lidka06 píše:Ja niektorych nepochopim, lebo ja som tiez aj na inych bazaroch ale nikde som nepredala no len sem tam iba tu som predala najviac, a mne to vyhovuje myslim ze aj tie ceny su tu v pohode. A tak ale naco tu su ktorym sa to nepaci sak nech predavaju inde dozaduju sa preto lebo predavaju najviac tu, a zda sa im asi moc platit.

lidka06 píše:Neviem ci a kolko predava ja necumim kazdemu do profilu ale ak nie tak to je koho chyba ?

lidka06 píše:Ved ja viem ze nie nasa to je jasne a je to HLAVNE o cenach lebo toto je BAZAR !!

alex píše:vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne.![]()
Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my

lubica2403 píše:Ja tu už nič nekomentujem, každý si urobí názor sám..........
Len by ma zaujímalo, kde sa vyjadrujem neslušne či drzo - hovoríme o tejto diskusii, či ideme do praveku?
Vážená janka81 - prečítajte si svoje príspevky aj s vaším vyjadrovaním. Nikoho tu "do huby" ako ste napísali neberiem. Oslovujem vás tak, ako ste si sama zvolili - čiže janka81 (keby bolo na mne, oslovila by som vás ináč).Preto som sa ohradila proti osloveniu,akým ste sa vy obracali na mňa.
Asi toto tu budem archivovať. Keď niektorým skončí materská a zas vhupnú do normálneho života, nestrávia 24 hodín na diskusiách na BB a možno zas precvičia trochu svoje mozgové závity a potom sa budú straaaaašne hanbiť) keď si toto tu prečítajú.Ale nie, to nemyslím vážne
Hanbili by sa iba keby to bolo naozaj len tou materskou
Ibaže..........
Alex - je mi ľúto, nemám dôvod niekomu sa pchať.... len preto, že si myslí, že niekomu šéfujeNebolo to pôvodne myslené ako služba užívateľom?
Viem dávno, čo vás tak irituje - a vy to viete všetky tiežBohužiaľ s tým nič neurobím, milé dámy.Každý urobí ten test na iný počet bodov
Pekný koniec týždňa

alex píše:vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne.![]()
Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my

lubica2403 píše:Je rozdiel lubica2403 a Lubka, milá pani janka81
Ostatné bez komentára

alex píše:Ešte som teda nepočula, že keď niekto s niekym vychádza, že to znamená že sa mu pchá![]()
Neviem, ale to mi príde ako že už neviete čo by ste napísala. Toto sú diskusie, a myslim si, že je na každom či sa zapája, či sedí za PC aj celý deň a pod.
a ešte niečo, nie som jedina ktora si myslí, že ste drza lubica. Viete, veľa ľudí sleduje diskusie aj keď sa nezapája. My máme na Vás ohlasy typu, že sa čudujú že tu ešte fungujete a nevyhodili sme Vas ... a tak "tajne" dúfame, že keď Vám skončí platený účet, že aj sama odídete keď je to tu všetko také nefunkčné a pre Vás nevyhovujúce