Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 10:04 pm

adinka33 píše:
bubufo píše:
adinka33 píše:no ja len teda, ze tu nikoho nieto..... :x alebo zase sexickuju??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no ja som nazrata,sexikovala som vcera asi som vybavena :D
ostatne krajaju kapustu na zajtra :wink:

vsak aj ja sa na zajtra chystam :wink: .....no len dufam, ze aj mna nedaju do klietky ako to uz niekto napisal.........

ja som si to dovolila napisat :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 10:06 pm

MartinaGinov píše:
adinka33 píše:
MartinaGinov píše:
adinka33 píše:zas se všichni cpete????

Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodou :roll: no dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....

nóóóóóóóóó...však objednaj a ponúkni nás..... :lol: :lol: :lol:

Baby, pozývam Vás, za pol hodky, max. za trištvrte, máme pizzu doma ... vedla v dedine je pizzerka s donáškou a robia super pizzu .... kolko objednať? :lol: :lol: :lol:

teraz nukas ked som sa nazrala? ale mozem zajtra prihriat aj tak sa mi nehcelo varit :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:06 pm

no mna tam vlastne nenapchaju, lebo pri mojich rozmeroch by ju museli specialne na mieru robit...taku obr velikansku klietku :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:07 pm

bubufo píše:
MartinaGinov píše:
adinka33 píše:
MartinaGinov píše:

Niééééééé .... ja som posledný krát jedla o 17:45 zeleninovú polievku .... teraz sa nalievam vodou :roll: no dala by som si pizzu, dobre prepečenú, chrumkavú ... hmmmm s olivami, šampionami, kopa syru a mäska ....

Baby, pozývam Vás, za pol hodky, max. za trištvrte, máme pizzu doma ... vedla v dedine je pizzerka s donáškou a robia super pizzu .... kolko objednať? :lol: :lol: :lol:

teraz nukas ked som sa nazrala? ale mozem zajtra prihriat aj tak sa mi nehcelo varit :D

Aleeee noooo nehovor že by si nezvládla pár kúskov chutnej šťavnatej pizze :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:08 pm

Baby, čo zajtra varíte?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:10 pm

adinka33 píše:tusim si idem dat mrkvicku a salatik, nech je zo mna zajacik.......a rovno PLAYBOY....... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

moja, ty si tusim blondinka :lol: .....vsak ked budem chrumkat len mrkvicku a salatik a taku podobnu zeleninku, bude zo mna zajacik a potom ma daju do klietky......uz chapes????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:11 pm

adinka33 píše:
adinka33 píše:tusim si idem dat mrkvicku a salatik, nech je zo mna zajacik.......a rovno PLAYBOY....... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

moja, ty si tusim blondinka :lol: .....vsak ked budem chrumkat len mrkvicku a salatik a taku podobnu zeleninku, bude zo mna zajacik a potom ma daju do klietky......uz chapes????

Jááááj .... prepáč, nečítala som všetky strany diskusie .... trošku blond som :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 10:11 pm

MartinaGinov píše:Baby, čo zajtra varíte?

no ze si to ty tak sa obetujem a pol pizze zozeriem :D
ja idem zajtra cestoviny zapiect
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:12 pm

MartinaGinov píše:
adinka33 píše:

Jááááj .... prepáč, nečítala som všetky strany diskusie .... trošku blond som :lol: :lol: :lol:

je to na str. 18 to o tych zajacikoch, tam to zacalo....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pon Jan 05, 2009 10:13 pm

už som celá mokrá od toho slintania, nalievam sa čajom a musím donútit konečne malú ist spat aby sme tatkom spalovat tuky 8) .....ja zajtra budem papkat zeleninkové rizotko a šalátik chrumi chrum :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:14 pm

francuzske zemiacky.... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 10:17 pm

MartinaGinov píše:
adinka33 píše:
MartinaGinov píše:

no sup, sup, uz nech je tu u nas v blave,,,,,,,a este si prosim na vrch nivusku,,,,a rovno dva kousicky... :wink: :wink: nie radsej tri.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:17 pm

adinka33 píše:

francuzske zemiacky.... :lol:

Ja som vybrala kuracie prsia a k tomu spravím cestoviny alebo zemiačky a šalátik z čínskej kapusty .... chrum chrum
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 10:19 pm

adinka33 píše:
MartinaGinov píše:
adinka33 píše:
MartinaGinov píše:

no sup, sup, uz nech je tu u nas v blave,,,,,,,a este si prosim na vrch nivusku,,,,a rovno dva kousicky... :wink: :wink: nie radsej tri.....

Jujuju ... ja vás pozývam k sebe, otvoríme vínečko alebo fernetík .... júúúj a bude nám fajne, ani chlapa mi netreba .... sa ožereme :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Jan 05, 2009 10:21 pm

som len vcera vyriezvela zas mam zacat? :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť