin,či nejaký programátor robí v zákulisí,treba byť trošku aj trpezlivý...a ked sa mi niečo nepáči,tak pôjdem dalej

pekný den Ľubica