Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:22 pm

bubufo píše:
MajcaRia píše:adinka33 tebe tiež dôjde mangelik okolo polšiestej???ináč chudák chlapy...uvedomujete si aké sme...ja sa tiež vytešujem ked dôjde...ale oni chudáci musia ráno skoro vstávať do rpáce a ked z práce prídu musia ostať s deťmi...ja môjho občas aj ľutujem a ked je víkend tak niekde chceme ísť , nemá ani kedy oddychovať...my áno popri svojích drahých..ešte že ich máme :P

prosim ta to kde si videla ze chlapa trba lutovat? :D :D ono je sice pravda ze chodia do roboty za zarabaju,ale zas na druhej strane my sa starame aj o ich deti a mozem zodpovedne prehlasit ze to nije len o fyzyckej ale hlavne o psychyckej robote, jemu ked sa nechce tak nerobi,tebe ked sa nechce musis fachcit...si stale v strehu aby sa nic nestalo..a okrem tych deti este riadis varis peries.....

máš pravdu... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Jan 07, 2009 6:27 pm

myslim ze u nas to je tak pol na pol.muzicek maka jak blazon a ked je po case doma fakt mi pomoze co moze a to bol ked som ho spoznala taky ze si ani tanier neodlozil zo stola.svokra len zirala ze robi okrem kojenia vsetko co ja teda ked je doma a v robote to ma skor na psychiku.tak sa aj ja snazim výst mu v ustedy .co sa nam narodil drobec zmenilo to nas oboch
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 6:29 pm

no moj muzicek je uz doma... :wink: :wink: :wink: a urcite ho netreba lutovat, lebo tak ako uz pisala bubo, je to omnoho jednoduchsie chodit do prace a nestarat sa o nic ine, len o robotu,,,,, lenze zena na materskej maka od rana do vecera a od vecera do rana, cize taha 24....a to nielen sa starat o dietatko, ale este aj upratovat, prat, varit ..... su to aj ich deticky a musia sa im aj oni venovat ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:29 pm

natusa napodobne :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 6:34 pm

nic ma viac "nepobavi" ked povie detom aby boli ticho,ze v robote sa dost napocuval ha ha ha,lebo ja mam doma cely den sluchatka od traktoristu pozicane :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:35 pm

bubufo ty to tam máš aspoň dosť pestrééé :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 6:37 pm

MajcaRia píše:bubufo ty to tam máš aspoň dosť pestrééé :lol: :lol: :lol:

ale sak v pohode ja som chapava len at mne neserou :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Jan 07, 2009 6:37 pm

adinka33 píše:no moj muzicek je uz doma... :wink: :wink: :wink: a urcite ho netreba lutovat, lebo tak ako uz pisala bubo, je to omnoho jednoduchsie chodit do prace a nestarat sa o nic ine, len o robotu,,,,, lenze zena na materskej maka od rana do vecera a od vecera do rana, cize taha 24....a to nielen sa starat o dietatko, ale este aj upratovat, prat, varit ..... su to aj ich deticky a musia sa im aj oni venovat ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adinka ja som sa dohodla s mojim ked sme planovali babetko ze bude pomahat ale ze sa do toho az takto vzije som netusila,fakt mam s neho radost.on ho aj uspi aj k nemu v noci stava(niekedy pyta len cajik)a to predtym spaval aj do dvanastej doobeda.ale to je asi preto ze chodi na tyznovkx a ked pride uziva si ho ako moze
Naposledy upravil natusa dňa Str Jan 07, 2009 6:38 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:38 pm

:lol: :lol: :lol: ved ja to chápem jak myslíš...sranda musí byť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Jan 07, 2009 6:40 pm

a bubu ved si ho trosku vychovaj k obrazu svojmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 6:44 pm

natusa píše:a bubu ved si ho trosku vychovaj k obrazu svojmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale sak on je v pohode,vedela som co si beriem, on neda dopustit na mna
aj uz len koli tomu ,ze ho nejak nemienim prevychovavat a zas ja to nemam ani v povahe :D

ten vtip nie? ze muz sa ozeni s myslienkou ze zena ze nezmeni,ale ona sa zmeni, zena sa vydava s myslienkou ze chlap sa po tom zmeni a on sa nezmeni :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 6:48 pm

bubufo píše:
natusa píše:a bubu ved si ho trosku vychovaj k obrazu svojmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale sak on je v pohode,vedela som co si beriem, on neda dopustit na mna
aj uz len koli tomu ,ze ho nejak nemienim prevychovavat a zas ja to nemam ani v povahe :D

ten vtip nie? ze muz sa ozeni s myslienkou ze zena ze nezmeni,ale ona sa zmeni, zena sa vydava s myslienkou ze chlap sa po tom zmeni a on sa nezmeni :D

:lol: :lol: :lol: ty vždy dačo dobré zapotíššš... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 07, 2009 7:00 pm

hej je mi o poznanie lepsie tak uz srandujem :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 7:14 pm

bubufo to je fajn, že sranduješ aj že ti je lepšie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 07, 2009 7:45 pm

adinka33 píše:no moj muzicek je uz doma... :wink: :wink: :wink: a urcite ho netreba lutovat, lebo tak ako uz pisala bubo, je to omnoho jednoduchsie chodit do prace a nestarat sa o nic ine, len o robotu,,,,, lenze zena na materskej maka od rana do vecera a od vecera do rana, cize taha 24....a to nielen sa starat o dietatko, ale este aj upratovat, prat, varit ..... su to aj ich deticky a musia sa im aj oni venovat ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Presne tak, máš čistú pravdu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť