Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 4:06 pm

No kava bez cukru,ved to je hotová katastrofa.Ja som si teraz zobla kukuricne chrumky od dcerky??je to hriech???Ale asi len zo 10 ks
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 4:09 pm

natusa píše:vidis Adinka tak toto je ta sranda teba som si predstavovala ako vysoku a stihlu.

natuska, si zlatucka a dik za "pochvalu", ale to mam daleko od vysokej a stihlej :cry: :cry: pred tehu som bola stihla, teraz som mini velrybka, ale ako tak kukam, dnesne mlade pipky su tucnejsie ako ja a to mam 33 a 3 deturence :lol: :lol: hihihi, aspon to ma tesi....... :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 4:13 pm

Adinka netrap sa ono to po troch detickach nejde tak lahko.a tiez si myslim,ze dnesne pipky,by sa mali viac pozerat do zrkadla,lebo hruza co vidam v meste,ze sa nevidia,tlste jak hovado a daju si minisuknu alebo tricko nad pupok,alebo bedrove rifle,no horor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 4:18 pm

dannii píše:Adinka netrap sa ono to po troch detickach nejde tak lahko.a tiez si myslim,ze dnesne pipky,by sa mali viac pozerat do zrkadla,lebo hruza co vidam v meste,ze sa nevidia,tlste jak hovado a daju si minisuknu alebo tricko nad pupok,alebo bedrove rifle,no horor

dannii, ja sa koli tomu vobec, ale vobec netrapim, vsak ked prestanem :twisted: kojit, pojde to dole omnoho rychlejsie ako teraz :P

a co sa tyka tych mladych pipiek, tak to je uplna katastrofa, ked sa tak priserne zhovadia....fuuuuuujjjjjj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Pon Jan 05, 2009 4:23 pm

čavte, držim plce nech vam dnešok vydrží, ja začínam až v stredu- zajtra ideme k mamine na obed, mnaam...

ako tak čítam, ozaj to s tymi našimi kilami neni až taká hruza :wink: a vraví sa že čím vačšia nadváha, tým vačší ubytok hmotnosti na začiatku diety :D :D :D a o to vačšia motivácia :idea:

ste spominali svokru ako žaludkozvierač- tá moja je vlastne spušťač- vždy ma totiž chváli ako som pekná štihla, no a teraz pozrela na mna a veeelmi opatrne poznamenala že mám akysi plnší chrbát :D :D :D tak som si povedala že asi som fakt "plnšia"

aj my sme boli na dlhej prechádzke zasneženou dunajskoustredou, detičky mali líčka ako červené jablčka :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 4:24 pm

ja ked som kojila Emusku tak som mala maximum 59 az 60kg,to az za posledn 4mesiace som pribrala,hrozne ma to stv,manzelik nic nevravi,ale viem,ze si vsimol,vidim to.ked som s nim zacala,tak som mala len 52kg a bola som sik a teraz sa sama sebe vobec nepacim :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Pon Jan 05, 2009 4:25 pm

jaj - ozaj tie mladé baby, niektore su fakt ukažkové....

to ja som v 18ke vyzerala ako týždnové kuriatko :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 4:25 pm

Ten žaludkozvierač (svokru)mam o dom dalej.Poznam ten pocit v žaludku každý den.Ale zato robí výborné koláče a buchty.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 4:26 pm

ingridd píše:čavte, držim plce nech vam dnešok vydrží, ja začínam až v stredu- zajtra ideme k mamine na obed, mnaam...

ako tak čítam, ozaj to s tymi našimi kilami neni až taká hruza :wink: a vraví sa že čím vačšia nadváha, tým vačší ubytok hmotnosti na začiatku diety :D :D :D a o to vačšia motivácia :idea:

ste spominali svokru ako žaludkozvierač- tá moja je vlastne spušťač- vždy ma totiž chváli ako som pekná štihla, no a teraz pozrela na mna a veeelmi opatrne poznamenala že mám akysi plnší chrbát :D :D :D tak som si povedala že asi som fakt "plnšia"

aj my sme boli na dlhej prechádzke zasneženou dunajskoustredou, detičky mali líčka ako červené jablčka :wink:
NO TAK SVOKRA TI NALOZILA :evil: .ASI BY MA PORAZILO.CHOD K MAMINE NA OBED A PRPRAV SA NA STREDU,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Pon Jan 05, 2009 4:35 pm

svokra to myslí v dobrom :wink: máme sa radi, ale naozaj
ak naberem ešte 2-3kilá a pridá s k nej aj mamina... ona mi to však povie zmostadoprosta

no neva, kym priletia lastovičky, bude to ok

ma sere ked si v obchode skušam niečo pekné, sexi- mám rada uzke veci, a nakoniec si kupim volnu tuniku, a ludia sa ma pytaju, kedy to babo pride na svet :twisted: :twisted: :twisted:

TAK PRETO IDEM SCHUDNUŤ :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 4:37 pm

TAK TO HEJ,JA SA VIDIM A MUSIM NIECO ROBIT,LEBO BUDEM JAK GULA :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 4:39 pm

No to poznam, nie je nič príjemnejsie ako ked sa z niekym stretnete a prva otazka je " si ale pribrala zase čo??".to milujem ,aj ked tak čo koho do toho.Ja mam na to odpoved.-ved aspon vidno ako sa dobre mam! To keby som bola chuda ,tak by hovorili,ze nemame doma co jest.!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Pon Jan 05, 2009 4:41 pm

paradajka píše:No to poznam, nie je nič príjemnejsie ako ked sa z niekym stretnete a prva otazka je " si ale pribrala zase čo??".to milujem ,aj ked tak čo koho do toho.Ja mam na to odpoved.-ved aspon vidno ako sa dobre mam! To keby som bola chuda ,tak by hovorili,ze nemame doma co jest.!!

tak toto použijem :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pon Jan 05, 2009 4:53 pm

lenže zase keby ste videli nášho ocka tak poviete,že mu ja všetko požeriem :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Jan 05, 2009 5:00 pm

adinka33 píše:
natusa píše:vidis Adinka tak toto je ta sranda teba som si predstavovala ako vysoku a stihlu.

natuska, si zlatucka a dik za "pochvalu", ale to mam daleko od vysokej a stihlej :cry: :cry: pred tehu som bola stihla, teraz som mini velrybka, ale ako tak kukam, dnesne mlade pipky su tucnejsie ako ja a to mam 33 a 3 deturence :lol: :lol: hihihi, aspon to ma tesi....... :P
ze mini velriba HA HA HA ja som potom maxi velriba ja som o 10cm vyssia a o 10kg tazsia ale nikomu to nehovor :twisted: ale to s timi pipkami mas pravdu a tie tlstucke hole bruska!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť