Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
riadna kosa ,jaaaaj ja chcem teplo more palmy
Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou

top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
riadna kosa ,jaaaaj ja chcem teplo more palmy

dannii píše:top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
riadna kosa ,jaaaaj ja chcem teplo more palmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Terika1987 píše:ahojte mamičky, viem že to sem napatrí ale potrebujem poradiť aké veľké topánočky potrebujem pre pol ročné dieťa, nehnevajte sa a ďakujem za radu

bubufo píše:dannii píše:top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
![]()
![]()
![]()
![]()
a tak este vydrzim kym zhodim speky

MartinaGinov píše:bubufo píše:dannii píše:top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
![]()
![]()
![]()
![]()
Baby, do jary, do leta musíme zhodiť, aby sme boli kočky, príťažlivé a konečne zo sebou spokojné .... ja si myslím že za 3 mesiace to zvládneme![]()
![]()

MartinaGinov píše:bubufo píše:dannii píše:top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
![]()
![]()
![]()
![]()
Baby, do jary, do leta musíme zhodiť, aby sme boli kočky, príťažlivé a konečne zo sebou spokojné .... ja si myslím že za 3 mesiace to zvládneme![]()
![]()

ahoj bubu ja mam v spalni nad postelou kolaž svadobnych fotiet a je to ta ista depka a preto teraz zerem pri pocitaci lenfitness od nesltebubufo píše:MartinaGinov píše:bubufo píše:dannii píše:top chces moc,mne by stacila taka jar,ta vonava a krasnabubufo píše:Terika1987 píše:u nás je stále -20 a nešla by som tam ani náhodou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no akurat mi kamoska poslala fotky z pred par rokokov z nejakej akcie
mi navodila tazku depresiu ze akaaaa som bola stiiiiiiihla![]()

sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik

adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
sisu, si nasa, tak ta tu vitame a dufam, ze nas nepodrazis.......![]()
![]()
![]()
![]()