mimuscha píše:...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima

Janka81 píše:mimuscha píše:...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima
ano,prišiel mi mail,kedy presne končí členstvoasi týžden vopred..

Janka81 píše:http://forum.babybazar.sk/nemoze-vzniknut-napr-balik-standard-plus-t3716.html?highlight=%C5%A1tandard%20plus
už snaha bola![]()
![]()
nebudem už rýpať,bo alex mi dá po ušoch
![]()
![]()
pekný deň všetkým a tešíme sa na daľšie zmeny

jééééj,naozaj...dakujééémalex píše:Janka81 píše:mimuscha píše:...ja by som sa len chcela spýtať,či nejako informujete platiacich členov,že sa im končí členstvo-alebo si to musím ustriehnuť sama?Dík,Mima
ano,prišiel mi mail,kedy presne končí členstvoasi týžden vopred..
ešte ak si kliknete hore na oranžovu lištu "účty" tak tam máte aj napísané dokedy je účet (silver-gold) platný

141Lucy141 píše:Janka81 píše:http://forum.babybazar.sk/nemoze-vzniknut-napr-balik-standard-plus-t3716.html?highlight=%C5%A1tandard%20plus
už snaha bola![]()
![]()
nebudem už rýpať,bo alex mi dá po ušoch
![]()
![]()
pekný deň všetkým a tešíme sa na daľšie zmeny
precitala som si celu diskusiu na tuto temu, su tam aj fajn napady,
len ten moj tam spominany nebol.. nechcem nic ine, iba ci by sa ucet silver nedal objednat iba na 1 mesiac( 3,49 € nieje vela na mesiac, cena mi vyhovuje) , aby som vedela s toho vydedukovat, ci sa mi to potom oplati zaplatit napr na 3 mesiace, nic ine..
pri tomto sisteme by nebolo treba nic prerabat, nic menit, iba zmenit dlzku ako je to teraz rozdelene na 3, 6, a 12 mesiacov, ci b bolo mozne pridat este jednu moznost a to na 1 mesiac.. myslim ze by to nebolo az tak strasne náročné spojazdnit, a vyhovovalo by to viac ludom, pokial sa niekto nevie rozhodnut ci si ten silver na 3mes zaplatit alebo nie. jednoduhsie a lacnejsie vyskusanie aj pre mna by bolo skusit 1 mesiac, a vediet ci sa mi vyplati najblizsie si ho objednat napr na rok..

lubica2403 píše:Vytvorila som si kategórie, bohužiaľ nikde sa mi nezobrazujú.