Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Uto Jún 22, 2010 9:18 pm

Ta tretia možnosť (zobraziť vlastné kategórie pred štandardnými) nadväzuje na prve dve možnosti. Nakoľko ak niesu tieto dve zvolené, potom nemá ako systém zoradiť tie kategorie (vlastne a štandardne)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Jún 22, 2010 9:25 pm

no neviem, či nezainteresovanému je to jasné, skôr to vyzerá na výber z troch možností.Ale už to tam mám, to je dobré.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Jún 22, 2010 9:26 pm

Dopisali sme tam este jednu vetu, malo by to byt jasnejsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Jún 22, 2010 9:29 pm

:-) už by som to aj ja zvládla
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 8:51 am

lubica2403 píše:Netreba pozerat len na cenu, ale aj na sluzby ktore za aku cenu dostanete a podla toho zvazit kde inzerovat.

Nedá mi nereagovať - o akých službách hovoríte? Nemám pocit, že tu dostávam viac ako na iných spomínaných portáloch.Mám zaplatený gold a už pomaly rok čakám na zlepšenia ako napr. vysvietenie neprečítaných správ , kategorizáciu vlastných inzerátov (aj ked je vraj hotová, stále nejde) a ďalšie.Už som to tu raz písala,ale musím sa opakovať - najjednoduchšie je ako prvé inkasovať a až potom za pochodu robiť zmeny .Pomaly mi členstvo skončí a zmeny nie sú hotové. Predpokladala som,keď som si členstvo predplatila, že si platím funkčnú službu s dobrým systémom. nemám nič proti platbám ani ich výške v prípade, že za ne aj dostanem primeranú kvalitu.
Aj keď možno nie okamžite, ale aspoň v priebehu niekoľkých týždňov.... či rokov?

no ked Vám sa nedalo nereagovať :roll: :roll: :roll: Treba nechať ľudí aj pracovať a nie len stále nadávať a vyčítať niečo a okydávať bazarik :cry: :cry: :cry: A kedy Vám končí to členstvo :?: :idea: :wink:
My ,čo tu pozeráme len na minitor asi moc nevieme,čo neustále alex ,admin,či nejaký programátor robí v zákulisí,treba byť trošku aj trpezlivý...a ked sa mi niečo nepáči,tak pôjdem dalej :wink: pekný den Ľubica :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Str Jún 23, 2010 10:12 pm

Ad janka 81
Trápi vás niečo? Zdôverte sa, určite sa tu niekto nájde,kto vám pomôže

Alebo vám bolo ľúto, že nie ste v tejto téme zapojená , lebo len tak náhodou som včera nakukla a v kategórii "nespoľahliví užívatelia" bolo v prehľade vaše meno komplet odhora až dole. To už vyzerá, že vás tu platia :-))
Pekný večer!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:23 pm

lubica2403 píše:Ad janka 81
Trápi vás niečo? Zdôverte sa, určite sa tu niekto nájde,kto vám pomôže

Alebo vám bolo ľúto, že nie ste v tejto téme zapojená , lebo len tak náhodou som včera nakukla a v kategórii "nespoľahliví užívatelia" bolo v prehľade vaše meno komplet odhora až dole. To už vyzerá, že vás tu platia :-))
Pekný večer!

Ale Lubkááá :lol: :lol: :lol: aj ste nám chýbali :roll: :lol: mna nič netrápi,len Vy zas pusu neudržíte a musíte mať sprosté komentáre,tak sa nečudujte,že prišla aj reakcia :wink: ja že už ste pochopila a budete aj vdačná niekedy..ale nie..musíte mať prípomienky k bazáriku..lebo ve d Vy ste NAJ :roll: :twisted: To skor Vám je lúto,že tu s Vami nik nechce komunikovať,tak ste stavili aspon na admina..trapné ako obyčajne..ahoj :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Str Jún 23, 2010 10:30 pm

:D Pekný večer a veselé diskusie na úrovni - teda tej vašej myslím :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Str Jún 23, 2010 10:31 pm

Janka aj chcem plat sak sa rozdel !!!!!!!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:32 pm

lubica2403 píše::D Pekný večer a veselé diskusie na úrovni - teda tej vašej myslím :wink:

No to dúfam,že tú našu myslíte :roll: :lol: pretože debaty na Vašej úrovni by sme tu veru už nechceli :oops: :cry: tak ani moc často sem nemusíte chodiť vykrikovať,že sa Vám stále niečo nepáči..stačí raz a vedenie počuje :wink: len Vy nechápete žiaľ..majte sa aj Vy..a P.S. neplatia ma..to je čo?! :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:33 pm

lidka06 píše:Janka aj chcem plat sak sa rozdel !!!!!!!!!!!!!

Jaj Liduš..berieme ju???hodí sa presne dľa môjho názoru :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Str Jún 23, 2010 10:35 pm

No pri nej by sme zarobili poslanecky plat ty kokso !!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Str Jún 23, 2010 10:37 pm

No to dúfam,že tú našu myslíte pretože debaty na Vašej úrovni by sme tu veru už nechceli .............

To verím.... to je pre vás tvrdý oriešok, držať krok :wink:

Mimochodom, nediskutovala som tu s vami, tak nechápem, prečo máte potrebu do všetkého sa miešať.Vlastne chápem.... už som čo-to zistila :wink:

Dobrú noc a prosím,nabudúce ma neoslovujte menom, prekáža mi to,nepoznáme sa osobne,ani sme si nepotykali.Ďakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:40 pm

lidka06 píše:No pri nej by sme zarobili poslanecky plat ty kokso !!!!

Tak pri nej ano...jediné,na čo tu chodí,že kričať,že je všetko na figu a papulovať!! nepamätám si,že by niekomu v niečom pomohla,či bola milá :roll: :idea: a keby si čítala,ako minule bola drzá k vedeniu -k alex--no dávno by letela a jej peniaze za nou :evil: môže bohu dakovať,že je admin trpezlivý-čo je veľa-to je dosť! :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Jún 23, 2010 10:41 pm

Nechapem jedno....nic vam neurobila...neokradla vas....nezavadza tu jak ostatne.....Janka ty urcite viec co myslim....a stale mate snou problem. To, ze si povie svoj nazor na Bb.......vam moze byt ukradnute. Vam sa paci ako funguje a hotovo. To, ze Lubica o nieco bojuje...a jej vlastnym sposobom.....vam tiez moze byt jedno.
Janka...podla mna si sa nemala na jej nazor ozvat...bolo to zbytocne a prehnane. Nemusis si Alex a ani admina zastavat...myslim si, ze to vedia aj sami a celkom sa im to dari.
Janka prepac, ze ti tykam.....myslim ze mozem, ak nie tak prepac...a to vykanie som brala vseobecne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť