ináč môj zadrieme a vždy po 15minutách zodvihne hĺavu a pozrie či som ešte pri PC, chudák ktovie čo si myslí že tu robímmm ...alebo žeby na niečo čakal???
lulyinka píše:Majca cosi on sa ku nemu nerovna....je super....tak vam poviem baby keby ze ho nemam neviem ako by som vyzila.....som chora na chrbticu mam vyskocenu platnicku hrozi mi operacia....a on vsetky korunky co ma naviac tak kupuje ci do chlasnicky alebo na malu da.......
A takze byvate uz spolu?ci len tak sa stavi dakedy?
lulyinka píše:Majca cosi on sa ku nemu nerovna....je super....tak vam poviem baby keby ze ho nemam neviem ako by som vyzila.....som chora na chrbticu mam vyskocenu platnicku hrozi mi operacia....a on vsetky korunky co ma naviac tak kupuje ci do chlasnicky alebo na malu da.......
No tak potom nech ti ho iná neuchmatne.Vydala by si sa druhý krát?
MajcaRia píše:ináč môj zadrieme a vždy po 15minutách zodvihne hĺavu a pozrie či som ešte pri PC, chudák ktovie čo si myslí že tu robímmm ...alebo žeby na niečo čakal???
No tak potom nech ti ho iná neuchmatne.Vydala by si sa druhý krát?
tá ty potom načo čakaš??? HHHmmm???takých je málo, uchmatní nečakaj...muži nemajú radi ked musia čakať...
MajcaRia píše:ináč môj zadrieme a vždy po 15minutách zodvihne hĺavu a pozrie či som ešte pri PC, chudák ktovie čo si myslí že tu robímmm ...alebo žeby na niečo čakal???
mozno caka na to znasilnenie
ta nech čaká ale neviem sa olepiť...babo dobehneme zajtra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť