paradajka píše:dakujem za rady,idem aj ja spať,začinam pocitovat strááááááááááááášny hlad.Tak dobreho na noc....

paradajka píše:Nie ,nie uz nic nejdem jest:Slubujem,ved musim Vam dokazať aka budem stihla. A hlavne sebe.dam si vodu a mozno aj 2 pohare ,alebo 3 .to nie to sa zas počuram.

paradajka píše:To by som nepila,ale pocula som o tom.Uz len to slovo ocot!!brrrrrA kamoska chudla s tabletkami na prehananie a skoncila v nemocnici!!Ale je štíhla jak ta lanˇka.

aj tak si myslim ze kazdemu pomaha nieco ine ,len na to prist co.nemyslite?sisu22 píše:MartinaGinov píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?
no robila len toto..a vyzera velmi dobre
kolko schudla?
10kg...a teraz papa uplne vsetko,a vahu ma stalu....len neveceria,ked tak nejake ovocie

Jarka29 píše:No pridam sa aj ja na dietovanie...
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Vaha 70kg![]()
Ciel -10kg
Dufam ze sa zadari.....uz dva dni sa neprejedam.....vela vody a zeleneho caju......a da sa zatial.....uvidime....

ahoj my sa tiez ideme vysantit von.nevadi ze si zhresila.aspon budes na seba dnes prisnejsia.a hlavne pi a pred jedlom sa napi vody aby si bola sytejsia.to pomaha ja to tak stale robim.pekny den ti prajemMajcaRia píše:ahojte kočky ja sa idem práve s malým a našim taťkom znovu vyblázniť do snehu...na sánkovačku, gulovačku až budeme mať ružové líčka...už sa tešíme tak želám všetkým vám pekný dníček a nech sa vám to darí...ja som včera zhrešila zo sladkosťami...ale už som pevnejšia dnes...chcem ich obmedziť a hlavne piť veľa vody...tak idem si urobiť aj čajík papa