Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od Jarka29 » Pia Jan 09, 2009 11:39 am

MartinaGinov píše:
Jarka29 píše:
MartinaGinov píše:
Jarka29 píše:Dobre ranko...tu uz sa riesi co sa bude obedovat,super troska nech sa inspirujem,ja uz neviem co do hrncov..... :)

To ani ja Jarka, niekedy som fakt zúfalá :roll:
Sme na tom rovnako a ked vyspekulujem nieco tak to deti nechcu ze to nelubia a hlavne synator,on nic len vajickove cestoviny a slizikovu polievku a actimel.... :) hruza....

Moja zatial zje všetko čo jej dám (má len 8mes.) .... no ako to bude ked vyrastie :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ja neviem ,decka mi vzdy zjedli co som navarila a snazim sa nech to chuti a aj vyzera ale neujalo sa...poslednu dobu nic nechcu a okomentuju,najmensi zpapka vsetko zatial :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 11:41 am

to bude,vychadza mi to dnes na taku jednu hodinu,mozte prist babenky,ste vitane.uz varim,tak odbieham od vas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .mam este jedn,co tato nikomu nechce dat,tak si piste,tiez taky vymysel.uvarim ryzu a zomeliem masko,zmiesam a dam vajicko,sol korenie,nic viac.odlozim do chladnicky.nakrajam normalnu kapustu,nie kyslu a osklovatim cibulkku,pridam cukor sol,skaramelizujem,dam na to kapustu a hlavne vela,pridam sojovku a kecup,udusim do makka.potom dam na spodok tu kapustu na to polozim gulky so zmesi a dam pod alobal,inac tu kapustu aj so stavou na plech.peciem40minut,odokryjem,dam postruhany syr a este 15minut,to je jedlo,ktore moze moj manzel aj tyzden v kuse :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 11:41 am

MartinaGinov píše:
bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee :wink: :D
Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti

toto je u nas presne s kurcatom na taliansky sposob , je sa to so spagetami a je ktomu supeeer omacka,deti sa idu zabit aj tato[/quote]

No ako to robíš? Urobím mangelovy zajtra špecialitku, napíš ako :wink:[/quote]
no trosku viac ide do toho,ale zarucujem ti ze mnam, kurca naporcujes,ja kupujem vacsinou stehna, osmahnes na oleji a rozpucenom cesnaku, trocha podusis, no a dalej ide stvrtka masla, korenie,(ak mas biele) ja davam obyc.cierne sol, kecup,worcester,...a dolejes vodu, toto par krat opakujes aby si mala veeeela omacky:), na koniec rozmiesas v smotane pretlak das lyzicu cukru a muku na zahustenie,nechas trocha povarit. priloha spagety a nastruha sa udeny syr na vrch, po riti zradlo :D len neviem ci som ta teraz neodradila :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 11:42 am

bubufo píše:
MartinaGinov píše:
bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee :wink: :D
Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti

toto je u nas presne s kurcatom na taliansky sposob , je sa to so spagetami a je ktomu supeeer omacka,deti sa idu zabit aj tato

No ako to robíš? Urobím mangelovy zajtra špecialitku, napíš ako :wink:[/quote]
no trosku viac ide do toho,ale zarucujem ti ze mnam, kurca naporcujes,ja kupujem vacsinou stehna, osmahnes na oleji a rozpucenom cesnaku, trocha podusis, no a dalej ide stvrtka masla, korenie,(ak mas biele) ja davam obyc.cierne sol, kecup,worcester,...a dolejes vodu, toto par krat opakujes aby si mala veeeela omacky:), na koniec rozmiesas v smotane pretlak das lyzicu cukru a muku na zahustenie,nechas trocha povarit. priloha spagety a nastruha sa udeny syr na vrch, po riti zradlo :D len neviem ci som ta teraz neodradila :D :D[/quote]to by som si dala,mnam mnam :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 11:51 am

tak este jeden pridam jednoduchsi cina: kusky kurcata osmaknut na mede
dat sol korenie podusit cca 5 minut, pridat cibulu,kukuricu,sampinony,na drobno pokrajanu hlav.kapustu,(polovicka staci mala)jeden kuraci bujon,sojovu omacku,
vseetko dusit kym kapusta nezmakne,priloha ryza,chlap by to tiez tyzden jedol :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 11:53 am

dannii píše:to bude,vychadza mi to dnes na taku jednu hodinu,mozte prist babenky,ste vitane.uz varim,tak odbieham od vas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .mam este jedn,co tato nikomu nechce dat,tak si piste,tiez taky vymysel.uvarim ryzu a zomeliem masko,zmiesam a dam vajicko,sol korenie,nic viac.odlozim do chladnicky.nakrajam normalnu kapustu,nie kyslu a osklovatim cibulkku,pridam cukor sol,skaramelizujem,dam na to kapustu a hlavne vela,pridam sojovku a kecup,udusim do makka.potom dam na spodok tu kapustu na to polozim gulky so zmesi a dam pod alobal,inac tu kapustu aj so stavou na plech.peciem40minut,odokryjem,dam postruhany syr a este 15minut,to je jedlo,ktore moze moj manzel aj tyzden v kuse :wink:

totok tiez vyzera dobre zaznamenavam :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 11:56 am

bubufo píše:
dannii píše:to bude,vychadza mi to dnes na taku jednu hodinu,mozte prist babenky,ste vitane.uz varim,tak odbieham od vas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .mam este jedn,co tato nikomu nechce dat,tak si piste,tiez taky vymysel.uvarim ryzu a zomeliem masko,zmiesam a dam vajicko,sol korenie,nic viac.odlozim do chladnicky.nakrajam normalnu kapustu,nie kyslu a osklovatim cibulkku,pridam cukor sol,skaramelizujem,dam na to kapustu a hlavne vela,pridam sojovku a kecup,udusim do makka.potom dam na spodok tu kapustu na to polozim gulky so zmesi a dam pod alobal,inac tu kapustu aj so stavou na plech.peciem40minut,odokryjem,dam postruhany syr a este 15minut,to je jedlo,ktore moze moj manzel aj tyzden v kuse :wink:

totok tiez vyzera dobre zaznamenavam :D
Dakujem,lahke rychle a ani nie drahe a hlavne vééééééééééééééééééééééééěěěěěěěěěěěěla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 11:58 am

uz mam na ploche vytvoreny dokument s receptamy :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:00 pm

mam rada taketo jednoduche recpety, co uplne "zboznujem! je ked vidim fajn recept zacina to dobre a dalsia prisada je nejake korenie ktore zozeniete na severe afriky tak koncim :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Jan 09, 2009 12:10 pm

Ahojte.Také chúťky robíte v téme dieta.Al e vyzerajú fakt dobre a hlavne ako bubu napísala,žiadne korenie ktoré nezoženiete.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 12:35 pm

ahoj Martuska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:39 pm

Aj ja také niečo podobné robím, zbožňujem to :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Terika1987 » Pia Jan 09, 2009 12:40 pm

ahojte mamičky, viem že to sem napatrí ale potrebujem poradiť aké veľké topánočky potrebujem pre pol ročné dieťa, nehnevajte sa a ďakujem za radu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 12:46 pm

Terika1987 píše:ahojte mamičky, viem že to sem napatrí ale potrebujem poradiť aké veľké topánočky potrebujem pre pol ročné dieťa, nehnevajte sa a ďakujem za radu

ahoj Terika, zalezi aku ma velku teda vlastne dlhu nozku to dietatko,,,,,,,ved mu odmeraj dlzku nozky a v obuve ti poradia, meraj od paticky po palcek,,,,, :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Jan 09, 2009 12:46 pm

Terika1987 píše:ahojte mamičky, viem že to sem napatrí ale potrebujem poradiť aké veľké topánočky potrebujem pre pol ročné dieťa, nehnevajte sa a ďakujem za radu
odmeraj babatku chodidlo a podla toho chod do obuvi,ale myslim,ze take 10,5 :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť