natusa píše:vidis Adinka tak toto je ta sranda teba som si predstavovala ako vysoku a stihlu.

dannii píše:Adinka netrap sa ono to po troch detickach nejde tak lahko.a tiez si myslim,ze dnesne pipky,by sa mali viac pozerat do zrkadla,lebo hruza co vidam v meste,ze sa nevidia,tlste jak hovado a daju si minisuknu alebo tricko nad pupok,alebo bedrove rifle,no horor

NO TAK SVOKRA TI NALOZILAingridd píše:čavte, držim plce nech vam dnešok vydrží, ja začínam až v stredu- zajtra ideme k mamine na obed, mnaam...
ako tak čítam, ozaj to s tymi našimi kilami neni až taká hruzaa vraví sa že čím vačšia nadváha, tým vačší ubytok hmotnosti na začiatku diety
![]()
![]()
a o to vačšia motivácia
![]()
ste spominali svokru ako žaludkozvierač- tá moja je vlastne spušťač- vždy ma totiž chváli ako som pekná štihla, no a teraz pozrela na mna a veeelmi opatrne poznamenala že mám akysi plnší chrbát![]()
![]()
tak som si povedala že asi som fakt "plnšia"
aj my sme boli na dlhej prechádzke zasneženou dunajskoustredou, detičky mali líčka ako červené jablčka

paradajka píše:No to poznam, nie je nič príjemnejsie ako ked sa z niekym stretnete a prva otazka je " si ale pribrala zase čo??".to milujem ,aj ked tak čo koho do toho.Ja mam na to odpoved.-ved aspon vidno ako sa dobre mam! To keby som bola chuda ,tak by hovorili,ze nemame doma co jest.!!

ze mini velriba HA HA HA ja som potom maxi velriba ja som o 10cm vyssia a o 10kg tazsia ale nikomu to nehovoradinka33 píše:natusa píše:vidis Adinka tak toto je ta sranda teba som si predstavovala ako vysoku a stihlu.
natuska, si zlatucka a dik za "pochvalu", ale to mam daleko od vysokej a stihlej![]()
pred tehu som bola stihla, teraz som mini velrybka, ale ako tak kukam, dnesne mlade pipky su tucnejsie ako ja a to mam 33 a 3 deturence
![]()
hihihi, aspon to ma tesi.......